See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Pure oplichting. Bestelde Explosie cadeau box met verassingen (snoep) kreeg 2de gratis plus nog een cadeau. Betaalde 3.95€ verzekerde zending en 34,95€ voor de Explosie cadeau box vol verrassingen... See more

Rated 1 out of 5 stars

1 ster is er 1 teveel. OPLICHTING KOOP HIER NIET. In de advertentie staat letterlijk explosie cadeaubox- vol verassingen. 1. Levering duurt langer dan gezegd in advertentie 2. Niets verrassin... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters Adverteren met kadobox vol verrassingen. Je ontvangt lege dozen, die je elders voor veel minder koopt. Goed georganiseerde oplichting met standaard antwoord dat je je vergist hebt.... See more

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

Oraclyne voor elke dag, voor iedereen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goed opgelost verloren pakket.

Een door Gofo niet goed afgeleverd pakket wat men voor in de tuin had gelegd was kwijtgeraakt. Door een paar keer met oraclyne te hebben gemaild is toch besloten het gehele bedrag terug te betalen van het gekochte artikel. Super goed opgelost door Oraclyne. 👍👍👍

26 January 2026

Misleidende productvoorstelling

Misleidende productvoorstelling. Je krijgt enkel een opgevouwen doos die je nog moet assembleren.

Er zitten GEEN PRODUCTEN bij. De doos IS NIET OPGEVULD!

Komt zogezegd van NL, retour zenden moet je naar Aziatische oorden doen!!

15 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

WAARSCHUWING: Oraclyne is een dropshipper met…

OPGELET Oraclyne is een dropshipper met bewust misleidende advertenties.
Dit is zonder twijfel de slechtste aankoop die ik ooit heb gedaan. Alles aan dit product en de webshop van Oraclyne schreeuwt incompetentie. De levering van Oraclyne duurde absurd lang, alsof het te voet vanuit een ander continent moest komen en dat was het blijkbaar ook. Het item wordt gewoon vanuit China verzonden na aankoop. De verpakking was een grap en het product zelf is regelrecht afval.
De kwaliteit is zó slecht dat het bijna indrukwekkend is. Goedkoop karton, nul functionaliteit en totaal onbruikbaar. Alles wat op de website beloofd wordt is simpelweg gelogen. Dit is geen misleiding meer, dit is oplichting.
De klantenservice verdient een speciale vermelding, want zo compleet nutteloos kom je ze zelden tegen. Trage, ontwijkende reacties, geen oplossingen en geen enkele vorm van verantwoordelijkheid. Ze laten je een veelvoud van de aankoopwaarde betalen voor het retourneren naar CHINA! Het lijkt alsof ze actief hun best doen om klanten weg te jagen.
Conclusie: koop dit niet. Echt niet. Bespaar jezelf frustratie, tijd en geld. Deze webshop zou zich diep moeten schamen. Als nul sterren mogelijk waren, had ik die gegeven.

7 January 2026

Eén ster is nog teveel

Eén ster is nog teveel. Vuile oplichters. Ipv. wat het filmpje belooft, krijg je twee (bij mij ook nog beschadigde) doosjes. Wordt me opgedragen de doosjes onbeschadigd terug te sturen naar China. Kost klauwen vol geld, en ga je dus niet doen. Daarbij zijn mijn doosjes beschadigd. Willen ze me 10% terug betalen. Dacht het toch niet. De bewering dat je, als je je binnen 30 dagen bedenkt je geld terug krijgt, niet klopt. Doosjes kosten bij Temu iets van €4,- Dan mag je er toch vanuit gaan dat deze doosjes voor €34.95 ook daadwerkelijk gevuld zijn. Met Klarna betaald. Je gaat er dan toch echt van uit dat het veilig moet zijn. Als je bij google naar hun reviews zoekt, krijg je je niets te zien alleen oracle, wat er natuurlijk op lijkt. Ik hoop nu maar dat klarna me in mijn retour procedure steunt.

