Nordic Snooze Reviews 27

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tak for god service og hurtig levering 🤗. Puderne er vi meget tilfredse med, første nat sov jeg igennem og min mand er positiv, han lider af nakkesmerter og mener det har lettet lidt efter første n... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig godt tilfreds både med produktet som lever fuldt op til mine forventninger, men også at det gik så hurtigt med med at få min vare. der kun en lille ting som jeg kunne ønske mig og det... See more

Company replied

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 3 out of 5 stars

Lidt for hård, kræver tilvending?

Har købt puder til min mand og jeg. Vi synes begge puden er lidt for hård, men måske er det tilvending? Det er som om den er lidt for høj til min nakke. Vågner og er lidt stiv i nakken, men har ikke ondt eller smerter i løbet af dagen.

23 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste pude jeg har haft

Det tog lidt tid inden jeg fik de bestilte puder med ekstra betræk. jeg har selv sovet glimrende med puden siden første nat. jeg har brugt puden i 1 uge nu. Den anden pude som var en gave og jeg har hørt at ved kommende også sover godt med puden.

22 February 2026

Tak for god service 😊

Tak for god service og hurtig levering 🤗. Puderne er vi meget tilfredse med, første nat sov jeg igennem og min mand er positiv, han lider af nakkesmerter og mener det har lettet lidt efter første nat🙂.
Hvilke varmegrader må pudebetrækkene vaskes ved???
Mvh Yrsa

19 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Stor tilfredshed med min vare

der kun en lille ting som jeg kunne ønske mig og det er at når puden bliver pakket at den ikke bliver rullet sammen, men at den pakkes i pudens oprindelig størrelse.

10 December 2025
Rated 4 out of 5 stars

Der skal tilvænning, men den virker!

Efter den første nat fik jeg meget ondt i nakken af den høje støtte i det område, efter anden nat vågnede jag med meget mindre smerter i nakke og skuldre end jeg plejer at have. Jeg er stadig ved at vænne mig ved nakkestøtten, der går lige lovlig langt ned langs skuldrene, men jeg må sige, at puden virker. Jag har færre smerter. Jeg bruger et almindeligt pudebetræk, der krøller grundet den specielle pudeform. Jeg mangler at man kan tilkøbe flere pudebetræk.

9 June 2025

Reply from Nordic Snooze

Tusind tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, hvordan puden virker for dig – både det positive og de ting, der kan forbedres.

Vi er glade for at høre, at du allerede oplever færre smerter i nakke og skuldre, og vi forstår godt, at det kan tage lidt tid at vænne sig til nakkestøtten. Din feedback omkring pudens form og behovet for ekstra pudebetræk er også meget værdsat – det er noget, vi tager med i vores videre produktudvikling.

Tak fordi du valgte at prøve vores pude, og vi ønsker dig fortsat gode nætter med mindre ubehag.

Rated 1 out of 5 stars

Den er desværre ikke god til mig

Den er desværre ikke god til mig, fik rigtig spændingshovedpine to dage i træk efter at have brugt den. Er gået tilbage til min gamle hovedpude igen.

30 May 2025

Reply from Nordic Snooze

Tak for din ærlige feedback – vi er virkelig kede af at høre, at puden ikke fungerede for dig, og at den gav ubehag. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.
Vi forstår, hvor vigtigt en god nattesøvn er.
Vi ønsker dig mange rolige og behagelige nætter fremover, og tak igen for at du gav vores produkt en chance.

Super nem handel

Super nem handel, og hurtig levering. Min pude er ganske god, jeg er dog stadig (på 7. dagen) ved at vænne mig til den, men den er klart bedre end de hovedpuder jeg har haft tidligere.

7 May 2025
Rated 3 out of 5 stars

Hurtigt levering

Hurtigt levering, støtter hoved og nakke, mindre spændinger ved jeg ikke

10 May 2025

Hej,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering, og at produktet hjælper med at støtte hoved og nakke, samt mindske spændinger.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Endnu en gang tak fordi du valgte os!

Rated 5 out of 5 stars

Varen ankom ret hurtigt og virker efter…

Varen ankom ret hurtigt og virker efter hensigten

3 May 2025

Hej,

Tusind tak for dine pæne ord og for at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at din ordre ankom hurtigt, og at produktet lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din tillid til os og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Rated 1 out of 5 stars

Puden lugtede stærkt af plasticmaling

Puden lugtede stærkt af plasticmaling, så jeg returnerede den efter firmaets anvisninger. Men har intet hørt, ej heller modtaget den lovede refundering.

21 April 2025

Hej Nina,

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi er virkelig kede af den ulejlighed og manglende kommunikation, du har oplevet. Efter at have undersøgt sagen, har vi desværre opdaget, at din e-mail var endt i vores spammappe, hvilket forsinkede vores svar.

Vi har nu behandlet din refundering, og du bør modtage pengene inden for 5 til 7 hverdage, afhængigt af din banks behandlingstid.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for yderligere assistance.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering. Er vildt begejstret for puden, da mine nakkesmerter er væk. Har købt yderligere en pude til veninde, som også døjer med nakkesmerter. Kan helt klart anbefales

30 April 2025

Hej,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er virkelig glade for at høre, at puden har gjort en så stor forskel for dig, og at dine nakkesmerter er væk – det er fantastisk at høre!

Det betyder meget for os, at du allerede har anbefalet den til en ven. Anbefalinger som din er den største ros, vi kan få.

Endnu en gang tak for din tillid og støtte. Vi står altid klar, hvis du eller din ven har brug for yderligere hjælp.

Rated 1 out of 5 stars

Ingen respons fra kundeservice efter at have returneret min vare

Fin hurtig levering og kundeservice. For at få puden. Desværre syntes jeg efter 30 dages prøveperiode ikke at puden hjalp mig, derfor sendte jeg den tilbage, efter at have skrevet til firmaet at jeg gerne ville benytte mig af de 30 dages reklamationsret, og fik besked tilbage om at sende den (og selv afholde udgiften) nu er det mere end 7 hverdage siden jeg kan se de modtog den men jeg har intet hørt og de svarer ikke på mine mails. De har intet telefonnummer så jeg føler mig snydt fordi jeg både har købt en pude til 500kr og også brugt 70kr på at returnere den.

26 April 2025

Hej,

Tak for din ærlige feedback. Vi er virkelig kede af forsinkelsen og den frustration, det har forårsaget dig. Vi kan bekræfte, at vi har modtaget din returpakke, og at din refundering allerede er blevet igangsat. Dog kan det tage lidt ekstra tid at færdiggøre det administrative arbejde, før sagen lukkes helt, og refunderingen gennemføres.

Vi kan forsikre dig om, at du ikke er blevet glemt, og vi gør vores bedste for at få afsluttet processen hurtigst muligt. Du kan forvente at modtage dine penge snart, afhængigt af din banks behandlingstid.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Take a closer look