See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg handlede bil med Kenneth Peters, som var meget behagelig og professionel gennem hele forløbet. Efter at bilen var ankommet, fik jeg uden problemer ændret bestillingen til en AWD-model i en anden... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig før oplevet at blive behandlet så dårligt før af en Værkfører Ole Pedersen hos Novabil i Frederikshavn. Min kammerat havde haft en bil af ældre model med i en ulykke og denne skulle bese... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe stor tak for hjælp og service. Vi købte vores bil en Toyota bz4x hos en anden Toyota forhandler, men der manglede information om brug af bilen og så var der er par små fejl der skulle laves... See more

Rated 5 out of 5 stars

Handlet bil hos Poul Petersen Bach, Novabil i Skagen 2 gange nu. Begge gange har forløbet været tilfredsstillende. Købte en Aygo i 2020. Men da vores kørselsbehov ændrede sig og vi skulle bruge en st... See more

Company details

1. Toyota Dealer

Written by the company

SDKbiler er Danmarks nordligste autoriserede Toyota-forhandler og serviceværksted. Vi dækker Nordjylland med afdelinger i Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og Skagen. Åbningstider, se vores hjemmesider hvor gældende åbningstider vil være opdateret.

4.1

3-star
2-star
1-star

Jeg handlede bil med Kenneth Peters

Jeg handlede bil med Kenneth Peters, som var meget behagelig og professionel gennem hele forløbet. Efter at bilen var ankommet, fik jeg uden problemer ændret bestillingen til en AWD-model i en anden farve.

Jeg har desuden været i kontakt med Jonas Møller, og min samlede oplevelse er, at de udviser høj grad af kundeservice og imødekommenhed. Jeg kan derfor anbefale at handle bil hos dem.

24 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Min kone og jeg har valgt Toyota igen

Min kone og jeg har valgt Toyota igen. Denne gang en Toyota Aygo X fra 2025 – med alt det nye inden for sikkerhed, Adoptiv fartpilot, safty brake, lane assistant, touch free skærm, bakkekamera, LED forlys mm. Ikke verdens hurtigste bil, men med sin 1.0 L. motor går det fint både på landevej og motorvej. Økonomisk i både kørsel og miljøafgift – og så – ikke mindst ind- og udstigning i SUV-højde 😊
Det er nu 2 mdr. siden og der har ikke været det mindste – vi er så glade for bilen.
Toyota i Skagen (Poul Christian Petersen Back) har ydet en super fantastisk service og er altid hjælpsom. Han giver tryghed hos kunderne og holder altid sit ord!!!
Toyota-Relax med 10 års garanti, er fantastisk. Vi skal ikke tænke på noget som helst. Toyota indkalder selv til service og bliver bilen syg på landevejen – tjaaa - så henter Toyota selv bilen 😊

12 November 2025

Poul, Toyota, Skagen

Poul, Toyota, Skagen fortjener vores allerbedste anbefalinger. Vi har handlet med Poul 4 gange og hver gang har han opfyldt vores ønsker ned til de mindste detaljer. Han er en sælger som holder, hvad han lover og mere til!

19 July 2025

Har nu købt min tredje Toyota hos

Har nu købt min tredje Toyota hos
Toyota Skagen ( nu SDK biler )
Kan varmt anbefale at handle med Poul Bach,
Fair handel og pris, og Poul får enderne i handlen til at nå sammen, og brænder for at servicere kunden, og levere gerne en bil i den anden ende af landet.
Det er ikke tit man møder en sælger så dedikeret til sit arbejde.

22 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Så kom dagen hvor Poul fra Toyota I…

Så kom dagen hvor Poul fra Toyota I Skagen leverede min Mercedes her i Sønderjylland. Jeg blev i hvert fald ikke skuffet. Alting var som lovet, plus bilen var ny poleret - extra plus.
Det kan godt være der er langt til Skagen, men der er kort vej til en fantastisk bilforhandler som ”står inde for” det han lover.
Han skulle egentlig have mere end 5 stjerner, men næste gang du skal købe bil så, kik forbi Toyota Skagen. Kan varmt anbefales 😊Super service.

14 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe stor tak for hjælp og service

Kæmpe stor tak for hjælp og service.
Vi købte vores bil en Toyota bz4x hos en anden Toyota forhandler, men der manglede information om brug af bilen og så var der er par små fejl der skulle laves og bilens system skulle opdateres.
Toyota i Brønderslev, har hele vejen hjulpet os information om bilen, reparation af diverse småting mens vi fik en fin låne bil.
Vi er glade for at de i fremtiden er vores primære værksted, for vi er helt trygge ved at overlade Ella til dem.