10 December 2025

1 ster is er 1 teveel. OPLICHTING

1 ster is er 1 teveel.
1. Levering duurt langer dan gezegd in advertentie
2. Niets verrassingen maar 2 stukken karton
3. Als je hierop reageert krijg je na 14 dagen antwoord dat de foto ter inspiratie is. Anders dus dan de tekst aangeeft.
4. Het geleverde product voldoet niet aan hetgeen in de advertentie wordt geschetst.
5. Retour sturen kost €60,— wetende dat niemand dit doet.
6. Deze misleiding kan gemeld worden bij ACMConsuWijzer.
Ik hoop dat iedereen de moeite neemt dit te doen dan halen we dit soort ongein uit de markt

30 December 2025

6 explosieboxen besteld voor 110 euro

6 explosieboxen besteld voor 110 euro.
2 weken geduurd voor 6 stukjes karton zonder snoep.
Terugsturen kon op eigen risico voor €60 terug naar china… met het risico nog €60 te verliezen.
Dikke vinger heb ze kapot getrapt en in de container gegooid.
Als je bedonderd wil worden moet je bij oraclyne zijn!

19 December 2025

Heel netjes opgelost

Ik heb dezelfde ervaring als alle andere mensen hier met de cadeaubox.
Na wat mailtjes over en weer is het keurig opgelost.
Zeer tevreden over de manier waarop de klantenservice dit heeft opgepakt.

18 December 2025

Oplichting.

Oplichting.
Na heel lang wachten krijg je 2 dozen die je zelf in elkaar moet zetten.
Dus een beetje karton, zonder het beloofde snoepgoed.

Ook de beloofde verassing ter waarde van 12,50 euro zat er uiteraard niet bij.

Te slecht voor woorden dit

24 December 2025

Oplichters

Oplichters
Adverteren met kadobox vol verrassingen.
Je ontvangt lege dozen, die je elders voor veel minder koopt.
Goed georganiseerde oplichting met standaard antwoord dat je je vergist hebt.
Pure misleiding en terug sturen is zinloos, want porto naar China te hoog.

En op site zeggen ze binnen dagen binnen, maar dat klopt al helemaal niet.

Niet doen!

18 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bij dit bedrijf niets bestellen

Dozen besteld 1+1 gratis VOL VERRASSINGEN staat er. En je krijgt alleen een stuk karton van 38,50 euro . Je moet de doos zelf in elkaar zetten en er zit niets in. GEEN LEKKERNIJEN niets!!!!! Ik heb al 2 maanden mailverkeer hierover! Schandalig....

17 December 2025

Bedrog

Merde, had ik maar eerst de review gelezen, ben ook beet genomen met hun boxen, een bedrogen boel is het😬
Ook een tweetal weken mogen wachten in plaats van hun zogezegde beloftes

17 December 2025

Pure oplichting

Vandaag besteld morgen geleverd bleek ook fake. 3 december besteld, 16 december geleverd. Wat kreeg ik:
TWEE LEGE BOXEN die ik zelf nog in elkaar moet steken.
Ongeveer 40€ armer en 2 roze lege boxen rijker. Mensen raadpleeg EERST Trustpilot alvorens in te gaan op de mooie reclames waar Facebook ons mee overrompelen

16 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ook ik ben helaas in de scam van…

Ook ik ben helaas in de scam van Oraclyne getrapt. Geen snoepgoed geen grote doos die uit elkaar valt met snoepgoed geen extra cadeau en geen retourbeleid want dan bsn je net zoveel geld kwijt omdat het via China wordt gecontroleerd. Dikke dikke oplichters!
BESTEL HIER NOOIT!!!

15 December 2025

explosie cadeaubox vol verrassingen

Een zogenaamde explosie cadeaubox vol verrassingen besteld ,was 1 + 1 gratis voor de prijs van 34.95 € ,is zogezegd aan de helft van de prijs ,maar het is aangekomen vandaag,enkel 2 pakketjes met doosjes die je zelf moet plooien en de verrassingen moet je waarschijnlijk zelf nog kopen want er was totaal niets bij. De reclame vandaag besteld,morgen geleverd is ook niet juist,want ik heb 14 dagen op de verpakkingen mogen wachten, Voor mij is dit pure oplichting en er wordt een klacht ingediend !

11 December 2025

Pure oplichting

Maken op facebook reclame voor een verrassingsdoos met snoepgoed. Wat wordt geleverd? Een hoopje karton dat je zelf in elkaar moet knutselen. Veel geld voor een lege doos. Terugsturen is geen optie.
Laat jullie niet vangen door dit bedrijf. OPLICHTERS !!!

11 December 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look