Nordcotours

Rated 1 out of 5 stars

Nordcotours=detur hold jer langt væk…

Nordcotours=detur hold jer langt væk fra det bandit rejseselskab, har penge i klemme ved detur og skal/skulle rejse søndag fra Billund men har ikke hørt noget overhovedet fra detur og tvivler stærk på at jeg nogensinde kommer til det. De løber fra deres ansvar og efterlader deres kunder i stikken, dårlig stil og bedrageri

22 September 2022

Useriøst selskab

Har nu ventet på tilbagebetaling i over 5 måneder og de kommer hele tiden med dårlige undskyldninger.I dag er det,at de afventer den svenske regerings udspil om hjælpepakke til rejsearrangører

29 January 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt rejseselskab og vi måtte flytte…

Dårligt rejseselskab og vi måtte flytte hotel dagen efter fra Merhaba hotel fordi der var møgbeskidt og myreangreb og ik handicappet egnet med kørestol
Selskabet ville ikke gøre nået ved det eller hjælpe med nået som helst ej heller guiden fra selskabet

15 September 2019
Rated 1 out of 5 stars

Ferier man GERNE vil hjem fra

Ferie man GERNE vil hjem fra

Jeg kan på ingen måde anbefale Nordco som rejsearrangør. Ekstremt uprofessionelt bureau. Rejste alene til Tyrkiet for at sove og slappe af. Det blev der ikke meget af. Hotellet (Victoria Princes i Side) med udsigt til en baggård og en larmende generator som blev slået til en hel nat ved strømnedbrud og også senere på ugen. Det var som at sove i et maskinrum på en stor færge.

Jeg fik hverken undskyldning, forklaring eller et ny værelse som jeg bad om, ej heller flyttet til et andet hotel, men blev ignoreret og behandlet som om jeg var luft af hotellets personale, som på ingen måder var venlige eller hjælpsomme. Kontakt til guiden om at flytte til et andet værelse eller hotel var endnu værre, han lagde røret på og ville intet gøre og fulgte aldrig op. Skriftlig henvendelse til Nordco, efter guiden lagde på, blev besvaret meget sent og der blev intet gjort. Opfølgende mail nr. 2 er aldrig blevet besvaret. Krav om erstating for ødelagt ferie er heller aldrig blevet besvaret. Da det er et svensk selskab kan man ikke klage over dem i DK men skal klage i Sverige, hvilket jeg agter at gøre.

Når man har bestilt en uges ferie på et stille familiehotel i en stille by og har planer om at sove og slappe af, så lever beskrivelsen ikke op til virkeligheden. Der står intet om larm og at bo i et maskinrum på min billet. Desuden var rengøringen ikke i orden, min håndvask havde rande af skidt og spejlet striber, som var der da jeg kom og stadig var der, da jeg tog afsted igen. Ekstremt uvenligt personale på hotellet, som ikke kan lide eller interesserer sig for turister - Victoria Princess i Side kan på ingen måde anbefales heller.

28 August 2019

Take a closer look