Santo Antão, met on-trek. Ik zeg het liever niet, anders wordt het mogelijk nog zo'n drukke bestemming. Maar het is echt een pareltje ! De reis met top gidsen Merijn en Sammy zit goed in elkaar... See more
See what reviewers are saying
Machtige ervaring in Noorwegen met OnTrek 🌟 Wat OnTrek in mijn ogen uniek maakt is hun vriendelijkheid, behulpzaamheid, professionaliteit en know how van de bergen. Het zit hem in kleine dingen maar... See more
Met On Trek door de Noorse bergen trekken was een fantastische ervaring! Heel leuke sfeer, supermooie tocht en zeer ervaren en gepassioneerde gidsen. Niet alleen genoten van de mooie reis maar ook vee... See more
Company details
Written by the company
Welkom bij On-Trek, een reisorganisatie opgericht door outdoorliefhebbers die hun passie voor trektochten en avontuur graag met anderen willen delen. Ons doel is om het maken van trektochten op bijzondere en avontuurlijke locaties toegankelijker te maken. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Geen ''massa is kassa' zoals je bij enkele grote organisaties soms ziet. We gaan buiten de gebaande paden en bieden je een unieke reis.
Contact info
Verlengde Hoogravenseweg, 216, 3523KH, UTRECHT, Netherlands
- 0681443910
- info@on-trek.nl
- on-trek.nl
Goed georganiseerd
Goed georganiseerd, meedenkend in oplossingen. Heerlijke Kaapverdie hike ervaring!
Santo Antão
Santo Antão, met on-trek.
Ik zeg het liever niet, anders wordt het mogelijk nog zo'n drukke bestemming.
Maar het is echt een pareltje !
De reis met top gidsen Merijn en Sammy zit goed in elkaar met transfers om in n week een paar verschillende regio's vh gebied te bestrijken !
De reis heeft ook wat basic dingen waarin het de massa met de extra diepe zakken (en bijbehorende luxe) verwachtingen hopelijk kan blijven weren.
Pareltje, dat hopelijk nog lang onbekend blijft!
Mirian, beschrijft deze week treffend.
Prachtig marokko
In deze reis door het Atlas gebergte zie je een kant van Marokko die zo mooi is. De begeleiding van on trek en de lokale gids maken het een fantastische unieke ervaring.
Bijwerkingen Santo Antão: glimlach en heimwee
Santo Antão overrompelde me. Niet luidruchtig of opzichtig, maar met een stille vanzelfsprekendheid die je langzaam inpakt en niet meer loslaat. Deze reis met On Trek voelde minder als een vakantie en meer als een ontmoeting. Met het eiland, met elkaar, en ergens ook een beetje met mezelf.
Ze noemen het hier het “Hawaï van Afrika”, maar eerlijk gezegd doet die vergelijking het eiland tekort. Santo Antão heeft een eigen ritme. Groene valleien die als plooien in het landschap liggen, bergpaden die je dwingen om aanwezig te zijn bij elke stap en op de achtergrond altijd dat vleugje reggae in de lucht die net dat beetje vakantiegevoel extra geeft.
De dagen kregen vanzelf structuur: lopen, kijken, verwonderen. En telkens weer dat gevoel dat achter de volgende bocht iets wacht dat je nog niet eerder hebt gezien. Het eiland daagt je uit, maar beloont gul.
Wat deze reis echt bijzonder maakte, zat niet alleen in het landschap, maar in de mensen. Ons reisgezelschap voelde al snel als een kleine, tijdelijke wereld waarin alles klopte. Veel lachen, goede gesprekken en een gedeeld gevoel van ontdekking.
En een groot compliment voor de gidsen Sammy en Merijn: wat een fantastisch team! Enthousiast, warm, betrokken en met zoveel kennis en liefde voor het eiland. Ze maakten de ervaring compleet en zijn wat mij betreft lastig te overtreffen.
Santo Antão is geen bestemming die je afvinkt. Het is een plek die onder je huid kruipt. En terwijl ik nu terugdenk, merk ik dat het eiland nog steeds zachtjes meereist.
Prachtige reis gemaakt naar Kaapverdië…
Prachtige reis gemaakt naar Kaapverdië met on trek. Mijn eerste keer mee met een groepsreis, kan het zeker aanraden! Leuke mensen, twee super fijne en bekwame gidsen en geweldige wandelroutes!
De tocht was prachtig en af en toe best…
De tocht was prachtig en af en toe best uitdagend, maar juist dat maakte het leuk en gaf veel voldoening. Blij dat ik dit gedaan heb!
Sammy en Merijn waren fijne gidsen. Ze zijn relaxed en weten wat ze doen, maar zorgen ook voor een fijne sfeer in de groep waardoor je je snel op je gemak voelt.
Topreis gehad in Kaapverdië
Topreis gehad in Kaapverdië, zwaar maar de moeite waard. De gidsen Merijn en Sammy nemen je mee naar de beste plekjes, staan bij waar nodig met de juiste hulp. Een echte aanrader!
Echt een fantastische reis beleefd
Echt een fantastische reis beleefd, on-trek neemt je mee naar plekken die je zelf nooit had gevonden. Voor jong en oud, iedereen met een beetje doorzettingsvermogen kan op deze manier de verborgen parels in de natuur ontdekken.
Met On-Trek naar Kaapverdië
Net terug van een geweldige reis met On-Trek in Kaapverdië! Wat een prachtig land. We hadden een ontzettend leuke groep, begeleid door twee fantastische ervaren gidsen.
