Had een offerte aangevraagt omdat ik niet voor verassingen wilde komen te staan. Prijs viel me reuze mee en alles is verlopen zoals afgesproken.
See what reviewers are saying
Goed ontstoppingsbedrijf. Had hun formulier ingevuld voor een verstopte afvoer in de keuken. Ze belde me meteen op en kon gelijk wat inplannen.
Ik spoel nog weleens een pan af met een vetlaagje erin, op aanraden van deze loodgieter maak ik de pan voortaan eerst schoon met een stuk keukenpapier, had ik dat eerder geweten had ik wat geld bespaa... See more
De instellingen werden stap uitgelegd zonder haast en da gaf veel vertrouwen
Company details
Written by the company
Ontstoppingsbedrijf Nijmegen is uw lokale expert op het gebied van loodgietersdiensten, gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, riolen, toiletten en meer. Met jarenlange ervaring bieden wij snelle, betrouwbare en professionele hulp bij alle soorten verstoppingen. Of het nu gaat om een eenvoudige gootsteenverstopping of een complex probleem met uw riolering, ons team van deskundige loodgieters staat klaar om u te voorzien van een oplossing op maat. We begrijpen hoe stressvol een verstopping kan zijn en streven ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden. Met behulp van de nieuwste technologieën en technieken zorgen we voor een efficiënte en effectieve aanpak van elk probleem. Onze diensten zijn niet alleen beperkt tot ontstoppingen; we bieden ook onderhoudsdiensten aan om toekomstige problemen te voorkomen. Bij Ontstoppingsbedrijf Nijmegen staat klanttevredenheid voorop. We zijn trots op onze transparante werkwijze en eerlijke prijzen. Ons doel is om u een vlekkeloze service te bieden, zodat u snel terug kunt keren naar uw dagelijkse routine zonder zorgen over verstoppingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en effectieve oplossing voor al uw loodgietersproblemen.
Contact info
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen, Gelderland, Netherlands
- +31246690218
- contact@ontstoppingsbedrijfnijmegen.net
- ontstoppingsbedrijfnijmegen.net
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
loodgieter voor een verstopte afvoer…
loodgieter voor een verstopte afvoer geweest alles netjes gemaakt en kwam goed voorbereid aan
onlangs een lekkage gehad
onlangs een lekkage gehad, loodgieter kwam op tijd en werkte vlot
vriendelijk service
vriendelijk geholpen en professioneel gewerkt al moest ik even wachten in begin
eerlijk fijne uitleg zonder haast
eerlijk ze laten je niet zitten na het…
eerlijk ze laten je niet zitten na het werk ze volgen echt goed up
Hij belde vooraf om te vragen hoe laat…
Hij belde vooraf om te vragen hoe laat ons kind sliep.
De instellingen werden stap uitgelegd…
De instellingen werden stap uitgelegd zonder haast en da gaf veel vertrouwen
Na de reparatie liet hij niet zomaar…
Na de reparatie liet hij niet zomaar alles achter maar checkte ook de keteldruk zorgvuldig.
moeder zei bij raam dat huis minder…
moeder zei bij raam dat huis minder klam voelde omdat hij lucht uit systeem haalde
Gaf raad voor hoe ik later upgrades kan…
Gaf raad voor hoe ik later upgrades kan doen, mijn opa knikte tevreden.
Woont Vlakbij Dus Was Snel Geregeld
woont vlakbij dus was snel geregeld, probleem in badkamer direct verholpen
verstopping snel gefit en goeie prijs…
verstopping snel gefit en goeie prijs kwam ze zomaar online tegen topservice
Aanrader!!!
Ben goed geholpen
Goede hulp gehad bij het laten ontstoppen van een afvoer. Goede prijs ook.
The Trustpilot Experience