Notar Eiendom AS Reviews 4

Company details

1. Real Estate Agents
  2. Real Estate Agency
  3. Real Estate Consultant

Information provided by various external sources

Eiendomsmegler, kjøp og salg av leilighet eller bolig. Dekker hele landet. Annonsering av hus med visninger på nett.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Svært skuffende opplevelse med dette…

Svært skuffende opplevelse med dette kontoret.

Under salgsprosessen ble annonse og salgsoppgave endret uten mitt samtykke, noe jeg mener påvirket salget negativt. Det mest alvorlige var håndteringen rundt utleiedelen, hvor kontorets fagansvarlig nektet å markedsføre den som godkjent til tross for at dokumentasjon forelå. I ettertid fikk vi bekreftet fra kommunen at dokumentasjonen faktisk underbygget godkjenningen, men da var skaden allerede skjedd.

Det som gjør opplevelsen enda mer frustrerende er måten saken ble håndtert på i etterkant. I stedet for å ta ansvar eller gå ordentlig inn i klagen, ble saken i praksis bare avsluttet uten reell behandling av forholdene det ble klaget på.

Jeg sitter igjen med et inntrykk av manglende faglig vurderingsevne, svak kommunikasjon og lite vilje til å rydde opp når feil først oppstår.

Ville personlig valgt et annet meglerkontor neste gang.

21 April 2026

ADVARSEL MOT NOTAR

Vi kjøpte bolig på Averøy gjennom Notar Kristiansund, med John Vegard Berntzen som megler. Vi er førstegangskjøpere og hadde tydelig kommunisert dette under hele prosessen. Dessverre har opplevelsen vært svært negativ og preget av dårlig oppfølging, misvisende informasjon og en rekke skjulte feil som har påført oss store kostnader.

1. Dårlig kommunikasjon og oppmøte
Megler var gjentatte ganger vanskelig å få tak i, selv etter flere oppringninger. Han kom også for sent til visning uten å gi beskjed.

2. Feilaktig eller villedende informasjon
Under visning og i ettertid stilte vi flere spørsmål, blant annet:

Om vinterhagen var tett – vi fikk beskjed om at den var tett. Den lekker nå på to steder.
Om garasjeportene var elektriske og fungerte – vi fikk ja til svar. Det viser seg at de ikke er elektriske i det hele tatt.
Om stekeovn og annet interiør – stekeovnen var ødelagt ved overtakelse, uten at dette ble nevnt. Selgerne tok også med seg flere møbler som skulle følge med, uten noen form for avklaring.

3. Overtakelse – manglende rengjøring og manglende møbler
Ved overtakelse var huset ikke rengjort. Megler og selger mente at kr 4.000 skulle dekke vask av 230 kvm bolig, noe som er fullstendig urealistisk. Markedspris for en slik nedvask ligger rundt kr 18.000. Etter mekling endte vi med en kompensasjon på kr 10.000 – langt fra faktisk utgift.

De møblene vi hadde avtalt skulle følge med boligen, var borte. Dette ble aldri rettet opp eller kompensert.

4. Skjulte feil og mangler
Innen tre måneder etter innflytting oppsto:

Vannlekkasje nr. 1 (vinterhage).
Vannlekkasje nr. 2 på bad – etter grundigere undersøkelse viste det seg at røret hadde hatt hull allerede før overtakelse, og at fliser var malt over for å skjule skaden.

Dette burde både megler og takstmann oppdaget. Badet ble feilaktig omtalt som "tørt" av megler, og det samme gjaldt vinterhagen. Huset hadde stått ute for salg i ett år – man kan få inntrykk av at feil bevisst ble dekket over for å få til et salg.

5. Samrøre og troverdighet
Vi fikk inntrykk av at megler og takstmann samarbeidet tett – også på andre boliger. Dette gir grunn til bekymring om habilitet og uavhengighet.

Vi har nå blitt sittende med store uforutsette kostnader, blant annet full renovering av bad, som alene kan komme på flere hundre tusen kroner. Som førstegangskjøpere stolte vi på informasjonen vi fikk – og føler oss direkte ført bak lyset.

Vi oppfordrer alle til å være ekstra årvåkne ved kjøp gjennom Notar Kristiansund. Vår opplevelse har vært preget av dårlig oppfølging, manglende ærlighet og lite vilje til å rydde opp.
Stig Flemmen daglig leder likte visstnok ikke denne tilbakemeldingen som er delt flere ganger. Men iflg han spiller det ingen rolle. For det er ingen på Averøy som vil høre på meg allikevel. I am absolutely disgusted with the lack of professionalism.
Men det er greit det Stig
Godt poeng at ingen hører på meg, sier du. Kanskje det er fordi folk som deg er for opptatt med å høre på sitt eget ekko.
Og ja – du burde virkelig skamme deg. Hadde du visst hva jeg har vært gjennom, så hadde du kanskje holdt kjeft og vist litt respekt.
Men det er jo som sagt vanskelig å høre noe med hodet så langt oppi egen bak.

9 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

3 års mareritt med Notar Romerike.

Vi har hatt Notar Romerike ca i tre år, og i løpet av denne perioden har de ikke klart å selge huset vårt. Jeg har bodd på Strømmen i 14 år og har hørt lignende historier om dem tidligere, da de var privatmeglerne i Strømmen før de byttet til Notar Romerike. I tillegg har de gjort flere feil under salgprosessen, men de har aldri tatt ansvar for disse feilene. Vi har dokumentert alle feilene med bevis. På telefon har de sagt én ting, og på e-post har de sagt noe helt annet. Dette har vært et mønster med motstridende informasjon, og vi føler oss lurt av de. De siste ukene, etter flere forlengelser av salgsprosessen, har vi gjentatte ganger sagt at vi ville bruke salgsgarantien dersom huset ikke ble solgt. Men plutselig, i siste uke, prøvde de å avlyse salgsgarantien og nektet å bruke den. Dette har vært frustrerende og uprofesjonelt. I siste uke ba vi dem om å sette opp visning, men de gjorde ikke det. Vi har tapt mye penger på grunn av deres dårlige arbeid. Vi vurderer nå å ta rettslige skritt, og vi vurderer også å dele vår historie med mediene for å gjøre andre oppmerksomme på deres uprofesjonelle oppførsel. Dette er et alvorlig problem, og vi håper at saken blir løst på en rettferdig måte.

7 March 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look