Kan desværre ikke give 0 stjerner, for kvaliteten de sælger er absolut ikke en stjerne værd. Vi købte glashegn gennem Bilka, Som NSH Nordic er leverandør af. Samtlige stolper er efter 3 år opsat, gå... See more
See what reviewers are saying
Ekstraordinær god service - har netop modtaget stor hjælp fra Harry i NSH's Team Support. Konfirmationsfesten reddet pga. hurtigt assistance. Tak!
Købte en sekskantet sandkasse for ca. et år siden gennem COOP, men fik først samlet den for kort tid side. Opdagede nu at der manglede en lille vinkel til måske 10 kr. til et produkt som stadig sæl... See more
Har for et år siden købt en Ventus W820 Vejrstation, Skærmen blev gradvist så svag i lyset at den ikke kunne læses mere. Kontaktede NSH for support, og Lars fra teknisk support sendte mig en ny dagen... See more
Kan desværre ikke give 0 stjerner
Vi købte glashegn gennem Bilka, Som NSH Nordic er leverandør af. Samtlige stolper er efter 3 år opsat, gået i svejsningerne.
Hold jer langt væk fra en elendig kvalitet
Ekstraordinær god service
Tak!
Har købt et elektronisk dartspil gennem…
Har købt et elektronisk dartspil gennem Jem og Fix.
Nogle af pile var i stykker i gevindet.
Vi fik hurtigt sendt 2 sæt nye pile med tilbehør fra NSH Nordic. Rigtig god service.
Meget tilfredsstillende kundeservice
NSH kundeservice, Lars, gjorde et fantastisk job da jeg henvendte mig vedr. et køb jeg havde gjort gennem Silvan. Min fjernbetjening til terrassevarmeren var blevet væk - helt vores egen skyld. Lars fandt ordren frem og sendte fluks en ny fjernbetjening UB. Det er da god service!
Vi har købt gyngestativ og platform til…
Vi har købt gyngestativ og platform til rutchebane, som skulle passe sammen. Det passer så ikke sammen og man skal selv gætte på flere trin i samlingen.
Derudover skal man selv bore store 38mm huller i stolperne, selvom det ingen steder fremgår i hverken vejledning eller i forbindelse med købet.
Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe disse produkter.
Hortus panelhegns låge NCH Nordic A/S…
Hortus panelhegns låge NCH Nordic A/S Kan ikke levere katalog eller reservedele hertil. Ualmindelig dårlig forretningsgang. Hold jer fra dette firma.
Flotte juleprodukter og god kundeservice
Flotte juleprodukter (grantræ Lifa og granranker mm) 🎄 Købt gennem forhandler (Silvan og Bauhaus). Fik efter 1 år problemer med lyskæde på topstjernen og NSH leverede med det samme en ny stjerne med lyskæde 👍🏻 Herudover svarer NSH hurtigt ved henvendelser på deres mails ☺️ Vi føler os godt behandlet af både forhandler og leverandør.
Nordic play gyngestativ
Nordic play gyngestativ. Forboret huller for trappetrin passede ikke. Trappetrin (rundstokke) ø39,5mm skulle i huller ø36,5mm. Alle 11 huller skulle bores op. Hele gyngestativet var så skævt at der skulle ligges (skralde)surringsbånd på for at "klemme" det sammen imens jeg sikrede ekstra med skruer. Målene i samlemanualen passer heller ikke. Så det er en ren gætteleg. Kvaliteten af dette gyngestativ er lige til at lukke op og sk#xx i for at sige det pænt. Havde egentlig regnet med når man giver den pris, så skulle pasformen være bedre.
Flot som ny men dårlig kvalitet
Købte en Hortus Havelåge m.m. igennem Bilka. Mindre end et år efter er håndtaget helt falmet og lysegråt. Bilka kontakter leverandøren, hvor de får at vide, at det er helt naturligt, at produktet falmer i solskin, og der derfor ikke kan ydes nogen erstatning. Sjovt nok er de andre plastikdele ikke falmede, og produktet skulle jo gerne kunne holde til det danske vejr i hvert fald reklamationsperioden ud.
Efter at have klaget over afvisningen af reklamationen, får vi "per kulance en dekort på 100 kr, så du kan købe spraymaling til at genoprette farven". Ved ikke, om det er Bilka eller NSHNordic, der giver denne, men uanset hvad er det i mine øjne lidt underligt, at man på en relativt dyr låge, vælger at bruge et billigt plastikhåndtag, der falmer hurtigt, hvilket påvirker helhedsindtrykket - får lågen/hegnet til at se gammelt og medtaget ud.
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet! Købte en låge for 2,5 år siden, men lågen er voldsomt rustet. Det ene hjørne så meget at den ikke holder særlig godt sammen.
Har skrevet til support men de siger der må være meget syre i regn hos os. Vi bor i danmark og har købt 2 låger samtidig... Den anden er heller ikke pæn allerede men slet ikke så rusten så må være en produktionsfejl.
Hønsehus....