13 February 2025

Dårlig service

Det værste tilfælde på dårlig service jeg har fået i de over 40 år jeg har haft bil. Mandag morgen kunne jeg ikke starte min næsten nye toyota yaris cross, jeg kontakter toyota værkstedet Frederikshavn flere gange og hver gang får jeg at vide jeg selv måtte prøve med en lader eller finde en der havde startkabler efter flere forsøg uden held, da jeg skulle bruge bilen måtte jeg få det lokale værksted til løse problemet.

6 January 2025

Dårlig service

Hold jer væk.. aftalt pris er åbenbart ikke noget man kan regne med.
Aftalte en pris med værkstedchefen jonas fra novabil i Frederikshavn, fik lavet et helt standard 150.000 km service med en aftalt pris på kr. 5150. I forvejen mente jeg at novabil tager lige vel rigelig for deres ydelser, så har tidligere handlet mig frem til at jeg pr. Automatik får yderligere 5 % rabat på alle ydelser, værkstedchefen gør mig opmærksom på at prisen så ender på ca 4900. Modtager så regningen som nu lyder på kr. 5900 efter 5% rabat. Da jeg tager kontakt til værkstedschefen indrømmer han ganske rigtig fejlen på regningen, han kommer med forklaring om at han ikke havde medtaget prisen på olien i det mundtlige tilbud som jeg havde fået.
Jeg gør ham opmærksom på at vi har en aftalt en pris og at jeg forventer at den holder, hvorefter han bliver lettere ophidset, og spørger mig gentagne gange om jeg syntes at det er rimeligt, hvortil jeg kun kan svare at jeg selvfølgelig mener at en aftale er en aftale. Værkstedschefen kvitterer med at gøre mig opmærksom på at jeg fremover ikke længere får 5% rabat ved novabil.
Jeg modtager derefter en ny regning på det aftalte beløb dog uden 5 % rabat..
Jeg er dog glad for at det var værkstedschefen og ikke mekanikeren som glemte olien.

26 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Købte en toyota verso 180000 kr og de…

Købte en toyota verso 180000 kr og de den forbindelse var der en del fejl og mangler de har ellers væreKøbtet pænt hjælpsomme .Men men der var 4 små rustpletter på taget dette skulle udbedres de ville pletmale det. Nu er pletter meget større og endda noget kun meget større og lak og maling er der svinet rundt med så man bla kan se der er fede løbere af maling og lak .så tusind tak for sådan en gang sjusk maler fik besked på at sådan skulle det laves
Det er afdeling i brønderslev

27 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fik en virkelig god behandling hos…

Fik en virkelig god behandling hos Toyota i Skagen og ikke mindst af sælgeren Poul C. Pedersen Bach. Skulle bare forhøre mig, hvad de ville byde for min gamle bil på 11 år og fik en virkelig god byttepris i forhold til de andre forhandlere jeg havde besøgt. At jeg har hørt fra forskellige med forstand på biler, at Toyota var en god og driftsikkert bil, samtidigt med at Toyota giver 10 års garanti og vejhjælp i hele Europa når man overholder serviceaftalerne på en Toyota værksted, har gjort, at jeg træf en hurtigt beslutning - med den professionelle hjælp fra Poul var købsaftalen og finanseringen hurtigt på plads. Der var ikke et spørgsmål han ikke kunne svare på. Og jeg får stadig hurtigt svar, lige så snart jeg henvender mig til Poul.
Tak for en god oplevelse hos Toyota Skagen.

1 July 2024

skuffelse

Den 18. april købte jeg en Toyota CHR, sh. Fra første dag havde jeg en lille støj i det højre baghjul, som forstærkedes efter kort tid fortalte mig efter et meget kort tjek, at bagdækkene skal skiftes med hr. Pauls aftale, skiftede jeg dem, så jeg var sikker på, at det var problemet, og tog af sted et par dage på ferie i bil, næsten 2500 km fra min destination dukkede støjen op igen, højere og højere og det var jern på jern på skiven. Så ringede jeg til hr. Paul, som havde forsikret mig om, at jeg stille og roligt kunne tage af sted med bilen på ferie, for larmen vendte tilbage, jeg. sendte ham også et billede, hvor puderne og skiven også var slidt maksimalt. Hr. Avenits reaktion lover: at bringe det nemt til skagen for service, for ellers vil det koste en del at vide, at jeg er 3000 km væk!!! skagen!!! Jeg stoppede selvfølgelig ved Toyota Constanta hvor jeg skiftede pladerne, og de fandt ud af at hjulet han gik med problemer, det var tørt og metalapparaterne manglede, sikkert taget ud af skagen servicefolkene, tænkte at de er dem der larmer!!! Konklusionen er, at Skagen-servicefolkene ikke var professionelle og antog uden at tage rattet fra hinanden, hvad det egentlige problem var!!!

