1. Decoration and Interior Design Store
  2. Garden Furniture Shop

Written by the company

Oscarz er en lille, nyopstartet familievirksomhed, som brænder for at tilbyde de bedste løsninger til dig, dit hjem og din hverdag. Vi har et stort udvalg indenfor dekor, både til dit hus og din have. På webshoppen kan du indrette dit hjem præcis som du ønsker - i dit tempo.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse og hurtig levering

Lækre produkter og hurtig levering. Elskede at det er familien selv, der kommer med ens varer! Hyggeligt med en sludder om familievirksomheden og køreturen fra Skanderborg til København. Det er sjældent, man oplever den slags nærvær som kunde og jeg vender bestemt tilbage!

Købte et havebord med stole og de er SÅ flotte i haven!

11 April 2026

Super oplevelse!

Lynhurtig levering, flotte produkter og kundeservice i verdensklasse! Jeg kan kun anbefale dette firma og vil helt sikkert handle her igen!

3 November 2025

Kundeservice i højsædet

Tøv ikke med at handle hos Oscarz!!
Der får du en fantastisk behandling, lige fra du bestiller en vare, til varen er godt i hus.
Der bliver telefonen taget….eller der bliver ringet tilbage hurtigst muligt.
Der bliver du taget seriøst.
Vi købte 4 kurvestole, som blev leveret til døren af en sød og meget imødekommende medarbejder.
Vi handler gerne hos Oscarz igen.

21 August 2025

Fantastisk service

Mage til fantastisk god service, skal man lede længe efter. Jeg bestilte 4 stole til en sommerhus adresse, som ligger lidt udenfor normal leveringssted og så i midt i sommerferien. Jeg henvendte mig til dem, for at finde ud af hvornår stolene blev leveret, jeg blev meddelt at det var lidt svært at finde transport, som kunne levere på stedet og at stolene gerne skulle leveres uden skader. Løsningen blev, at de selv valgte at køre og levere stolene på stedet. Tusind tak til jer, for denne flotte service.

30 July 2025

Kan stærkt anbefales!

Hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet i Danmark! Bestilte fredag aften og lørdag morgen kom mine stole! Kvaliteten er rigtig god, og de er så flotte! Kan stærkt anbefale at handle her!

18 July 2025

Lynlevering

Bestilte kl. 22 og formiddagen efter var pakken på mit dørtrin - og den var ikke lille. Produktet er præcis som adviseret. Topkarakter!

20 June 2025

Virkelig god service

Virkelig god service, og hurtig levering.
Tvivlen om sidens troværdighed, kan nemt pakkes væk, vi fik den best tænkelige service fra personalet hos Oscarz.dk.

23 June 2024

Anbefalet

Jeg fandt dem på tik tok hvor de havde lavet en video omkring det her makeup spejl. I starten tænkte jeg, er det her overhoved ægte eller god kvalitet? Svaret er JAAAAA virkelig god kvalitet, gode priser, god service, hurtigt levering ( bestilte den 17/6 fik den 19/6) og alt er som det skal være. Jeg er virkelig i chok især fordi jeg aldrig har hørt om dem før, men tog chancen og jeg er meget glad for mit nye spejl.

19 June 2024

Take a closer look