Oranje Palace Reviews 4

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

Company details

Written by the company

The Dutch online casino where simplicity and quality come first. Licensed since 2022 September for both online casino and sports betting. At Oranje Palace, everything is built around clarity and trust. Fair play. Full control. No surprises.

Contact info

1-star

Replied to 40% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Super slecht ze zeggen steeds we nemen…

Super slecht ze zeggen steeds we nemen contact op maar doen dit niet speel al 15 jaar wat een aanfluiting dit speel hier niet !!.

27 May 2026

Hoi Marc,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat je niet goed geholpen bent. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij als Oranje Palace willen bieden.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je wacht op contact. We nemen je feedback serieus en kijken graag alsnog met je mee zodat we dit kunnen verduidelijken of oplossen. Je kunt reageren op de e-mail die je van ons hebt ontvangen, zodat we je verder kunnen helpen.

We hopen de kans te krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

RTP is veelste laag,

RTP is veelste laag,

Bonusses op slots zijn er nooit, zelfs met de +bonus kans aan , heb ik voor 15 minuten geen enkele bonus hier gehad.

Alleen maar dead spins.
En al helemaal de RNG blackjack hier is gewoon oplichterij.

De deler krijgt altijd 20 en 21. En als jij hit op 11 krijg je een aas of een 5.

Tuurlijk.

Hier niet gaan spelen, Dan zal er wel nu een antwoord komen van het casino zelf dat het helemaal RNG en RTP is en al dat neppe gedoe om hun in te dekken.

Kortom hier en geen een NL casino spelen allemaal oplichterij.

26 May 2026

​Beste Brian,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer het spelverloop niet loopt zoals je verwacht, zeker bij lange reeksen zonder bonus of ongunstige uitkomsten aan de blackjacktafels.

Alle spellen binnen ons aanbod werken met een gecertificeerde Random Number Generator (RNG). Dit betekent dat iedere spin, kaartdeling of speelronde volledig willekeurig en onafhankelijk verloopt. Ook een verhoogde bonuskans geeft geen garantie op een bonus binnen een bepaalde tijd of aantal spins.

De RTP (Return to Player) van spellen is gebaseerd op een zeer groot aantal speelrondes over langere termijn. Daardoor kunnen er op korte termijn periodes voorkomen met minder gunstige resultaten of juist hogere uitbetalingen.

We begrijpen dat dit je vertrouwen in het spelverloop kan beïnvloeden, maar er wordt niet gestuurd op individuele spelers of uitkomsten. De spellen worden gecontroleerd door erkende testinstanties en moeten voldoen aan de Nederlandse regelgeving.

We vinden het jammer om te horen dat je ervaring momenteel zo negatief is en nemen je feedback uiteraard mee.

Oplichting eerste klas

Voorheen goldrun casino en nu oranje casino is nog slechter.

Geen bonus game te krijgen na 1600 spins op 6 verschillende slots totaal 1.49 gewonnen!

Direct me account gesloten dit casino moet per direct stoppen en een onderzoek naar gedaan worden.

Slechtste Casino van Nederland.
Vermijd hun a u b ga ergens anders gokken waar je nog enige entertainment waarde kunt vinden hier niet het geval.

Ja iedereen heeft er last van en niemand wint wat bij jullie en de domme rng en rtp ervaring antwoorden komen me ook beetje de strot uit

21 May 2026

Beste Robin,

Jammer om te lezen dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer een speelsessie niet verloopt zoals gehoopt, zeker als je weinig bonusfeatures of winstmomenten ervaart.

Wel vinden we het belangrijk om aan te geven dat alle spellen bij Oranje Casino werken met gecertificeerde Random Number Generators (RNG’s). Dat betekent dat iedere spin volledig willekeurig verloopt en eerdere resultaten geen invloed hebben op volgende spins. Lange periodes zonder bonusgame kunnen daardoor helaas voorkomen, hoe vervelend dat ook aanvoelt.

We respecteren uiteraard je beslissing om je account te sluiten en nemen feedback zoals deze serieus om onze dienstverlening continu te verbeteren. We wensen je in ieder geval het beste toe en bedanken je voor het delen van je ervaring.

Rated 1 out of 5 stars

1400 euro weg in misschien een half…

1400 euro weg in misschien een half uur??

20 May 2026

Beste Gerrit,

Vervelend om te lezen dat je speelsessie zo is verlopen. We begrijpen dat het niet prettig voelt wanneer bedragen sneller verdwijnen dan verwacht.

Online casino spellen zijn volledig gebaseerd op toeval, waardoor resultaten (zowel positief als negatief ) elkaar snel kunnen opvolgen. Daarom vinden we verantwoord spelen erg belangrijk en bieden we spelers verschillende tools aan, zoals stortingslimieten, speellimieten en pauzemogelijkheden.

We raden altijd aan om alleen te spelen met een bedrag dat je kunt missen en vooral voor het entertainment. Toch waarderen we het dat je jouw ervaring deelt. Feedback van spelers helpt ons om scherp te blijven op onze dienstverlening en communicatie.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look