See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling zeer goed op tijd geleverd , mooi ingepakt en zeker als cadeau te geven en bij vragen zeer vriendelijke antwoorden. Mooie producten Zeker een aanrader. Groetjes Melina

Rated 5 out of 5 stars

Na jaren wilde ik iets bijbestellen. Via de WhatsApp een vraag gesteld en ik kreeg meteen antwoord. Super vriendelijk en heel behulpzaam. Producten weer snel en netjes bezorgd. Zeer tevreden!

Rated 4 out of 5 stars

Groot assortiment van allerlei decoraties. Redelijke prijs en snelle levering. Ook erg goed dat het bedrijf probeert om alles te verzenden in gebruikt materiaal.

Rated 5 out of 5 stars

Herzlichen Dank für die schnelle und nette beratung. Die Produkte sind richtig schön und von guter Qualität. Die Lieferung war bestens verpackt. So macht online kaufen Spaß.

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Ontdek onze winkel vol met prachtige en unieke decoratieve items voor jouw huis, tuin en terras. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige metalen en glazen salamanders, uilen, vlinders, libellen, vissen, zeepaarden, schildpadden, kwallen, zonnen, manen en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook betoverende metalen levensbomen, schattige lieveheersbeestjes, mieren, spinnen en andere fascinerende creaties. Naast deze geweldige collectie bieden wij ook metalen wandborden in diverse uitvoeringen en afmetingen. Bij ons is elke bezoek een verrassing, dankzij ons steeds veranderende en vernieuwende assortiment. Onlangs hebben we zelfs unieke Ibiza strandtassen van Isola bonita aan ons assortiment toegevoegd. Onze producten zijn niet alleen perfect om jezelf mee te verwennen, maar ook ideaal als cadeau voor anderen. Kom langs in onze gezellige webwinkel of ontmoet ons op sfeervolle (jaar)markten en braderieën, voornamelijk in Noord-Holland. Bij ons vind je altijd iets moois waar je blij van wordt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bedankt Onthewall

Goed product, prima service. Klantvriendelijk

5 May 2026

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je review en het delen van je positieve ervaring met ons!

Vergeet niet onze socials te volgen voor updates over nieuwe modellen en speciale aanbiedingen.

Als we in de toekomst ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Prima muurplateau

15 February 2026

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je review en het delen van je positieve ervaring met ons!

Rated 5 out of 5 stars

Blij met mijn bestelling!

Ik had twee vlinders en de lieveheersbeestjes besteld. Het werd snel geleverd. Leuke en mooie wanddecoraties. Het was een cadeau voor mijn moeder en ze is er heel blij mee!

20 December 2025

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je review en het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de vlinders en de metalen lieveheersbeestjes. We verzenden vaak dezelfde dag nog indien besteld voor 14:00uur. Maar vaak ook nog als de bestelling later binnenkomt.

Levensboom van metaal

Wat een mooie producten! Ik was blij verrast hoe stevig mijn bestelde levensboom van metaal was. Goed verpakt zodat er niets mis kon gaan. Sieraad voor mijn tuin

29 September 2025

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je review en het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de levensboom, en hoe we deze verpakken voor de verzending.

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je review en het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze manier van werken en communiceren.

Rated 5 out of 5 stars

Herzlichen Dank für die schnelle und…

9 July 2025

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je fantastische review en het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je aankoop.

Helemaal top!

Leuke producten, snelle levering.

27 June 2025

Mooie producten snelle levering

Mooie producten, snelle levering

16 June 2025

Reply from Onthewall

Bedankt voor je positieve beoordeling en het delen van je ervaring! We zijn verheugd te horen dat je zo blij bent met je aankoop.

Vergeet niet onze social media te volgen voor de nieuwste updates en aanbiedingen.

We staan altijd voor je klaar!

De bestelling ging snel

De bestelling ging snel
Producten heel mooi en goed

12 June 2025

Reply from Onthewall

We staan altijd voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Heel goede service en opvolging

Heel goede service en opvolging, snelle reactie bij vragen.
Hele mooie dingen, en snel en correct geleverd.

6 June 2025

Reply from Onthewall

Dank je wel voor je fantastische feedback en het delen van je positieve ervaring met Onthewall! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je aankopen. Vergeet niet onze social media te volgen voor updates en speciale aanbiedingen.

Als we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. We zijn er altijd voor je!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

17 May 2025

Reply from Onthewall

Hartelijk dank voor je review en het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Heel mooi product en snel geleverd

Heel mooi product en snel geleverd. Erg blij mee.

16 May 2025

Reply from Onthewall

Dank je wel voor je fantastische feedback en het delen van je positieve ervaring met Onthewall! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je aankoop.

Vergeet niet onze social media te volgen voor updates en speciale aanbiedingen.

We zijn er altijd voor je!

Héle snelle levering

Héle snelle levering, goed verpakt,en ook nog een leuk kadootje bij m’n bestelling! Super!

14 May 2025

Reply from Onthewall

Heel erg bedankt voor je lovende review en voor het delen van je ervaringen! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met je aankoop.

Vergeet niet onze socials te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd klaar voor je!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

29 April 2025

Reply from Onthewall

Dank je wel voor je feedback en het delen van je ervaring met Onthewall! Het doet ons goed te horen dat je blij bent met de kwaliteit van je aankoop.

We hebben nog veel meer mooie producten die je misschien interessant vindt, dus hou ons in de gaten op social media.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er voor je!

Heldere website

Heldere website, snelle service en goede verpakking.

24 April 2025

Pluim

Alles goed gedaan. Leuk artikel, snel ontvangen, goed verpakt, etc. Pluim!

4 April 2025

Reply from Onthewall

Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke website en de volgende dag…

Duidelijke website en de volgende dag werd artikel geleverd.

15 April 2025

Reply from Onthewall

Heel erg bedankt voor je lovende review en voor het delen van je ervaringen! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met je aankoop en de levering.

Top Product

Product ziet er heel goed uit. En het is goede kwaliteit.

6 April 2025

Goed artikel.

17 March 2025

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Mooie producten.

Snelle levering. Mooie producten.

25 November 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look