NY Form Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en badedragt søndag aften og den var allerede fremme ved middagstid om tirsdagen 🤩 Badedragten er af god kvalitet til en god pris. Fuldt ud tilfreds med både produktet og servicen 👍

Rated 5 out of 5 stars

Køber en lækker Kari Traa vinterjakke, jeg bliver vild glad for. Desværre er der fejl i stoffet der gør at det ser skoldet og snavset ud. Kontakter NY Form, som uden spørgsmål, guider mig ti... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

9 February 2026

Imødekommende og fantastisk kundeservice

Jeg havde købt en frakke i en af butikkerne for et år siden. Da jeg vasker den flytter fyldet i ærmerne sig. Jeg kontakter butikken, som opfordrer mig til at henvende mig hos kundeservice i Kolding hvor jeg er bosat og forhøre til om garantien på frakken dækkede dette.
Jeg gik simpelthen fra kundeservice med en ny frakke-jeg er oprigtigt imponeret og taknemmelig for en fantastisk kundeservice

9 December 2025

God service og prismatch

Jeg havde købt en vinterjakke i en NY Form butik. Dagen efter får jeg en nyhedsmail vedr. Black Week, hvor jakken er yderligere sat ned. Jeg kontakte kunderservice og mailer med Karina, der giver en ovenud god service. Hun tilbyder at prismatche produktet og giver mig differencen retur.
Det er god service :-)

25 November 2025

Lønstrup, suveræn service

Ny Form, Lønstrup, bør hylder deres medarbejder Kathrine. Jeg har aldrig før fået så suveræn service, som Kathrine har givet mig i dag.
I uge 34, 2025, var jeg på ferie i Nordjylland og besøgte blandt andet Ny Form, Lønstrup. Her prøvede jeg en Columbia jakke, men købte den desværre ikke. Jeg har forgæves forsøgt at finde jakken, uden held. Prøvede derfor lykken i dag og ringede til butikken i Lønstrup. Her talte jeg med Kathrine og satte hende ind i mit forsøg på at finde netop den jakke jeg mente jeg havde prøvet. Hun sendte mig billeder af den hun mente det var med henvisning til de butikker hun mente havde den i min ønskede farve - de havde den kun i sort og den kunne jeg ikke genkende. Vi skrev lidt frem og tilbage og til sidst havde hun fundet et billede af jakken i den farve jeg mente - Jublen var stor. Det viste sig at være sammen jakke, som den sorte, jeg ikke kunne genkende (pinligt for mig). Kathrine fik ringet til en butik på Sjælland som nu har lagt den til side til mig, så jeg kan hente den i morgen.
Hold op, sikke en suveræn service, jeg er helt blæst bagover.
Tusind, tusind mange tak til dig, Kathrine, håber virkelig din chef sætter pris på at have dig ansat.

30 August 2025
Rated 2 out of 5 stars

Manglende rabat under black friday

Har købt flere produkter hos Ny-Form og været meget godt tilfreds med kvalitet og forsendelse.
Der blevet reklameret med 25% på alle produkter, også på allerede nedsatte produkter, under black friday og jeg ville købe nogle af de samme produkter jeg havde købt tidligere, men prisen var den samme som før black friday. Jeg skrev til Ny-Form og de rettede prisen, men kun på de produkter jeg nævnte i min mail. Flere andre produkter fik ikke rettet prisen og kostede stadig det samme som før black friday, jeg ved ikke hvor mange, men hel sikkert en større del af deres sortiment og jeg gætter på at det var alle produkter der allerede var på tilbud før black friday.
Det trækker voldsomt ned på troværdigheden.

29 November 2024

Hej Robert

Jeg er ked af at læse din oplevelse af vores Black Friday. Som jeg skrev i mailen til dig, har vi oplevet, at nogle enkle varer ikke blev korrekt nedsat, men de skulle være rettet ned nu. Vi er ved at undersøge hvorfor de varer ikke blev nedsat automatisk, som planlagt.

Hele vores varesortiment (dog ikke gavekort og X-trail som oplyst på hjemmesiden og i vores mails) er blevet nedsat med 25% til Black Friday. Så det er ikke korrekt, at vores sortiment har kostet det samme dagen før Black Friday. Hvis du mener, at der er en vare, som er forkert i pris, så må du endelig skrive.

