Oerslevdyreklinik Reviews 1

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Håndtering af syge kæledyr- det kan de ikke

Vores kat blev syg i weekenden, og vi ringede som det første mandag morgen for at få en tid hos dyrlægen.
De havde så først tid om eftermiddagen, så det måtte vi jo vente på, trods vi så det som en hasteopgave at få kigge på katten, da han havde spist purløg, som er farligt for katte.
han havde kastet op mange gange, og da vi kunne se noget grønt i dette opkast, var vi rimelig sikker på, at han havde spist purløg.
Dyrlægen kiggede på ham, vejede ham, og meddelte at han var dehydreret – ja, det ved vi jo godt, for han havde jo hverken spist eller drukket i ca. 1 døgn – derfor vi kom, da vi jo ved hvor hurtigt det går ned af bakke, når de ikke indtager noget.
Vi have googlet hvad der kan ske med en kat som har spist purløg, og derfor var vi meget bekymret.
Dyrlægen tog det dog roligt, og grundet hendes indstilling slappede vi af igen.
Vores kat fik noget væske under huden, for at afhjælpe dehydreringen, noget binyrebark og kvalmestillende i håb om at det kunne få ham til at spise eller drikke igen (antipati mod at indtage noget, når de har kastet op fik vi at vide).
De anbefalede også at vi kogte noget kylling med spec. salt – men det ville han heller ikke spise.
Da vi 1 døgn senere på ingen måde så nogen bedring, og anbefalingen igen bare var noget kvalmestilende (på recept), slog vi bremsen i, og sagde at det var jo ikke godt nok, når vi ikke kunne tvinge ham til at hverken spise eller drikke.
Derfor insisterende vi på at få ham indlagt.
Vi fik oplyst hvem vi skulle kontakte, og ringede og lavede aftale med dyrehospital - vi aftaler at vi kan aflevere ham kl. 16:00 der.
Det første dyrlægen på hospital gør, er at tage hans temperatur, som nu er 35,3.
Vi blev oplyst at det nok var for sent, for når temperatur falder til under 35, så er det organer begynder at stå af.
De ville forsøge at give ham varme og varmt væske for at få temperatur til at stige.
Efter 3,5 time ringer hospital - der var der ingen bedring, men på vores opfordringen ville vi gerne give det en chance til næste morgen.
Kl. 01:00 om natten ringede dyrlægen igen – stadig ingen bedring, og nu klagede han over smerter.
Derfor blev vi enige om at slukke hans lys, så han fik fred – vi kunne ikke engang nå frem til hospital for at sige farvel til ham.
Vi har ikke noget at dadle dyrehospital som forsøgte at redde ham.

Men vi har i den grad noget at sige om Ørslev dyreklinik, som tilsyneladende slet ikke havde kompetence til at håndtere den sygdom som vores kat havde.
De forsinkende forsøget på at redde med 1 døgn, grundet deres inkompetence.
Og hvorfor tog de aldrig hans temperatur – det havde måske indikeret at den var helt gal.
Vi har brugt denne dyreklinik igennem flere år, og har være tilfredse – trods de fleste besøg har endt med aflivninger i stedet for helbredelse af vores katte.
Dyreklinik er bekendt med vores utilfredshed omkring håndteringen af denne sag, og eneste de kunne sige, var ”det er vi ked af”.
Med baggrund i denne historie, kan vi aldrig anbefale at bruge denne dyreklinik til syge dyr.
De håndtere neutralisering, tænder og andre almindelige ting fint – men sygdomme ender altid med aflivning hos dem.
Så hvis I gerne vil beholde jeres kæledyr når de bliver syge, så find anden dyreklinik.

5 August 2025
Unprompted review