Neweco Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren fan van de Neweco massage handdoeken. Het is echt een extra toevoeging aan de behandeling als cliënten comfortabel liggen. Krijg vaak te horen dat ze lekker zacht zijn. Nu ben ik blij verr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een geweldige service heb ik bij dit bedrijf mogen ervaren. Na een korte uitleg werd mijn probleem door toezending van het benodigde onderdeel direct toegezonden. 100 procent tevredenheid over di... See more

Rated 4 out of 5 stars

Pas geleden diverse handdoeken en washandjes besteld. Keurig op tijd aangeleverd en prima verpakt. Levering voldeed niet volledig aan onze verwachting en hebben contact gezocht. Werd snel gereage... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren bestel ik af en toe bij Neweco en ik ben telkens weer erg tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten, zoals badtextiel en microvezeldoeken, zijn van goede kwaliteit... See more

Company details

1. Textile Mill

Written by the company

Als je op zoek bent naar microvezelproducten van de allerbeste kwaliteit en voor de beste prijs, is Neweco de one-stop webshop. Neweco® is microvezel schoonmaak en badtextiel.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Mooie kwaliteit en steeds snelle…

Mooie kwaliteit en steeds snelle verzending. Heel tevreden van mijn aankopen. Ik zal hier nog vaker bestellen. Stilaan ben ik alles aan het vervangen door deze doeken en handdoeken.

16 January 2024

heel klantvriendelijk

Bestelde microvezeldoeken snel verstuurd en goede kwaliteit. Veel gedoe met ontvangst door post.nl . Dit is op een heel correcte manier opgepakt door Neweco en uitstekend gecorrigeerd. De frustratie over Post.nl maakte Neweco goed, zo kan het ook :)

14 December 2023

Top bedrijf

Top bedrijf
Bestel regelmatig spullen hier
Altijd goed verpakt kwaliteit producten snel geleverd
Zeker raad ik dit bedrijf aan klasse!

23 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Zondagavond laat bestelt en dinsdag…

Zondagavond laat bestelt en dinsdag geleverd. Mooie kwaliteit. Daar onze badkamer ingericht is bepaalde kleuren, wilde ik dezelfde kleur douchelakens als mijn oude. Helaas is die kleur op dit moment niet zo "in" dus in de reguliere winkels niet te koop. Wel bij neweco. Erg blij mee. Ik hoef dus mijn oude maar helemaal goede gasten en handdoeken niet te vervangen.

20 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Snelle service en goede kwaliteit

Gister microvezel doekjes besteld, per ongeluk de verkeerde kleur. Hierover gebeld, snel vriendelijk geholpen. Vandaag zijn ze al binnen. Zeer tevreden over de klantenservice en de kwaliteit van de doekjes zelf. Dank jullie wel 👌🏼

16 November 2022

Alles ging prima!

Snele levering, goede kwaliteit, ik zal zeker opnieuw bestellen! De microvezel doeken zijn top !!!

11 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Gisterochtend een flexi duster besteld bij Neweco en nog geen 24 uur later werd het al bezorgd. Handig dingetje!

22 October 2022

Brillendoekjes: GEWELDIG!!!

Heb de doekjes voor brillen besteld: allemachtig, wat zijn deze goed!!! Perfect zelfs.... Eindelijk niet meer die "zweem" na schoonmaken en vervolgens in de zon kijken. Ècht streeploos en dat zonder schoonmaakvloeistof.
Brillenglazen ècht streeploos schoon.
Dit is ècht een aanrader!!!!!

18 October 2022
Rated 4 out of 5 stars

Goede service. Een massagetafel hoes besteld de verkeerde toch gekregen, gebeld toen hebben ze de goede toegestuurd een dag later al binnen.En kreeg een antwoordnr om de verkeerde retour te sturen.

23 July 2022

Onlangs 3 grote badlakens besteld

Onlangs 3 grote badlakens besteld. Na 1x wassen bleek in 1 een productie fout te zitten. ‘S avonds een mail gestuurd en het werd vrij snel door Emiel beantwoord: volgende dag kwam hij persoonlijk een nieuwe brengen. Topservice!!

20 July 2022

The Trustpilot Experience