1. Communications Central
  3. Media and Marketing Agency
  4. Online Marketing Agency
  5. Web designer

Written by the company

Offbeat er et udførende strategihus, hvor vi har samlet en række dygtige specialister til at hjælpe virksomheder med at udvikle og kommunikere strategien ud – både til medarbejdere, kunder og andre interessenter. Vi kan udføre delopgaver såsom udvikling af en ny hjemmeside, marketing, strategiske workshops til at lave større løsninger, der fx involverer formidling af ESG-regnskabet på tværs af organisationen. Vi har en lang række kompetencer internt i huset såsom webudvikling, appudvikling, grafisk design, marketing og forretningsudvikling. Desuden har vi et fast netværk af eksterne samarbejdspartnere, som supplerer med viden og ekspertise indenfor forretningsudvikling og ESG-rapportering mv.

4.5

3-star
2-star
1-star

Kæmpe hjælp

Jeg brugte Offbeat media til at få lavet mit nye logo samt en hjemmeside.
De er super professionelle, og jeg er virkelig glad for resultatet.
Jeg var i tæt kontakt med dem under hele processen, så jeg fik tingene, som jeg gerne ville have det. Når der var det mindste, jeg gerne ville have ændret eller set, hvordan det kunne se ud, så fik de lavet det. Jeg vil klart anbefale dem til andre

26 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Den partner der gjorde drøm til…

Den partner der gjorde drøm til virkelighed, det er hvad det fantastiske team ved Offbeat Media har gjort for mig.

Vi er partner for jeg føler 100% at vi er sammen om denne rejse de siger vi og os og handler derefter. De har på rekord tid læst mig så godt at alt hvad de gør kan jeg se mig selv 100% i.
De har leveret alt til tiden, der er kvalitets håndværk og super kreativt.

Min usikkerhed omkring mit felt har de forståelse for, men har allerede vist mig at de kender målgruppen særdelesgodt.

Jeg har svært ved at udtrykke hvordan jeg præcis har det, jeg ved bare at min drøm er blevet til en virkelighed jeg er enormt stolt af. Og uden Offbeat Media så var jeg ikke Fru Nielsen

9 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

En service ud over alle forventninger

Vi er meget glade for at have valgt offbeat media, da vi har følt os utroligt trygge hele vejen igennem. Jane og og hendes team giver den bedste service, som er ud over alle forventninger.
De kommer med råd, vejledning og viden hele vejen igennem hvad alt angår. De har givet os en masse viden og tips, som vi i dag er meget taknemmelige for at have fået.

Man kan i øvrigt altid ringe til Jane, hvis man har brug for et Jane-råd eller er i tvivl om noget - hun er bare en superheltinde!

Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med offbeat media til videreudvikling af vores platform.

23 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Marketingsbureau der gør en kæmpe forskel!

Særdeles tilfreds. Jane og hele teamet er en juvel af en resource for min virksomhed. Det går langt ud over "bare" en hjemmeside; det handler om rådgivning, forståelse og forretningsudvikling. Sender min største taknemmelighed og dybeste respekt for det i gør. Marketingsbureau der gør en kæmpe forskel!

2 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Stor tak til Jane og Nanna for at have…

Stor tak til Jane og Nanna for at have lavet en flot og overskuelig hjemmeside til den forening jeg er medlem af. De er altid imødekomne og klar til at hjælpe, når en "Glad amatør" som mig har problemer med hjemmesiden.

19 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Store roser til Jane og hendes team!

Jeg kan kun give de største roser til Jane og hendes team. Jeg er taknemmelig for det tætte, ærlige og handlekraftige samarbejde, vi har sammen.

Selvom jeg internt sidder alene med marketing, føler jeg, at jeg har en hel marketingsafdeling til rådighed – både fordi teamet hos Offbeat rammer den brede pallette af kompetencer indenfor marketing. Det er altid hurtigt og nemt at få fat på dem og svartiderne er korte.