Ik kan On-Trek dan ook zeker aanraden aan iedereen die houdt van een actieve en avontuurlijke reis. Zelf ben ik in ieder geval van plan om volgend jaar opnieuw met On-Trek op pad te gaan!
Nog een keer met On-Trek!!
Dit is niet voor niets de derde keer dat ik met On-trek mee ben gegaan. Dit keer naar Kaap Verdië. Wat een ervaring. Echt een prachtige bestemming met locaties waar je niet zo maar komt. En ook deze keer weer geweldige begeleiding van onze gidsen en de vriendelijke locals. 100% recommend voor iedereen die van een gave uitdaging houdt.
Santo Antao ❤️
Wauw, wauw, wauw!!
Mijn eerste groepsreis over het algemeen. Afgegaan op een Instagramfilmpje, dus toch een beetje afwachtend. Maar alles was gewoon top! De hikes, de verblijven, de gidsen, de sfeer,..
Bedankt aan onze gidsen Sammy en Merijn voor het prachtige Santo Antao op een mooie manier voor te stellen ❤️
Machtige ervaring in Noorwegen met…
Machtige ervaring in Noorwegen met OnTrek 🌟
Wat OnTrek in mijn ogen uniek maakt is hun vriendelijkheid, behulpzaamheid, professionaliteit en know how van de bergen. Het zit hem in kleine dingen maar bij zowel de organisatie en de gidsen zie je dat het hart hier op de juiste plaats zit. Geen massa toerisme en winstbejag, wel gezelligheid en respect voor de natuur.
Toptrip met On Trek
Top georganiseerde en begeleidde reis door On Trek naar Kaapverdie! Gidsen Sammy en Merijn leidden ons met heel veel zorg en aandacht door de prachtige landschappen. De routes waren met veel zorg uitgestippeld en de plekken van de accommodaties top uitgezocht. Aanrader!
Net terug van Kaapverdië met On-Trek.
Net terug van Kaapverdië met On-Trek.
Wat een avontuur!
Super genoten van/met de groep, en Sammie en Merijn als gidsen.
Nu al aan het kijken wat mijn volgende bestemming met On-Trek gaat worden.
Prachtige reis naar Kaapverdië met On Trek
Wat een onvergetelijke reis met On Trek naar het waanzinnig mooie Kaapverdië!
Vanaf het eerste moment klopte alles. De wandeltochten waren prachtig uitgezet: afwisselend, uitdagend waar nodig, maar altijd met oog voor de groep. Elke dag werden we opnieuw verrast door de indrukwekkende natuur, de ruige berglandschappen, groene valleien en adembenemende uitzichten.
Wat deze reis écht bijzonder maakte, waren onze twee fantastische gidsen, Merijn en Sammy. Wat een toppers! Ze voelden de groep feilloos aan en speelden soepel in op alles wat zich aandiende. Of het nu ging om tempo, extra uitleg, een luisterend oor of gewoon een goede dosis humor, ze waren er. Hun begeleiding was professioneel én warm! Ze waren betrokken, energiek en oprecht geïnteresseerd in iedereen.
De sfeer in de groep was ook ontzettend fijn. Lieve mensen, veel gelachen, elkaar aanmoedigen tijdens de wandelingen en samen genieten van al het moois dat Kaapverdië te bieden heeft. Dat maakte het plaatje compleet.
On Trek heeft wat mij betreft echt laten zien hoe een wandelreis hoort te zijn!
Merijn en Sammy, dank jullie wel voor jullie inzet, enthousiasme en zorgzaamheid. Jullie hebben deze reis onvergetelijk gemaakt.
Ik kijk met een grote glimlach terug en zou zó weer meegaan!
Wij zijn al twee keer met ze mee geweest
Wij zijn al twee keer met ze mee geweest! Leuke gidsen en top reizen. Door omstandigheden moesten we de eerste keer de via ferrata reis annuleren. Ze dachten goed met ons mee en we hebben toen om kunnen boeken naar de Marokko reis. Dat beviel zo goed dat we later alsnog de ferrata reis met ze hebben gedaan.
Geweldige week in Noorwegen gehad
Geweldige week in Noorwegen gehad. Kleine en gezellige groep, hele leuke én deskundige gidsen (Lore en Sebe), geweldige route. Echt prachtig! Vereist goede basisconditie, maar dan is het ook echt een wereldervaring. Onvergetelijke reis!
Kaapverdië
Ik ben met OnTrek naar Kaapverdië geweest en het was een groot hike feest. De mooiste routes, vetste uitzichten, onbekendste paadjes, leukste slaapplekjes en lekkerste restaurantjes. En dat onder de bezielende leiding van uitstekende gidsen (Tom & Lore).
Atlas trail, weg van de bewoonde wereld
In 2025 de atlas trail met on-trek, echt geweldige reis, kleinschalig, weg van de bewoonde wereld, goede gidsen, gezellige groep, iedere dag was bijzonder! Zo goed bevallen dat ik dit jaar geboekt heb voor Corsica
Onvergetelijke reisverhalen voor thuis!
Je eerste hike spannend of gewoon door onbekende gebieden waar geen GPX routes voor te vinden zijn. Boek dan bij On-trek. Kleine groepen, persoonlijke gidsen, prachtige natuur en heerlijk eten (ook niet onbelangrijk). Ik ben met zo mee gegaan naar Noorwegen, Kaap-Verdië en Marokko (Atlas). Alle drie absolute aanraders en gegarandeerde prachtige reisverhalen om eenmaal thuis vrienden en familie jaloers te maken. Gelukkig hebben we de foto’s nog.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.