Norganic Reviews 53

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en virkelig god oplevelse! Servicen var i top fra start til slut, og man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Alt blev leveret som aftalt, og kommun... See more

Rated 5 out of 5 stars

Seriøst ikke overdrevet. Så det her, tænkte “okay endnu et fancy køkkenprodukt” – men efter første brug forstod jeg det bare. Overfladen er perfekt, knivene glider, og det ser faktisk æstetisk ud på b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en utrolig god oplevelse, alt blev leveret til tiden. Man kan virkelig mærke hvor meget tid som er blivet brugt på produktet. Kvaliteten er i top, og kan virkelig anbefales.

Rated 5 out of 5 stars

Blev helt vildt overrasket over kvaliteten på skærebrættet. Havde lidt fornemmelsen altså jaja det er bare et skærebræt men kan sige jeg er kun positivt overrasket også over kundeservicen, alt spilled... See more

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Hammer god service

Hammer god service, med en knægt der brænder for det. Min bestilling kom som forventet, og det har været 0 problemer det spiller bare lige som det skal.

15 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Træk på kreditkort uden afsendelse af vare

Træk på kreditkort uden afsendelse. Pengene blev trukket (ikke reserveret) på mit kreditkort UDEN at de afsendte en vare. Jeg fik med det samme efter bestilling af 3 produkter en bekræftelse men også i samme moment en mail omkring at de ikke kunne levere varen før i maj måned grundet efterspørgsel. Dog er pengene allerede blevet blevet trukket på min konto. Banken har bekræftet at det er et direkte træk på min konto og ikke en reservation af beløb. De svarer ydermere at da der ikke er afsendt en vare anbefaler de en indsigelse. Et hold på kontoen fremgår altid tydeligt for banken og for mig som kontoindehaver. Intet ved den pågældende transaktion er et hold.

12 April 2026
Norganic logo

Reply from Norganic

Hej Pernille!

Tak fordi du deler din oplevelse – vi tager al feedback alvorligt, og vi forstår at situationen har været frustrerende for dig.

Vi har været i tæt dialog med Pernille via mail, hvor vi hurtigt tog ansvar, undskyldte og forklarede situationen i detaljer. Det der skete var, at jeg ved en fejl trykkede forkert i vores system, hvilket desværre resulterede i at beløbet blev behandlet på en måde det ikke skulle. Så snart jeg opdagede fejlen, rettede jeg den med det samme og igangsatte refunderingen straks. Vi har gjort alt hvad der står i vores magt, og vi kan simpelthen ikke gøre mere end det vi allerede har gjort.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at opklare en vigtig misforståelse, som vi også har forklaret Pernille direkte: Det drejer sig ikke om at vi har hævet hendes penge. Refunderingen blev igangsat med det samme fra vores side, og beløbet er fuldt ude af vores system. Det der er sket, er at pengene i øjeblikket befinder sig hos banken under behandling, hvilket er helt normalt ved en refundering. Banken skal blot behandle overførslen, hvilket typisk tager 3-5 hverdage. Vi sidder ikke med Pernilles penge – det gør banken, mens den behandler refunderingen.

Vi er et lille og nystartede dansk firma, der brænder for det vi laver og altid handler med de bedste intentioner og ærlighed i højsædet. Når vi begår fejl – og det gør alle – tager vi ejerskab og gør alt vi kan for at rette op på dem. Det har vi også gjort her.

Vi ønsker Pernille alt det bedste og håber at hun mærker at vores intentioner altid har været gode. 🙏

Silas
Norganic

Meget positiv oplevelse

Jeg havde en meget positiv oplevelse. Leveringen forløb som aftalt og uden problemer. Det fremgår tydeligt, at der er lagt stor omhu i produktet, og kvaliteten er generelt høj. Samlet set lever det op til forventningerne og kan varmt anbefales

11 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en utrolig god oplevelse

6 April 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig levering, flotte produkter og god kvalitet. Kundeservicen var også venlig og hjælpsom. Kan klart anbefales!

5 April 2026

Meget glad kunde

Ekstremt god kundeservice og super hurtigt levering, lige som jeg havde håbet så min oplevelse var over alle forventninger, kan klart anbefales og super lækre produkter! Positiv kunde.

30 March 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, tingene bliver leveret hurtigt og uden nogle problemer. Fantastik produkt med meget høj kvalitet. Kan klart anbefale

1 April 2026

Take a closer look