Nava Sport A/S Reviews 13

2. Clothing Store
  3. Men's Clothing Store
  4. Shoe Store
  5. Sportswear Store

Information provided by various external sources

Nava Sport AS ble etablert i 1989 da vi åpnet vår aller første sportsbutikk i Namsos i Nord-Trøndelag. Etter ca. 22 års butikkdrift i lille Namsos, var det i 2011 på tide å utvide, og vi åpnet butikk nummer to i Verdal. Vi selger kjente merkevarer som Adidas, nike, peak performance, pinewood, kygo life, kari traa og bergans.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Høy kostnad for retur

Bestilte et par sko, passet ikke og måtte returnere dem. Står på sidene at det koster da 99 kroner å returnere. De reklamerer også med «enkel retur». Sender skoene og blir trukket 99 kr på Klarna. Blir deretter belastet enda 99 kr når skoene har kommet tilbake til butikken, totalt 199 kr for retur. Forsøker å kontakte butikken for spørsmål, ikke mulig å nå nettbutikken. Ringer hovednr 4 ganger over 4 uker, uten at noen kan hjelpe meg.

13 October 2025

Lite imponert

Etter å ha purret på ordrestatus, fikk jeg beskjed om at ordren var kansellert da de ikke hadde skiene jeg bestilte på lager (det sto de hadde flere på lager på nettsiden deres). Ingen beklagelse eller ydmykhet. Blkr spennende å se om jeg får pengene tilbake…

1 August 2024

Dårlig servic

Dårlig service! Kjøpte skisko, fikk beskjed om at vi kunne returnere og få tilbake pengene. Leverte tilbake skiskoene ubrukt og med kvittering og fikk da beskjed om at retur med tilbakebetaling ikke var aktuelt, fordi de var på «salg», noe vi ikke fikk beskjed om av han som solgte skoene. Jobber selv i butikk og hvis en ansatt har gitt feil informasjon som går utover kunden, skal butikken ta ansvaret og ordne opp i det. Ansatt var heller ikke noe hyggelig.

25 March 2024

Svineri

Svineri! kjøpt en jakke for 2 måneder siden hvor glidelåsen ble ødelagt!
Nei da, De vil ikke ta den i reklamasjon etter å ha kjørt 20 mil frem og tilbake! samtidig sier de at det er ikke Navas problem. Det er fint å se at dere vokser men skjønner ikke hvorfor må dere blir så grådigere!

6 February 2023

Shortskjøp

Skulle ha meg nye shortser. Tok kontakt med kundeservice og fikk god hjelp til valg av størrelse og typer. Endte opp med å bestille 3 shortser mandags kveld og shortsene ankom onsdags morgen. Superfornøyd! Godt utvalg til konkurransedyktige priser. OG god kundeservice!

12 April 2022

Svineri

Svineri! Man betaler frakt for både utsendelse og retur. For et par bukser som jeg har bestilt og sent retur pga størrelse betalte jeg 158.- For ingenting! Svineri, dårlig butikk!

3 June 2021
Rated 2 out of 5 stars

Bestilte flere varer fra Navasport.no

Bestilte flere varer fra Navasport.no. Opplevde kundeservicen som uprofesjonell da det tok en hel måned fra jeg bestilte til pakken ankom, uten mulighet for sporing. Da jeg tok kontakt med kundeservice måtte jeg sende flere mail (over flere uker) før jeg fikk svar.. når jeg først fikk svar fikk jeg tilbud om kompensasjon som jeg takket ja til. Siden det har de ikke svart meg eller gitt meg noe kompensasjon. Gir allikavel to stjerner ettersom at da pakken først ankom var produktene gode.
Kommer definitivt ikke til å bestille varer fra nava sport igjen.

11 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Kan anbefales på det sterkeste!

Bestilte varene onsdag kveld, fikk Mail om at pakken var klar til sending torsdag morgen og kunne hente pakken på postkontoret fredag. Nava sport kan anbefales på det sterkeste 👍🏽😊

31 October 2020

Anbefales!

Kjøpte en Helly Hansen parkas. Mye billigere enn konkurentene. Raskt levert.
Veldig god service fra kundesenteret.

8 November 2017

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look