Pantherauto Reviews 2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vår erfaring med Panther Auto var…

Vår erfaring med Panther Auto var dessverre ikke positiv.

Vi mottok et bud på bilen vår som vi vurderte som akseptabelt og valgte derfor å gå videre i prosessen. I forbindelse med registreringen av bilen fikk vi tilbud om profesjonell vask og fotografering uten kostnad. Etter å ha registrert adressen vår ble vi henvist til en spesifikk bilvask, og vi booket et tidspunkt. Vi mottok både SMS-bekreftelse og påminnelse i forkant.

Da vi møtte opp til avtalt tid, opplyste bilvasken at de ikke kjente til noen avtale gjennom Panther Auto og at de heller ikke hadde hørt om selskapet. De opplyste videre at de normalt kun opererer med drop-in.

Vi tok derfor kontakt med Panther Auto, som opplyste at de skulle kontakte bilvasken for å avklare situasjonen. Kort tid etter ble vi informert om at forholdet skulle være oppklart. Samtidig fikk vi beskjed fra bilvasken om at de ikke hadde blitt kontaktet.

Da vi senere stilte spørsmål om hvordan prosessen var ment å fungere videre, blant annet koordinering mellom vask og fotografering, opplevde vi at svarene var uklare. Det ble opplyst at informasjon om dette skulle være gitt tidligere, men vi har i ettertid ikke klart å finne denne informasjonen.

Det ble mye frem og tilbake, og det virker heller ikke som de kommuniserer med hverandre innad i selskapet.

På bakgrunn av den samlede opplevelsen valgte vi å avslutte prosessen. For oss fremsto håndteringen som lite oversiktlig og ga ikke den tilliten vi forventet i en slik prosess.

12 March 2026
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Elendig oppfølging – styr unna Panther Auto

Jeg leverte bilen min til kommisjonssalg hos Panther Auto, men oppfølgingen har vært fullstendig fraværende. Til tross for gjentatte samtaler om dårlig kommunikasjon, skjedde det aldri noen reell forbedring.

Jeg ble kontaktet direkte av potensielle kjøpere som hadde forsøkt å gi bud via Panther – uten at jeg noen gang fikk beskjed om det. Det sier alt om hvor lite seriøst salget har blitt håndtert.

Etter flere måneder uten progresjon, og null initiativ fra deres side, valgte jeg å avslutte samarbeidet. Nå forsøker de å kreve gebyr, selv om de knapt har gjort jobben de ble satt til.

Helt uprofesjonelt. Jeg ville aldri brukt dem igjen og anbefaler andre å styre unna.

7 July 2025
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look