Nanking Reviews 61

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte en suppe og 2 mellem kinabokse til levering. Det eneste der var lidt varm var suppen ( som var smagsløs) en trist smagsoplevelse. Ikke pengene værd.

Rated 1 out of 5 stars

Har lige fået sushi, boxe og burger fra Nanking.. Sushien kunne spises men smagte ikke af meget.. Boxene med indbagterejer var uspiselige/-: de indbagte rejer var store dybstegte boller med en lille b... See more

Rated 2 out of 5 stars

Lørdag d. 13/3-2021 Fik jeg den ringeste bigburger nogensinde, næsten ingen salat, 1 tomat og 1 agurk og bløde pomfritter. Den ristet hotdog kunne de i den mindste ikke ødelægge. Da jeg boede i øgaden... See more

Rated 1 out of 5 stars

De dårligste flæskestegs-sandwich vi nogensinde har fået!! Kødet var knas-tørt, fyldt med masser fedt og sværene var bløde som gummi!!! Uspiselige!!! Spild af 2x55kr. De røg direkte i skraldespanden... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

Ufattelige ringe service

Ufattelige ringe service, vi ventede i 2 timer og 30 minutter på KOLDT mad. Vi var dog i dialog med dem over molbilen hvor vi så får en lovning på en sodavand samt to øl som et plaster på såret. Det nu os super fint. Men vi fik kun de 2 øl og den COLA vi havde betalt for i forvejen. Hold jer hellere end gerne væk herfra hvis i ønsker jer en god oplevelse.. Absolut sidste gang jeg får mit mad fra det sted.

30 September 2023

Bestilte to ribbenstegsburgere

Bestilte to ribbenstegsburgere. De var ekstremt dårlige, kødet var mega tørt og smagte gammelt, flæskesværen var totalt gummi og i det hele taget var det en smagsløs og dårlig oplevelse.

20 January 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kunne man bare give 0 stjerner...

Vi bestilte takeaway, hvor der både manglede noget fra vores ordre i det leverede, og at vi specifikt have tilkøbt medfølgende bestik... Noget vi HELLER ikke fik med. Herudover var der hår i maden, og det var dråben for os. Lad for GUDS skyld være med at bestille derfra for din egen skyld.

29 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

Forkert bestilling også var der hår i…

Forkert bestilling også var der hår i maden for anden gang i træk. Smager overhovedet ikke godt.alt er tørt og nærmest klamt at spise. Når man prøver at ringe til dem siger de bar at de sender nogle penge som er 45 kroner ud af 234 og ligger på med det samme.de sender overhovedet ikke noget.aldrig bestil der fra de puttede enda sursød sovs istedet for karry sovs i den ene chinabox jeg bestilte.

20 November 2022

Ulækkert sted

De laver fejl på ens bestilling, og er ikke engang villig til at hjælpe. Ubehøvlet i telefonen. Og når man modtager maden, ligger det hele ud i posen, ellers er der hår i maden. Gud hvor er det en ulækker måde, at drive det på

24 September 2022

Yderst utilfredsstillende mad

Yderst utilfredsstillende mad, som slet ikke er til at spise. Der blev bestilt sushi, china box, og en burger.

Sushien var slatten, og næsten kun fyldt med ris. China boxen var tør mens fyldet kun var nogle klumpe dej. Burgeren var knastør og kold.
Alt var smagsløst, tørt og koldt..

Vi ringer ind, for at finde en løsning, da der trods alt blev bestilt mad, for over 500kr. Vi bliver mødt med den mindst forstående medarbejder, som yder den værste kundeservice, med grim tone, og råben gennem telefonen, da hun mener, det er sådan kvaliteten skulle være, og nærmest bliver sur og fornærmet over vores klage.

Note to self: ALDRIG bestilt her fra..

26 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kom alt for sent og leverede det…

Kom alt for sent og leverede det forkerte mad, så vi selv måtte koge ris. Da jeg ringede til dem, forstod de slet ikke problemet: “spiser du ikke nudler?” sagde damen fra Nanking. Jo, men havde jo bestilt ris. “Det kan jeg ikke gøre noget ved”. Det er helt uacceptabel opførsel. En undskyldning ville, i det mindste, være på sin plads.

4 August 2022

Rigtig dårlig oplevelse.

Rigtig dårlig oplevelse.. de skriver, vente tid 50 min. Fair nok. Maden kommer så efter 1,5 time. Bestiller 3 forskellige retter. ALT var koldt. Kødet var så sejt, at det nærmest var uspiseligt. Og det man skulle kalde ris, var så sten hårdt og total klumpede og klisteret.
Kæmpe minus herfra. Har bestilt derfra flere gange, og været fint tilfreds. Men det her var under alt kritik..

7 December 2021
Rated 1 out of 5 stars

For det første fik vi det forkerte mad

For det første fik vi det forkerte mad. Vi bestilte en lille flæskestegsburger og en lille pommes frites, og kom hjem hjem med en ulækker bøfsandwich med noget kød, der var nærmest pulveriseret og intet havde at gøre med godt oksekød, sovsen var klistret og smagte af bouillon, og pommes friterne var totalt oversaltede.
For det andet er priserne totalt skruet op - står ikke mål med kvaliteten. Det var så sidste gang, vi handler der!

6 November 2021

Latterlig service

Latterlig service. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Vi modtager maden over en time før vi har bestilt det til at skulle blive leveret.
Vi ringer til dem og forsøger at komme frem til en løsning, men efter lidt snak frem og tilbage vælger de bare at smide røret på. Det er simpelthen bare ikke iorden. Mest fordi jeg, først er hjemme fra job til den tid vi har bestilt maden. Vi kunne ligeså godt have risikeret hverken min kæreste og jeg havde været hjemme.

Der står med kæmpe store bogstaver på bonen vi modtager, at vores bestilling skal leveres kl. 17.30. Og uanset hvad, så er det sgu ikke iorden bare at smække røret på, fordi man ikke gider erkende sin fejl og tilbyde at komme med ny varm mad, som ellers bliver kold af at stå i over en time! Dårligere service skal man dæleme lede længe efter.

Vi ligger ALDRIG vores penge her igen, det er helt sikkert.

9 September 2021

Is this your company?