Virkelig god service og drengene står…
Virkelig god service og drengene står altid til rådighed, hvis man har brug for hjælp😁
De ved, hvad de laver og man er ikke et sekund i tvivl på, at arbejdet nok skal blive godt!

Reply from næmt.nu
Hos næmt.nu laver vi hjemmesider, der er til at forstå – både for dig og dine kunder. Vi hjælper virksomheder, foreninger og selvstændige med at få en professionel hjemmeside, webshop eller SEO-løsning, uden at det bliver teknisk tungt eller pakket ind i bureau-snak. Vores tilgang er enkel: tingene skal virke, give mening og skabe værdi. Vi tror ikke på lange bindinger eller komplicerede løsninger. Du ejer din hjemmeside 100 %, og vi hjælper dig med at få en løsning, du rent faktisk kan bruge i hverdagen. Bag næmt.nu står et lille team af udviklere og rådgivere, der arbejder tæt sammen med vores kunder. Vi prioriterer ærlig sparring, hurtig hjælp og løsninger, der passer til den virkelighed, din virksomhed står i. Kort sagt: Vi bygger hjemmesider, der er næmt at forstå, næmt at bruge og næmt at være glad for.
Brandts Passage 29, 1. sal, 5000, Odense C, Denmark

Reply from næmt.nu
Tore og Sebastian er mega søde, tålmodige og gode til at forklare den digitale verden til en som mig, som er total analog og kæmper med at forstå det digitale univers.
Vil klart anbefale næmt.nu

Reply from næmt.nu
Det er sjældent, man oplever så god en kombination af faglighed og virkelig god kundeservice. Hele forløbet har været præget af hurtig hjælp, klare svar og en ærlig tilgang, som har gjort det meget trygt at være kunde. Man mærker tydeligt, at de går op i at levere et ordentligt stykke arbejde og behandle folk ordentligt. Dem vil jeg uden tvivl anbefale til andre.