Nordicextensions Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Jeg bestilte 100g

Jeg bestilte 100g, 70 cm hår extensions til 2.099 kr med forventning om premium kvalitet, men selvom håret er ægte, lever kvaliteten ikke op til prisen. Efter vurdering fra en professionel er det tydeligt, at enderne er meget tynde i forhold til længden, og den reelle mængde hår er lavere pga. fæstningen, hvilket giver en utilstrækkelig tæthed i spidserne. For et produkt markedsført som premium single donor hår forventer man en langt mere fyldig og jævn struktur hele vejen ned. Resultatet kan forbedres af en dygtig frisør, men selve produktet føles som mellemklasse solgt til premium pris.
Efter jeg kontaktede kundeservice, blev jeg mødt med en uprofessionel tone og fik spørgsmålet, hvorfor jeg ville bruge håret, hvis jeg ikke er tilfreds. I stedet for at forholde sig til problemet med de tynde ender, blev ansvaret flyttet over på mig som kunde. Dette er ikke acceptabelt for et brand i denne prisklasse.

28 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig positivt overrasket…

Jeg er virkelig positivt overrasket over håret. Kvaliteten er helt i top og håret føles blødt, glansfuldt og ser utrolig naturligt ud. Farven matchede perfekt, og det var nemt at style dem sammen med mit eget hår.

28 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Langt fra de bedste extensions

Langt fra de bedste extensions jeg har haft, de kruser og krøller helt vildt, på trods af, at de skulle være glatte.
Alt rigtig hårpleje er blevet brugt, desværre skal håret have høj varme med glattejern, før de er nogle lunde glatte.
Jeg vil ikke købe hår derfra igen.

1 January 2026

Is this your company?