Rated 5 out of 5 stars

Ny Form Hune Yderst pæn op ryddelig …

Ny Form Hune Yderst pæn op ryddelig butik med serviceminded personale der er meget venlige ærlige om tingene man køber gode til at rådgive har købt vandre støvler i mærket Columbia dem er jeg meget glad for jeg kan kun give jer rosende ord og omtale handler i ny form en anden gang igen

8 May 2024

Gode oplevelse

Jeg har i årevis handlet i Ny Form med stor tilfredshed. Jeg synes godt om deres produkter og har virkelige gode erfaringer med alt det jeg har købt. Lækre overtøj til overkommelige priser. Mit sidste køb var en regnjakke for et par mdr siden, derfor var jeg ked af det at efter et par måneder , gik lynlåsen i stykker. Jeg skrev til kundeservice og allerede samme dag har Ny Form sendt en ny jakke. Det kalder jeg kundepleje. En kæmpe anbefaling herfra.

6 February 2024

NY form

NY form - online får 5- plus stjerner af mig. Har aldrig mødt en kundeservice på det niveau…. de får de bedste anbefalinger af mig.
Har handlet skitøj igennem dem
Henriette

10 January 2023
Rated 2 out of 5 stars

Bestilte min kones fødselsdagsgave…

Bestilte min kones fødselsdagsgave lørdag under forsendelse står der 1 til 2 hverdage og ved bestilling inden kl14 kommer den dagen efter har stadig ikke set skyggen af den .. falsk reklame kan jo se på min track and trace den først er blevet sendt i dag står og skal bruge den i morgen tidlig 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ svar til jeres tilbagemelding havde jeg skam set tirsdag var 2 dagen den kom først sent onsdag aften altså på 3dagen

22 November 2022

Hej Michael

Vi har desværre ikke mulighed for at sende pakker ud i weekenden. Det er selvfølgelig meget ærgerligt, hvis du ikke har set det i forbindelse med bestillingen herunder leveringsvalg. Her fremgår det nemlig, at dag til dag levering til pakkeshop, kun gælder ved bestilling mandag til fredag inden kl. 14. Så da du bestilte lørdag, så blev din ordre pakket mandag og var fremme dagen efter. Vi kan desværre ikke gøre det hurtigere.

Jeg håber, at din kone blev rigtig glad for gaven.

Karina
NY FORM

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet online x 2 Merell…

Har handlet online x 2 Merell vandrestøvler og fik leveret til PakkeShop 2 dage efter bestilling, og varen kan byttes i fysisk butik om nødvendigt.
Varen er som forventet, da jeg kender mærket fra tidligere køb og meget slidstærkt og komfortabel støvle👍🥾

19 November 2022

I får 5 af mig

Har absolut intet at klage over. Har nu købt nogle gange hos Ny Form og har aldrig haft noget at udsætte. RIGTIG god og hurtig kundeservice over hjemmesiden/mail og rigtig god service i butikken. Hurtig levering.
Absolut intet at klage over. Kun Thumbs up herfra.
Hilsen
Camilla Petersen

17 October 2022

Jeg bor i Aarhus

Jeg bor i Aarhus, og købte ifm ferie (27.7.2021) en Askeby Jacket i lønstrup. Der har fra dag 1 været problem med lynlåsen der hele tiden sætter sig fast i inderforet. Jeg var inde i forretningen uge 31, men havde ikke kvitteringen med. Vi var nede og prøve den samme jakke i forretningen, men selv personalet måtte erkende at det ikke fungerede, så de bad mig tage kvitteringen med næste gang jeg var i Lønstrup. Weekenden uge 36. Her fik jeg at vide at det “jo var mere end 1 år siden jeg havde købt.. dette blev gentaget flere gange selv om jeg gjorde opmærksom på at købeloven jo siger 2 år. Jeg får hver gang at vide at lederen i forretningen nok skal vende tilbage - men der sker absolut intet. Personalet siger at lederen ikke er der idag og vil vende tilbage - der sker intet selv om hun har tlf nummer og mailadresse. Jeg synes det er under al kritik at der ikke sker mere fra Ny Form i Lønstrup. Næste gang må jo så være Forbrugerklagenævnet, da jeg ikke kan acceptere en sådan behandling

9 September 2022

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at læse om din oplevelse i en af vores butikker. Det lyder ikke helt til, at proceduren i forbindelse med din henvendelse i butikken, har været som vi ønsker for vores kunder.

