Ovenvandevedvolden Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Er lige kommet hjem fra et skuffende besøg på Oven Vande i Fredericia. Ærger os over vi ikke havde læst anmeldelserne inden besøget, for desværre gentog de kedeligere oplevelser sig med bl.a. deres... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afholdte vores Far’s minde komsammen På dette dejlige sted. Fantastisk fra start til slut. Fik det lækreste smørrebrød på hjemmebagt rugbrød. Virkelig lækre lokaler der bare emmede af hygg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde besluttet at besøge restauranten en torsdag aften, og gøre brug af deres a la carte. Efter at have ventet i ca. 5 minutter uden nogen have vist interesse for vores ankomst, går en tjener forb... See more

Rated 1 out of 5 stars

Idag d. 18.4.2026 genbesøgte vi restauranten, da det for 1 år siden, var en supergod oplevelse. Desværre gik næsten alt galt idag. Vi var 3 personer. 1 person fik hummerbisque + grillet jomfru... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

0 Stjerne hvis det kunne gives.

Anbefaler ikke dette sted.
Vi har i maj måned booket bord til vires forældre og os, samt vores ægtefæller.
4 dage før vi skal afsted ringer café oven vande, og siger de har fået er større selskab ind, så vi kan ikke få lov at beholde vores borde HVAD SKER DER! Vi spørg, nå, Hva gør vi så? Hvortil svaret er, ja i må må så gå ud og høre vores konkurrenter om de har plads til jer!
Jeg bestiller aldrig bord, eller sætter mine ben der længere. Har aldrig været der, hvilket jeg nu er lykkelig over.

18 June 2022

Øv øv øv

Min kammerat og jeg havde bestilt bord fredag aften. Vi blev rådet til at prøve deres egen bøf: krogmodnet dansk oksehøjreb. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig en bøf som vi fik i lørdags, vi måtte først sende dem retur da den ene var rå og den anden gennemstegt, da vi fik dem igen var min medium 3 farvet (dårligt kød eller gennemtæsket i køkkenet) og min kammerats var tættere på rå. Derudover var kødet ekstremt sejt og ikke 385kr værd. Det endte med at give min kammerat en madforgiftning, så kødet var bestemt ikke frisk! Så Fredericias bedste kok som de selv sagde, kan åbenbart ikke lave en bøf. Forfærdelig oplevelse, kommer ALDRIG retur.

22 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var til stort selskab i lørdags

Jeg var til stort selskab som blev afholdt hos Oven vande i lørdags. Maden var helt fantastisk, lokalerne var super flotte, og personalet var fantastisk søde og flittige. Der er 5 stjerner herfra. Kunne jeg give 6 havde det været mere retvisende.

Mvh Johnny Emborg 👍

14 March 2022
Rated 1 out of 5 stars

Take away buffet, hvor der hverken var nok til 1. eller 2. gang.

Jeg havde bestil taske away buffet til 37 mennesker. Vi var 37 inklusiv 2 børn på henholdvis otte og fem år, så der var bestilt til lige nøjagtigt det antal gæster der var. Derfor var det noget af en overraskelse at der ikke var nok forretter til alle efter første gang gæsterne var forbi buffeten. Vi havde jo bestilt buffet og IKKE portionsanretninger. Vi var 7 der ikke fik forret før der blev ringet og spurgt om de kunne komme med mere. En time efter de 30 "heldige" gæster havde fået forret kom der mere mad til os der ikke havde fået i første omgang. Da ekstra portionen kom var der også ekstra salat med til hovedretten, så man var måske klar over at der heller ikke var nok. Til min gru var der desværre heller ikke nok til anden gang af hovedretten. Der manglede noget så billigt og banalt som kartofler og sovs. Det skal så siges at der var en dessert til hver, men det var også portionsanrettet i glas. Det skulle det andet nok også have været og ikke som buffet. Det er første gang i mit liv at jeg ikke har kunnet gå flere gange til en buffet!

