Ninbet Online Casino NL Reviews

2. Betting Agency
  3. Bookmaker
  4. Online Casino or Bookmaker

Written by the company

Ninbet Casino: Offshore Gokken met Maximale Vrijheid in 2026Het in 2026 gelanceerde Ninbet Casino heeft zich snel gepositioneerd als een van de meest opvallende offshore platforms voor spelers die de strikte regels van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) willen omzeilen. Geëxploiteerd door Alimaniere Sociedad De Responsabilidad Limitada onder een licentie uit Costa Rica, biedt Ninbet een omgeving zonder CRUKS-registratie, zonder automatische speellimieten en met ruimere inzetmogelijkheden.Hoewel het platform niet beschikt over een KSA-vergunning, compensateert het dit met een gigantische lobby van bijna 4.000 spellen, ondersteuning voor cryptovaluta en een uiterst royaal welkomstpakket dat kan oplopen tot €5.000.Kerngegevens & OverzichtCategorieSpecificatiesOprichtingsjaar2026ExploitantAlimaniere Sociedad De Responsabilidad LimitadaLicentieCosta Rica (nr. 3-102-824430)KSA / CRUKSGeen vergunning / Niet aangesloten bij CRUKSSpelaanbod4.000+ slots, live casino, tafelspellen & crash gamesSoftware Providers76+ (Pragmatic Play, Evolution, NetEnt, Betsoft, Yggdrasil)WelkomstbonusTot €5.000 + 100 Gratis Spins (verdeeld over 3 stortingen)Extra Promoties20% Wekelijkse Cashback (elke maandag) & Reload BonussenBetaalmethodenVisa, Mastercard, Skrill, Neteller, Trustly, SEPA, Bitcoin, LitecoinMinimale Storting€20Klantenservice24/7 Live Chat & E-mail (Nederlands & Engels)Waarom Spelers Kiezen Voor Ninbet CasinoGeen CRUKS-Controle: Spelers die in het centrale register staan of liever buiten het KSA-toezicht spelen, kunnen bij Ninbet zonder beperkingen een account openen.Uitzonderlijk Welkomstpakket: Een totale bonuswaarde tot €5.000 met een zeer schappelijke rondspeelvoorwaarde van 20x.20% Wekelijkse Cashback: Elke maandag ontvangen spelers automatisch 20% terug over hun netto verliezen van de week ervoor.Enorme Variatie aan Providers: Samenwerkingen met meer dan 76 topontwikkelaars garanderen dat de nieuwste en populairste gokkasten direct beschikbaar zijn.Spelaanbod: Van Klassieke Slots tot Live Game ShowsDe spellobby van Ninbet is overzichtelijk ingedeeld en biedt voor ieder type speler wat wils:Online Gokkasten & Megaways: Keuze uit duizenden titels, waaronder bekende favorieten zoals Gates of Olympus, Razor Shark, Reactoonz, Big Bass Splash en Sweet Bonanza.Live Casino van Evolution: Een hoogwaardige live-sectie met professionele dealers. Speel klassiekers zoals Lightning Roulette en VIP Blackjack, of doe mee aan populaire live game shows zoals Crazy Time.Crash Games: Snelle actie op populaire titels zoals Aviator, perfect voor spelers die houden van korte, intense speelrondes.Bonussen & PromotievoorwaardenHet welkomstpakket is slim verdeeld over drie opeenvolgende stortingen:1e Storting: 200% match bonus tot €2.000 + 50 Gratis Spins2e Storting: 100% match bonus tot €1.0003e Storting: 100% match bonus tot €2.000 + 50 Gratis SpinsBonusvoorwaarden: Om de bonus vrij te spelen geldt een wagering van 20x binnen 30 dagen. De maximale inzet tijdens het rondspelen bedraagt €50 per ronde, wat aanzienlijk hoger is dan de standaard €5 bij veel concurrenten.Storten & UitbetalenNinbet biedt flexibele betaalopties voor zowel traditionele spelers als crypto-enthousiastelingen:Bank & Kaarten: Visa, Mastercard, SEPA-bankoverschrijvingen en Trustly. (Let op: iDEAL is op offshore sites niet altijd gegarandeerd beschikbaar).E-Wallets: Skrill en Neteller voor snelle transacties.Cryptovaluta: Direct storten en anoniem uitbetalen met Bitcoin en Litecoin.⚠️ Belangrijke Waarschuwing & TransparantieOmdat Ninbet opereert onder een licentie uit Costa Rica en niet beschikt over een Nederlandse KSA-vergunning, vallen spelers buiten het Nederlandse beschermingskader. Dit betekent dat er geen wettelijk aanspreekpunt is bij geschilden en dat verantwoord spelen volledig je eigen verantwoordelijkheid is. Onafhankelijke beoordelingssites maken daarnaast melding van vertraagde KYC-verificaties bij eerste uitbetalingen. We raden aan om voorzichtig te beginnen en accountdocumenten direct na registratie te uploaden.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

The Trustpilot Experience

Take a closer look