panelariadna.pl Reviews 149

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Panel Ariadna poznałem w styczniu 2019 roku (a więc już 7 lat). Spodobało mi się wykonywanie ankiet - traktuję to nie tylko jako sposób na zdobywanie nagród ale też jako relaks po pracy. Jestem bardzo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dzień dobry Nie wiem dlaczego ludzie piszą takie głupoty,że nagrody w panelu Ariadna to sama chińszczyzna. Sprzęt AGD,książki , niemieckie pojemniki na żywność to chińczyzna ?! Jestem tu kilka lat, a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Panel Ariadna jest uczciwym panelem,ma wspaniałe nagrody,szkoda tylko że niektóre są niemożliwe do zdobycia z uwagi na dużą ilość punktów które trzeba uzyskać. Na tym panelu jest dużo ankiet,nie na ka... See more

Rated 5 out of 5 stars

W PANELU ARIADNA odpowiada się na ankiety dostaje się za to punkty . W zależności w zależności od ilości punktów odbiera się nagrody. Możne zdobyć całkowicie za ankiety np. toster ,express do kaw... See more

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

dużo ciekawych ankiet

dużo ciekawych ankiet, uczestnictwo w dzienniczkach i projektach naukowych, ankiety niebanalne i pouczające, nagrody rzeczowe ciekawe chociaż wolałabym gotówkę, platforma jest wypłacalna w zakresie przesyłania prezentów

16 January 2026

Ciekawe ankiety

Ciekawe ankiety, wypełnianie ich nie jest stratą czasu, a formą rozrywki. Odpowiadając na pytania dowiaduję się dużo o sobie, swoich nawykach, przyzwyczajeniach, o tym co myślę o otaczającym nas świecie, ludziach i sytuacji politycznej. O tym co będzie:)

16 January 2026

Ankiety są ciekawe

Ankiety są ciekawe, bardzo lubię ten panel.Katalog nagród obejmuje wiele możliwości.Zlecałam wydanie nagrody kilka razy i zawsze byłam zadowolona z jakości i dostawy.

7 November 2025

Skandaliczne traktowanie…

Skandaliczne traktowanie Panelistów.Wynagrodzenie nieadekwantne do poświęconej pracy.Zbierasz punkty masz swój cel.Nawet jak go osiągniesz rezultat jest żenujący.Nagrody okazują się wadliwe ,nie podlegają gwarancji i naprawie .Jednym słowem zostajesz z ręką w NOCNIKU.

20 November 2025

Szanowna Pani,
dziękujemy za zainteresowanie naszym panelem i wyrażenie swojej opinii. Rozumiemy, że zależy Pani na wyższym wynagrodzeniu za czas poświęcony na wypełnianie ankiet. W panelu Ariadna gratyfikacja jest formą podziękowania za udział i podzielenie się opinią, a nie pełnoprawnym wynagrodzeniem za pracę.
Nagrody w naszym panelu wysyłamy na nasz koszt i zawsze dbamy o ich staranne zapakowanie.
Jeżeli pojawią się jakiekolwiek problemy z otrzymaną nagrodą, prosimy o kontakt mailowy na adres: ariadna@panelariadna.pl

"Stawka" 1 zł za 3 h wypełniania ankiet

Zrobiłem ponad 10 ankiet, straciłem ponad 3 godziny a punktów nazbierałem na długopis za 1 PLN. Wstyd i wyzysk. Nie polecam.

13 November 2025

Reply from panelariadna.pl

Szanowny Panie, uprzejmie dziękujemy za zainteresowanie naszym panelem i wyrażenie opinii. Chcielibyśmy podkreślić, że gratyfikacja za wypełnianie ankiet nie jest u nas formą zarabiania pieniędzy, lecz wyrazem wdzięczności za udzielenie opinii. Przypominamy też, że panel Ariadna jest prowadzony w formie konkursowej i pozwala na wygranie dodatkowych nagród np. w konkursach kwartalnych za aktywność lub liczbę zgromadzonych punktów.

Rated 1 out of 5 stars

Sorry poziom zarobków jest żenujący

Sorry poziom zarobków jest żenujący. Ankieta 20 min 30 pkt. Bierki do wymiany za 570 pkt. A więc muszę poświęcić 6 i pół godziny na wypełnianie ankiet, żeby dostać bierki za 3 zł. Tłumaczenie że mamy wypełniać ankiety dla przyjemności a nie dla gratyfikacji to tak jakby powiedzieć że macie chodzić do roboty dla przyjemności a nie dla wynagrodzenia.

30 October 2025

Dzień dobry

Dzień dobry
Nie wiem dlaczego ludzie piszą takie głupoty,że nagrody w panelu Ariadna to sama chińszczyzna. Sprzęt AGD,książki , niemieckie pojemniki na żywność to chińczyzna ?! Jestem tu kilka lat, ale złego słowa nie napiszę o panelu Ariadna, owszem długo trzeba zbierać punkty na nagrodę ,ale panel nigdy mnie nie oszukał. I co najważniejsze paczki z nagrodami wysyłają na swój koszt. Kontakt z panelem Ariadna jest na wysokim poziomie. Ja polecam 😍

13 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Panel Adriana podlaczyli mnie…

Panel Adriana podlaczyli mnie wirtualnie oczywiscie wirtualne do prondu sadzac po wygladzie jakies dzieci ewentualnie studenci i badali moje reakcje pod koniec badania zaplacili mi bardzo sucie chojnie w postaci 1 punktu full wypas nagroda za ktore moge sobie odebrac chinskie podrabiane perfumki abo dlugopis reklamowy ktory nie pisze oczywiscie bardzo chojne o uczciwe nagrody ps. z uczciwoscia nie macie nic wspolnego panel Adriana!