Udover de ekstra portioner der kom efter der var ringet efter mere, har vi fået 1.000kr i kompensation.

Havde Oven Vande ville bevare deres ellers gode ry, så havde de givet maden eller som minimum slået halv skade. Jeg kommer der ALDRIG igen og holder ikke mund overfor familie, venner og kolleger.

Så tak for rigtig god mad - altså det der var.

11 December 2021
Rated 2 out of 5 stars

Følte os fuldstændig ignoreret

Havde booket bord kl 7 lørdag aften til et lille selskab på 5 personer i anledning af min fødselsdag, og havde valgt restauranten pga dens ry for rigtig god mad og hyggelig stemning og skulle være en af de bedre i byen. Desværre viser det sig at der er booket 3 store selskaber ind på samme tid, hvilket medfører at vi det meste af aftenen bliver fuldstændigt overset. Klokken er 19.20-19.30 inden vi overhovedet bliver betjent, og klokken er 20.45 inden vi får vores mad. Jeg bestiller bobler og snacks til start, og der går 15 minutter imellem at vi får boblerne og at snacksne ankommer. Maden er rigtig god og tjenerne rigtig søde, men det ødelægger aftenen at i tager så mange gæster ind i selskaber at hverken tjenere eller kokke kan følge med, og som gæst er det desværre dem, man sidder og bliver sure på, selvom det er dem som knokler for at gøre alle tilfredse. Stedet er lækkert og det er egentlig et sted jeg gerne ville komme igen, men i kan simpelthen ikke være bekendt overfor hverken os gæster eller personale at tage så mange folk ind at man skal side og føle sig fuldstændigt ignoreret.
De bedste hilsener Tomas Hansen

29 August 2021
Rated 2 out of 5 stars

Bøf til 365 kroner var kedelig og sej

Bøf til 365 kroner var kedelig og sej
Min bøf til 365 kroner smagte ikke af noget og var sej (skal tilføje at min "medspisende bøfs var mør) Havde bestilt den meget rød, det var den heller ikke. En virkelig kedelig oplevelse til en meget høj pris. 1.465 kroner for 2x Cava, 1 glas hvidvin, 1 glas rødvin (ej speciferet), 1 dansk vand, 1 cola, 2 x forretter og 2 x US Striploin.
Lokalerne var meget flotte.

5 June 2021

Dejlig mad

Dejlig mad men kun godt bruge noget mere spændende end pomfritter, god styrke kød
God sovs, god og hyggelig personale

3 May 2021

Nytårsmenu for anden gang

Nytårsmenu for anden gang.
Nem, hurtig og præcis udlevering/afhentning.

Tak for mad😁💥
Lidt som at huske at handle ved bageren igen

31 December 2020
Rated 3 out of 5 stars

Amatørpersonale

Maden var god. Blev serveret relativt hurtigt. Personale dårlig. Ingen præsentation af maden. Glemte, hvad der var bestilt, måtte selv spørge om at få serveret bestilt vin. Virkede som om, det var ufaglært arbejdskraft, hentet ind fra gaden.

27 October 2019

ellers et fint sted

kom uanmeldt og ventede længe uopdaget, besluttede at forlade stedet igen.
men gav en chance...

fik maden før drikkelse
- uprofessionelle personale, ligesom løber kun efter stregen
- ingen præsentation af mad
- snakker kun til ene gæst, så man også hos andre gæster

ellers god dyre mad

27 April 2019
Rated 1 out of 5 stars

Fuld pris for spædbarn!!!!

Vi var ikke hurtige nok til at prøve de forskellige ting på kagebordet til deres brunch buffet. Det var rippet og blev ikke fyldt op med halvanden time igen af brunchtiden.
Det jeg finder helt uacceptabelt er at vi skulle betale fuld pris for min datter på 11 måneder til 168 kr. Det var 2 meget dyre pandekager og 3 jordbær. Vi var derudover 6 betalende voksne og 2 børn på 6 år. Vi kommer der aldrig igen!!

6 May 2018

Is this your company?