Company details

1. e-Commerce Service

Written by the company

Vi är ett svenskt företag som drivs av viljan att erbjuda produkter där design, kvalitet och funktion möts. Från kabinvänliga resväskor till eleganta tote bags och rymliga duffelväskor – vi har handplockat varje modell med omsorg för att möta de krav en modern resenär ställer. Vårt sortiment riktar sig till dig som söker pålitliga väskor för allt från affärsresor och weekendäventyr till vardagslivets pendling. Vi tror på en enkel men genomtänkt design, där detaljer som smart förvaring, slitstarka material och tidlös estetik alltid står i centrum. Med trygga leveranser, personlig service och produkter vi själva älskar, är vår ambition att bli din självklara väskleverantör – oavsett var du är på väg.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Voyager Resväskor

Magisk service genom mail och helt magiska Voyager väskor, rekommenderar massor/Freddan

12 April 2026

Hej Fredrik,

Stort tack för din recension och tack själv för trevlig kommunikation! :)

Varmt välkommen åter!

Nöjd med väskorna

Nöjd med väskorna, vid liten skada fick jag jättefin service och snabb hjälp hela vägen!
Supertrevlig service!!!

9 April 2026

Hej Arnela,

Stort tack för dina fina ord! 🤍
Vad roligt att höra att du är nöjd med dina väskor.

Vi vet att små saker kan hända ibland, och då är det extra viktigt för oss att finnas där snabbt och smidigt hela vägen.

Tack för att du valde Nordley – det betyder mycket för oss!
Varmt välkommen tillbaka.

Absolut toppservice

Ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande då jag missade att hämta ut väskan vi hade beställt och den skickades tillbaka …
Fick snabb respons och blev trevligt bemött och uppdaterad under tiden som jag fick hjälp med att få väskan tillbakaskickad till mig .
Nordley stod dessutom för fraktavgiften som jag egentligen skulle ha betalat
Har sällan fått sån fin service som här !

4 February 2026

Hej Carina,

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Vi gör alltid allt vi kan för att våra kunder ska bli nöjda, med både produkt och service. Härligt att ni blev så nöjda med er fina väska också :)

Rated 1 out of 5 stars

Höga priser för väskor som håller låg…

Höga priser för väskor som håller låg kvalitet. Handtag i plast. Låsen i plast och som efterliknar aluminium. TSA-lås av låg kvalitet. De förstärkta hörnen på väskan har en glipa som sticker ut från sidan av väskan och hakar i när man sätter den på en hylla. Hjulen rullar bra men helhetsintrycket är som på de dropshipping väskorna man hittar på kinesiska sajter. De väskorna kan man få till ett mycket lägre pris.

28 January 2026

Hej David,

Tack för din feedback.

Nordley är positionerat som ett premiumalternativ med fokus på design, funktion och hållbarhet – men till ett mer tillgängligt pris än traditionella lyxvarumärken. Våra väskor är därför inte avsedda att vara direkt jämförbara med produkter i en betydligt högre prisklass.

Vi är transparenta med våra materialval och konstruktion, och för många kunder erbjuder Voyager en mycket uppskattad balans mellan kvalitet, funktion och pris. Samtidigt är vi medvetna om att preferenser och förväntningar skiljer sig åt.

Vi tackar för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look