Vi har naturligvis vendt sagen med den pågældende butik og kan forstå, at I sammen allerede har fundet en løsning.

Vi håber, at du stadig ønsker at handle i butikken.

Fraråder ny-form

Vi modtager en enkelt besked om leveringen i en kiosk som landede i vores spam, ingen rykker et par dag inden den sidste friste…
En god forretning for fragt-firmaet at nøjes med en enkelt mail som lander i spam
vi bestiller igen men skal betale igen de 500 kr selv om den oprindelige bestilling er modtaget tilbage, vi er nu blevet krediteret (3 uger efter pakken blev modtaget tilbage…) dog er der trukket 70 kr fra de 500 kr vi havde betalt
Handler ikke mere hos ny-form

19 September 2022

Hej Fabrice

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at læse om din oplevelse af at handle med os.

Jeg kan se, at din pakke er afsendt under 24 timer efter du har oprettet din ordre. Ved afsendelsen er der sendt en track&trace mail og da pakken ankommer til det ønskede leveringssted, sendes der også en mail med pakkeinformation. Det er selvfølgelig ærgerligt, at mailen er havnet i jeres spamfilter men det har vi desværre ikke mulighed for at påvirke.

Fik en super oplevelse

Fik en super oplevelse. Havde ingen bon men de fandt ud af hvornår jeg havde købt vandreskoene de var gået op i limningen. Intet problem fik et par nye. Super service i butikken i bønnerup. Vil fortsat med at handle der køber alt til udendørs brug der. Super service

6 September 2022
Rated 3 out of 5 stars

Besværligt at bytte

Ja, hurtig ekspedition, men hvis skoen ikke passer (i mit tilfælde) så er man lidt på herrens mark; ganske vist står der, at man kan bytte gratis i deres butikker, men der findes ingen i miles omkreds, hvis du bor i hovedstadsområdet. Og slet ikke på Bornholm, hvor jeg bor. Man skal faktisk være Jyde for at være på den sikre side. Det vrimler med ny form butikker i Jylland.
Returnering koster 39kr på nettet. Ikke noget med at de sender en passende størrelse. Nej, man skal oprette en nyt køb og endnu en gang betale forsendelse. Hvis man tør.
Det gør jeg ikke.
Jeg er også vant til en bedre service

4 August 2022

Hej Karin

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, hvis du ikke er tilfreds med vores service pga. vi ikke har gratis returfragt. Men det er desværre ikke noget, vi kan tilbyde.

Får du lyst til at handle online en anden gang, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice (info@ny-form.com), hvis du har nogle spørgsmål til et produkt.

Kan du have en god dag.

Karina, NY FORM

Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor holder i ikke åbent… Vil i tjene penge eller ikke?

Var egentlig ikke inde i butikken, da den åbenbart holdte lukket på sankt hans aften, i Karrebæksminde, hvor der var massere af mennesker. Dårlig stil ikke at have åbent, når halvdelen af Næstved og omegn er der samt de står som sponser.

23 June 2022

Hej Cecillie

Vi er kede af at læse, at du giver os 1 stjerne, fordi en af vores butikker ikke havde udvidet åbningstid den pågældende dag.

Hvad der ligger til grund for, at butikken ikke havde åbent længere end normalt, ved jeg ikke. Men vi vil selvfølgelig vende det med butikken, da det giver god mening at have udvidet åbningstid, når der er sådan et arrangement.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@ny-form.com eller på telefon 70 25 51 52. Mandag til torsdag 08-16 og fredag 08-15.30.

Rigtig god dag.

Karina, NY FORM

Dejlig service ifm. returnering

Køber en lækker Kari Traa vinterjakke, jeg bliver vild glad for.

Desværre er der fejl i stoffet der gør at det ser skoldet og snavset ud.

Kontakter NY Form, som uden spørgsmål, guider mig til hvordan jeg kan returnere jakken pga. produktionsfejl, altså på ingen måde NY Forms skyld.

Returneringen behandles kvikt og pengene kommer hurtigt ind på min konto.

Dejligt nemt og fantastisk service - Sådan :-)

23 March 2022

Take a closer look