Vi har i dag modtaget og samlet vores Hortus hønsehus, og sikke en skuffelse! Den udvendige låge til hønsehuset hænger, den indvendige låge til hønsehuset er monteret skævt og er derfor nærmest umulig at åbne/lukke, og stigen er revnet på hele den ene langside og er tydeligt forsøgt limet fra fabrikkens side af! Generelt er kvaliteten bare virkelig dårlig og skuffende.... :-(
Nordic Play Sandkasse fra Silvan er skrammel
Bestilte en Nordic Play sandkasse med dertilhørende sand hos Silvan til levering (for 400kr). Træet til sandkassen var gennemblødt, fremstod med hvide, blå og grønne udtrækninger og søm og beslag var gennemrustne. Skrev en reklamation og i svaret skriver Nordic Play:
"Det er umuligt og undgå at træet får disse ting, det skyldes at det er tæt pakket og uden strøer. Det blålige udtræk er dog harmløse saltkrystaller fra trykimprægneringen. Det gode er, at så snart det tørre ud, så forsvinder disse ting, og det har ikke indflydelse på hverken holdbarhed eller styrke."
Gad vide hvorfor man undlader at kommentere på rustdelen?! Silvans kundeservice viser sig også fra deres ret dårlige side idet, at de kun vil maile med mig fremfor at samtale over telefonen - så denne reklamation kan trække i langdrag og jeg ender sikkert med at skulle betale 400 for at få fragtet noget skrammel der er lige til at kyle ud og som jeg så er nødt til at køre til den nærmeste Silvan for at returnere. Sandet er dog fint, da det er pakket i poser. Så både Silvans Kundeservice og Nordic Plays rustne pindebrænde får 03 med pil nedad. Jeg synes det er skammeligt når virksomheder optræder så samvittighedsløst og instruerer deres teenagemedarbejdere i at være så lidt hjælpsomme og pragmatiske som muligt, for så giver den sure/besværlige kunde sikkert omsider op.
Har haft kontakt med Lars fra…
Har haft kontakt med Lars fra kundeservice, og fundet en løsning på mit problem.
Kan kun anbefale NSH.
De tog mit problem seriøst og hjalp mig over alt forventning. 5+ herfra
Metaldetektor begynder VIRKER EJ på græs og jord
Metaldetektor begynder (artikelnr. 890-051) virker konsekvens ikke på kortklippet græsplæne og havebede med jord. Der vises konstant RØD, PIL peger og hyletone. Test med mønt er OK og udført på parketgulv På trægulv reagerer den på søm. ??
Hvorfor IKKE på græs og bede med jord?
VIL I HJÆPE med hvad er er galt - TAK
Sublim service
Jeg har i den seneste tid haft en del korrespondance med Lars fra NSH omkring problemer min vejrstation, Lars har gjort rigtig meget for at hjælpe mig.
Jeg vil gerne give min bedste anbefaling af NSH nordic for sublim support/service.
Vi købte sidste år et halvt juletræ
Vi købte sidste år et halvt juletræ. I vores flyttestress er foden bortkommet. Vi ringer til firmaet og bliver mødt af en frisk medarbejder. Fortæller udfordringen og vi taler lidt om den rigtige gode ide med halve træer til små lejligheder og er enige om “den gode ide”. Medarbejderne giver os et godt grin og fortæller vi er ret ene om overbevisningen om den gode idé. De. Har taget træet ud af sortiment, da vi fem ikke dækkede noget som helst.. Hehehe….
“Medarbejderen” John vil finde på noget for at afhjælpe os. Dette er sent torsdag.
Bonusinfo : Vi bliver forældre på tirsdag (så lidt vigtigt med juletræ inden❤️).
I dag lørdag!!! Har vi modtaget den manglende fod og julen er reddet. Kæmpe fan af John og magen til beskeden service og handling…!
Vi elsker det! Tak for det.
Kærlig hilsen og god jul
Maja, baby og Jesper
PS. Alle burde prøveversion 1/2 juletræ 😂❤️
Enestående eftersalgs-service
Enestående eftersalgs-service. Rådgivning og problemløsning i top og en særdeles effektiv reklamationsbehandling. Udfordring løst på kun to dage inkl. postgang... TAK!
Fraråder at købe Hortus trykimp hegn
Fraråder at købe Hortus trykimp. hegn - har købt det gennem Bilka og Frishop, men leverandøren er NSH. Stolperne rådner og knækker i bunden selvom det skulle være en kvalitet der skulle klare det. Vi bor i København hvor der IKKE er ophobning af vand. Hegnsbrædderne slår sig ekstremt, og bliver skæve. Brædderne trækker sig sammen og udvider sig udover man måtte forvente. Kvaliteten af træet er for dårligt og har helt sikkert ikke været behandlet korrekt af producenten. Da vi købte hegnet bestilte vi 450 brædder, af dem måtte vi kasserer 87, som Bilka dog byttede. Nu har vi haft hegnet nogle år, og må konstatere at det er den dårligste investering vi har lavet. Så vores råd er - hold jer fra dette hegn. Hegnet er været korrekt behandlet fra vores side, og har malet flere gange det med transparent kvalitetsmaling, bare for at have en chance for at holde et par år mere, og inden maling har vi ladet træet afdampe.
Det er helt vild god service man mødes…
Det er helt vild god service man mødes af - ingen diskussioner - bare vil god service i forbindelse med et produkt som var gået i stykker efter 23 mdr - fuld ombytning og ikke bøvl med retur af gammel defekt enhed - verdensklasse!
Fraråder køb af Hortus terrassevarmer
Fraråder køb af Hortus terrassevarmer, fordi de ruster allerede efter 6 mdr.
NSH Nordic er leverandør af Hortus terrassevarmere. Har købt en i Bilka som rustede efter 6 mdr. Bilka at rust ikke er dækket og leverandøren melder også pas.