See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mine tvillingedrenge på knap 2 år har rigtig meget papfar tøj - det er lækker kvalitet og gode priser. Altid god kundeservice og hurtig levering. Kan bestemt anbefales!

Rated 5 out of 5 stars

Tøjet er super lækkert både i kvalitet og udseende. Jeg bestilte tøjet torsdag aften, og det blev leveret tidligt tirsdag morgen. Der var en vare der var blevet udsolgt og den havde de automa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kvalitet -har aldrig haft noget andet børnetøj som kan hamle op med Papfars. Det kan vaskes i uendelighed, og holder form, farve og blødhed. Stor tilfredshed herfra!

Rated 5 out of 5 stars

Har bestilt flere gange på papfars hjemmeside. Lækre varer i super kvalitet! Sidste ordre var der noget der manglede og en forkert vare, det blev hurtigt ordnet uden jeg skulle returnere noget

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

5 stjerner!

Altid god kundeservice og hurtig levering. Kan bestemt anbefales!

23 March 2015

Topkvalitet

1 March 2015
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, super lækkert tøj i skønt design, kommer helt sikkert igen! Har bl.a købt de lækreste velourcardigans som bliver brugt konstant og de holder sig fine vask efter vask.

27 February 2015

Verdens bedste Papfar

Mine børn VIL KUN sove i Papfars JumpSuits… De bestemmer alting i forvejen, men her modsætter jeg mig ikke - super lækker kvalitet.

26 February 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet, hurtig levering.

Tøjet er super lækkert både i kvalitet og udseende.
Jeg bestilte tøjet torsdag aften, og det blev leveret tidligt tirsdag morgen.

Der var en vare der var blevet udsolgt og den havde de automatisk modregnet og vedlagt en notits om dette.

Jeg har før handlet hos papfar og har altid været tilfreds :)

26 February 2015
Rated 1 out of 5 stars

Nedrig markedsføring

Jeg begyndte pludselig at modtage reklamer fra dette firma. Jeg har aldrig handlet med dem.
Skrev på deres facebookside, hvordan det kunne være at de havde min mailadresse, og tillod sig at spamme mig.
Deres svar var at slette min besked, og deres mails fortsatte.

20 January 2015

Super god webshop

Er tilfreds med en nem overskuelig hjemmeside - lækkert blødt tøj - hurtig og præcis levering - vil klart anbefale andre mødre og handle her til deres børn

19 November 2014

Alt var perfekt!

Jeg bestilte de lækreste heldragter i uld til mine kommende tvillinger og jeg GLÆDER mig til at putte dem i dem til foråret.

Det var fantastisk service, perfekt levering og lækkert tøj.

Klar anbefaling herfra :)

18 November 2014

Prima

Hurtig levering og gode produkter! Ros herfra - vil ikke tøve med at handle her igen!

Rated 5 out of 5 stars

Overskuelig shop, nem bestilling, god kvalitet

Bestilte en ordentlig stak tøj til mine drenge. Shoppen var meget nem at finde rundt i, og det gik hurtigt med at finde de rigtige varer og bestille dem. Der var meget pres på shoppen, men varerne blev leveret i løbet af 4 dage alligevel. Var meget overrasket over kvaliteten på tøjet som var rigtig rigtig god. Eneste minus var at jeg ikke kunne se hvornår mine varer var afsendt - og ergo hvornår jeg kunne forvente levering. Men alt i alt, en webshop jeg MEGET GERNE handler i igen.

WOW!

Overskriften siger det hele.
På trods af travlhed på webshoppen, så kommer tøjet hurtigt frem.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look