2 June 2025

Reply from panelariadna.pl

Szanowny Panie, do badań poszukiwane są osoby o różnych cechach i może się zdarzyć, że ktoś nie spełnia kryterium albo ze względu na czas jak i badania. Ponadto zgodnie z regulaminem obowiązuje zasada pierwszeństwa i może się zdarzyć, że w danym badaniu został już osiągnięty limit badanych. Ogólnie im więcej czasu upłynie od otrzymania zaproszenia do ankiety do chwili rozpoczęcia jej wypełniania tym większa szansa że dane badanie zostało już zakończone. Ale zawsze nagradzamy też samo podjęcie próby wypełnienia ankiety. Chcielibyśmy podkreślić, że gratyfikacja za wypełnianie ankiet nie jest u nas formą zarabiania pieniędzy, lecz wyrazem wdzięczności za udzielenie opinii. Przypominamy też, że panel Ariadna jest prowadzony w formie konkursowej i pozwala na wygranie dodatkowych nagród np. w konkursach kwartalnych za aktywność lub liczbę zgromadzonych punktów.

Rated 1 out of 5 stars

Nie idzie się od nich uwolnić

Nie idzie się od nich uwolnić. Ja w pisałem ich na czarną listę w swojej skrzynce pocztowej, czyli zablokowałem. Wykończyli by człowieka nerwowo. To jest jedna wielka pomyłka.

8 May 2025

Szanowny Panie,
Będziemy wdzięczni za doprecyzowanie wystawionej opinii — czy na pewno dotyczy ona Ogólnopolskiego Panelu Badawczego Ariadna?

Zależy nam na rzetelnej informacji zwrotnej, dlatego prosimy o rozwinięcie komentarza. Jeśli wystąpiły jakiekolwiek niepożądane sytuacje z naszej strony, chcielibyśmy je dokładnie przeanalizować i wyjaśnić.

Rated 2 out of 5 stars

marnuje czas

Korzystałem kilka ładnych lat, i nawet otrzymałem wybrane nagrody. Niestety ostatnio tylko marnuje czas wielokrotnie zdarzało się, że po
poświęceniu czasu na wypełnienie szczegółowej ankiety, po jakimś czasie otrzymywałem informację, że „kryteria nie zostały spełnione”, co uniemożliwiało otrzymanie wynagrodzenia

15 February 2025

Rated 5 out of 5 stars

Panel dobry, można wybrać całkiem dobre nagrody rzeczowe, ale zwiększyła bym punktację ankiet i może unowocześniła panel o gry wymagające monotonii, wtedy dodatkowe pkt dostał by ktoś kto faktycznie się na tym skupia.

5 February 2025

Super portal wart polecenia

Super jestem już ponad 2l zebrałam dużo punktów ważna jest systematyczność i wytrwałość. Bardzo chciałabym, żeby były jakieś dywany do pokoju to byłabym w siódmym niebie i ogólnie poza tym do pokoju super rzeczy. Podoba mi się gdy w opisie mam wpisane idealne na prezent gdyż mam pewność że mogę wręczyć to drugiej osobie od ręki nie muszę przyozdabiać dodatkowo. Polecam z całego serduszka oby więcej super nagród i w miarę punktowo opłacalnych zawsze to wesprze osoby, które mają mało pieniążków zawsze to coś zostaje w kieszeni i co najważniejsze wysyłki kosz pokrywa panel Ariadny.

21 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bardzo słaby portal do ankiet!

Bardzo słaby portal do ankiet! Ankiety premiowane za groszowe stawki, wyścig szczurów jak nie wiem po godzinie od dostania maila zazwyczaj można już wejść jedynie po nagrodę pocieszenia 1 punkt i co chwilę zwiększają pułap nagród. Jedna wielka porażka, poprawcie się albo ludzie zaczną odchodzić, bo nieźle lecicie w kulki, z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Wybrani tylko dostają dostęp do wszystkich ankiet i jest to mega podejrzane. Bardzo słaby panel ankietowy do BO! Panelu Wam bardzo daleko, uczcie sie od nich. Działam u Was od lipca codziennie wypełniam ankiety i jeszcze nawet na głupie 20zł nie nazbierałem, a ankiet wypełnionych ponad 30, totalna kpina! Przywróćcie dawne poziomy punktów za nagrody przy takich stawkach za ankiety jak 5,10 czy 15 punktów, bo 20 czy 25 to już rzadkość ostatnio. Coraz to gorzej, jak tak dalej pójdzie to daje im jeszcze z pół roku i papa z rynku ankiet.

6 September 2024

Reply from panelariadna.pl

Dziękujmy za wyrażenie opinii. Rozumiemy, że zależy Panu na znacznie większym wynagrodzeniu za wykonaną pracę poświęconą na wypełnianie ankiet. W panelu Ariadna gratyfikacja stanowi podziękowanie za wyrażenie opinii i nie jest wynagrodzeniem.
Ponadto zgodnie z regulaminem obowiązuje zasada pierwszeństwa i może się zdarzyć, że w danym badaniu został już osiągnięty limit badanych. Ogólnie im więcej czasu upłynie od otrzymania zaproszenia do ankiety do chwili rozpoczęcia jej wypełniania, tym większa szansa, że dane badanie zostało już zakończone.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look