Det der er helt unikt ved Offbeat er villigheden til at dele ud af viden. Normalt holder webbureauer kortene tæt ind til kroppen, så de er sikker på man kommer tilbage igen og igen. Offbeat deler ærligt ud af viden, råd, guides og oplæring, så marketingsdrift bliver nemt. På den måde bliver der plads til de sjove ting - udvikling af nye tiltag, som er med til at skabe forretningsudvikling. Ved Offbeat er man derfor ikke nødt til at komme igen og igen, man har simpelthen bare lyst til det 😊

9 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hjælpsomhed og service i højeste klasse

Offbeat Media har været og er fortsat den bedste hjælp og største støtte for os og vores nyopstartede virksomhed. De har lyttet, forstået og givet os konstruktiv kritik på bedste vis. Vores ønsker til webshoppen er blevet hørt og løst, og de har formået at få vores ideer og lidt anderledes løsninger til at fungere perfekt. Meget godt fortjener at blive fremhævet, men det, der har betydet alt for os, har været deres kæmpe hjælpsomhed i forhold til vores rigtig mange spørgsmål på alle tider af døgnet, deres sammensætning af kompetencer, der gør det muligt at få råd og vejledning på alle niveauer og ikke mindst deres imødekommenhed. De er en kæmpe støtte, og vi kan kun på det VARMESTE anbefale Offbeat Media.

6 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Lad dem komme med et tilbud

Har fået lave forenings hjemmeside. Imødekommende, kompetent, kreative løsninger og på jysk når en aftale er en aftale. Fair Priser.

16 February 2021

Reply from Offbeat

Tusinde tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye hjemmeside!

Offbeat media

Rated 5 out of 5 stars

Skønne mennesker og fantastisk service

Skønne mennesker og fantastisk service. Professionel hjælp uden at man, som lille virksomhed, bliver ruineret. Jeg kan varmt anbefale offbeat media til både store og små opgaver.

6 June 2019

Reply from Offbeat

Mange tak Birgitte :) vi glæder os helt vildt til at se illustrationerne på dine t-shirts!
Held og lykke med salget!

// Jane

Rated 5 out of 5 stars

Super professionelt firma med de rette…

Super professionelt firma med de rette kompentencer som jeg har brug for i mit firma. Hurtige og altid til at få fat i meget hjælpsomme.
Jeg kan så absolut anbefale et sammenarbejde med Offbeat Media.
Kh Christina Kjær / Kjærs Copenhagen

31 May 2019

Hej Christina.
Tusinde tak for de fine ord - vi er glad for at kunne hjælpe dig :)
// Jane

Service i høj klasse👌

Kan mærke forskel efter de har overtaget det meste, ang sociale medier osv.. Super cool firma & har stor respekt for den gruppe unge kvinder, som har stablet virksomheden på benene ☺️

10 May 2019

Reply from Offbeat

Mange tak for anmeldelsen Jens! Den er vi virkelig glade for :)

Det er altid en fornøjelse at have besøg af dig og dit kæmpe engagement.

Jane

Rated 5 out of 5 stars

100% Tilfreds, fuld anbefaling herfra.

Jeg er super tilfreds med den hjælp jeg har fået, yderst kompetent bureau og meget imødekommende medarbejdere..

2 May 2019

Hej Mike.

Mange, mange tak for den fine anbefaling!
Den er vi virkelig glade for at få.

Jane

Rated 5 out of 5 stars

Jeg brugte Offbeat Media til at skrive og SEO optimere mine tekster.

Jeg brugte Offbeat Media til at omskrive og SEO optimere mine tekster på min hjemmeside. Jeg må bare sige at de levere til over alle forventninger. Trods mine 1000 spørgsmål formåede de stadig og give mig et godt svar hver gang - uden at jeg blev opkrævet ekstra!

Giver mine bedste anbefalinger til Offbeat Media!

12 March 2019

Hej Simon

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er i den grad glad for, at du er så tilfreds! Det har været en fornøjelse.

De bedste hilser
Franziska