30 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestiller en ny toyota bz4x hos…

Vi bestiller en ny toyota bz4x hos Toyota i Hjørring, det har indtil nu været den dårligste service til dato som vi nogensinde har modtaget hos en bilforhandler. Vi har tidligere købt nye biler gennem volvo i Aalborg og der har aldrig været problemer. Men nu opstår der det ene efter det andet. Og en bil der skulle være leveret for flere uger siden, er fortsat ikke leveret. Ikke på grund af levering fra fabrikken, da den har stået i Hjørring næsten 1 mdr nu.... Det hele starter allerede ved underskriften, her skriver vi under på en udgave af bilen, vi modtager en slutseddel og får at vide at bilen er på lager hos fabrikken. Senere bliver vi ringet op, og får besked på at de alligevel ikke kan levere den bil, vi har skrevet under på, til trods for en bindende slutseddel. I stedet for at gøre en større sag ud af det, vælger vi at gå en udstyrsklasse op, til trods for at dette koster os en del ekstra. Dette kompromis indgår vi og vi får en undervognsbehandling med som kompensation, vel og mærker til en bil til næsten 400.000 kr. Men vi acceptere det så vi kan komme videre. Ligeledes får vi en leveringsdato, og vi kan se at bilen er kommet til hjørring en uges tid inden, så det ser ud til at den holder. 2 dage inden vi skal overtage den, ringer vi selv til sælgeren for at aftale nærmere, først her får vi besked på at de ikke kan nå at have den klar til den pågældende dato. Vi får en ny dato og aftaler også afhentningstidspunkt en uges tid efter (nu er det over 3 uger siden den blev leveret til hjørring). Dagen inden vi skal have den leveret bliver vi ringet op af sælgeren. De kan desværre ikke nå at have den klar, da deres værksted med undervognsbehandleringer er sygdomsramt (den har stået i hjørring i 1 mdr nu, så hvorfor den ikke tidligere er blevet undervognsbehandlet vides ikke) ligeledes kan vi se at bilen har kørt over 11 km allerede. selvfølgelig skal man forvente lidt frem og tilbage til værkstedet men 11 km + det der kommer til til værkstedet er meget. Så det korte af det lange er altså at vi fortsat står uden bil, en bil som vi i første omgang ændre til en større udstyrsklasse end den vi egentlig er solgt og som toyota egentlig er bundet af. (og som vi skal skal rykke for en ny slutseddel på). Ligeledes er bilen nu forsinket med et par uger, og ydermere beder vi om en bekræftelse på at udbetalingen er modtaget, dette har vi endnu ikke efter et par dage modtaget, til trods for at sælger lovede at tjekke efter. Alt i alt et meget utilfredsstillende service niveau fra sælgeren, og vi kan bestemt ikke anbefale toyota i hjørring og kan kun anbefale at man går til en anden forhandler, for aftaler kan man åbenbart ikke regne med overholdes, selv underskrevet kontrakter, og det ender med at bliver dyre for køber i sidste ende., Man kunne havde håbet at de ved den første fejl ville prioritere at gå en ekstra mil for det afsluttende forløb, men det er der åbenbart ingen garanti for.

3 June 2024

Dårligt værksted

De sætter gerne folk i en praktik og lader en slide og slæbbe så man får rygsmerter og kraftig hovedpine fordi du skal stå at vaske alle deres fælge og dæk med fælgrens som er fyldt med syre tømme en hel container for hjul og dæk fælge for de ka sortere det og så skal du selv sætte hele pisset på plads

Når du sørger ind som mekaniker
kommer du til at vaske hjul fælge/dæk
Feje og støvsuge og vaskegulv
gå ud med affald
Kører fra frederikshavn til Skagen og omvendt igen
Støvsuge biler
Flytte masser af dæk for de andre på værkstedet fordi de ik selv gider og hente det
Og når man så på sidste dagen kommer blir du sat i ekstra meget arbejde og når du er træt og går ud for holde lille pause på 5 min får du afvide du ik er samarbejdsvillig og at din praktik blir stoppet😡😡
Det er bare for der ik er andre der skal bruge deres tid og kræfter på noget de ik får noget ud af

8 May 2024

Fuld tilfredshed

Startede
Fik en god behandling og alt det jeg ønskede mig, og lidt mere til, til min nye Yaris Cross hybrid.
Poul var vidt omkring for at opfylde mine krav.

1 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fornøjelse at handle…

Det har været en fornøjelse at handle med Poul fra Novabil i Skagen.
En god og gennemsigtig købsproces og en bil der blev leveret direkte til min arbejdsplads i København. Vanvittig god service 👍🏻

1 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste oplevelse fra start til slut …

Bedste oplevelse fra start til slut ved salg af min gamle Yaris Hybrid til køb af min nye flotteste og sejeste Yaris Hybrid. Poul Chr. Petersen Bach, vendte altid hurtigt tilbage på mine mange spørgsmål. Kun helt sikkert anbefales.

25 November 2023

Take a closer look