Vi var på et ophold med 2 overnatninger fra den 21. -23. Juli 2026. Det var en hel fantastisk oplevelse. Der var pænt og rent. Personalet var meget venlige og serviceminded lige fra reception... See more
See what reviewers are saying
Jeg har for 2½ måned siden booket et frokost-arrangement som led i en gave til en 90 års fødselsdag og får i dag (3 dages varsel) telefonisk besked om, at man ikke længere vil arrangere frokost. Det e... See more
Golfpakke med 2 overnatninger og 3 retters menu. Første dag gik alt perfekt. Anden aften gik alt galt. Bordet var ikke dækket da vi kom kl 19 som bestilt. Så glemte de at dække til 2, vi var et... See more
Golfophold på skønne Nørre Vosborg. Overnatning onsdag/torsdag - 11.-12. juni 2025 - og med spil på den flotte Skovbane i Holstebro. Ikke en finger at sætte på noget! Godt værelse, dejlig tre retters... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Nørre Vosborg ligger i Vestjylland – 20 km. vest for Holstebro. Et kulturelt samlingssted med hotel, restaurant og kursusfaciliteter.
Vembvej 35, 7570, Vemb, Denmark
- hotel@hotelvosborg.dk
- nrvosborg.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Det er et godt sted og komme til intime…
Det er et godt sted og komme til intime koncerter. har været der en del gange og det funger godt. har ikke spist der, men har hørt at maden er god.
Stedet kan på ingen måde anbefales
Vi havde fået et ophold i gave, indledningsvis til stor jubel. Efter at have forsøgt booking et antal gange, blev vi nød til at opgradere for at sikre os et værelse. En merpris på 300kr, og denne gang til et værelse uden badekar.
Ved ankomst blev vi mødt af at bordreservation kun kunne finde sted fra 2045. Idet Nr Vosborg er ude på landet så vi os nødsaget til at acceptere. Baren lukker kl 1700, så det hyggelige islæt af turen foregik på et 'hotel værelse', ikke hvad vi havde forventet. Restauranten kunne dog ikke levere bordet til tiden så istedet ventede vi i 45 min. Aftensmad mellem 2130-2330 var noget senere end vi havde forventet og forsøgte igennem dialog at ændre de forhold, dog uden hjælp. Flere ting som gjorde at opholdet langt fra levede op til vores forventninger fik os til at gå i dialog med receptionen, som kunne forstå vores frustration. Vi aftalte at ikke betale indledningsvis men istedet skulle vi kontaktes af en 'Thomas'. Ham har vi nu talt med, og Nr Vosborg vil hverken yde kompensation, forsøge et kompromis eller blot imødekomme kundens dårlige oplevelse. På denne baggrund kan vi ikke anbefale stedet til nogen!
Restaution: bemanding og lokalet :-(
Har været til stor fest for ganske nylig. Vi var mange gæster og bemandingen var under al kritik. Jeg var flere gange selv ude bagved og hente mine drikkevarer i deres køleskab, for der var ingen tjenere at kalde på. Der var flere gæster der benyttede selvbetjening, da de havde opgivet at få serveret. Der blev flere gange serveret alm. vin til gæster der drak alkoholfri vin, hvilket jo kan være katastrofalt hvis man ikke kan tåle alkohol. Der var på forhånd aftalt hvem der ikke skulle have serveret alkohol.
Serveringspersonalet larmede under ALLE taler, så os der sad tættest ved “køkkenet” kunne ikke høre, hvad der blev sagt under det meste af talerne, som der var rigtig mange af. Vi var flere, der var ude og tysse på dem flere gange og på trods af det, fortsatte de med at skramle med porcelæn, tale, slæbe højlydt med fødderne (en gammel tjener) og køre pibende vogne med porcelæn gennem salen under talerne, fuldstændigt respektløst! Serveringspersonalet var i kraftigt undertal, det var søde unge mennesker der drønede rundt for at få alle ender til at nå sammen, der manglede helt klart personer der evnede ledelse og overblik, personer man kunne have rettet sin kritik til. Om den manglende servering var grundet i ad libitum konceptet skal være usagt.
I lokalet var “køkkenet”, som egentlig bare var et område afskærmet med nogle høje plader, vist med noget lyddæmpende beklædning, kunne man som sagt høre alt. Der var jo ikke loft på rummet så det gik i et med selskabslokalet og skulle slet ikke have lagt der. Der gik en dør ud den vej og den gik op og i adskillige gange ( serveringspersonalet) og forstyrrede også.
Jeg synes det er for dårligt, man ikke bemander sådan en fest ordentligt med erfarne folk/udd. tjenere. For maden var ok og steder dejligt. Det er jo ikke et billigt sted at holde fest, så det forpligter.
Misligeholdelse af aftale
Vi havde fået et gavekort og aftalte i telefonen, at vi sagtens kunne opgradere vores værelse til et med badekar med en ekstra pris på 300 kr., men efter flere ugers venten, møder vi op på stedet, og det bookede værelse er væk, og vi måtte nøjes med et standard dobbeltværelse, selvom vi har det på sort og hvidt, at vi blev lovet et bedre værelse sammen med vores bekræftelsesmail. Meget uprofessionelt.
Vi kan på ingen måde anbefale stedet
Vi kan på ingen måde anbefale stedet. Vi har afholdt guldbryllup for 88 gæster aug. 2018:
Uprofessionel betjening og underbemandet
Menu langt under forventet niveau og hovedret uspiselig
Ærgerligt, Nørre Vosborg er fortsat et smukt sted, som fortjener en bedre forpagtning af restaurationsafdelingen.
I lørdags holdt vi vores bryllup på…
I lørdags holdt vi vores bryllup på Nørre Vosborg. Hele vejen igennem har vi fået en fantastisk service, lige fra planlægningen til selve dagen. Betjeningen var fantastisk, især tjener Niels har givet os som brudepar, toastmasteren og de andre gæster en fantastisk aften. Morgenmaden var overdådig. Menuen til bryllupsfesten var helt suveræn, topklasse og burde i vores optik få en Michelinstjerne. Alle gæsterne roste også menuen til skyerne. Hotellets omgivelserne er helt vidunderlige, og perfekt til bryllupsfotografering. Hele vejen igennem har vi været 100 % tilfredse, og vi har allerede nu planlagt at vende tilbage på vores første bryllupsdag.
Herlig oplevelse
Herlig oplevelse. Noget af det allerbedstevi har oplevet. Helt i top. Kan varmt anbefales
Prøv det.
Super hyggeligt sted med rigtig god mad. Vi fik den store menu og vinmenu. Vin og mad var en perfekt sammensætning. Kan varmt anbefales. At bo i Vosborglille var også prikken over i'et.