Snelle levering, dag na bestelling had ik het product binnen. Na het innemen van de collageen, zag ik al snel resultaat. Lijntjes in me gezicht zijn zichtbaar veel minder geworden, nagels veel ster... See more
Company replied
Ik gebruik het al een tijd en mn huid en haren zien er goed uit dus ik blijf het gebruiken en het smaakt lekker en geen suiker erin verwerkt vond ik belangrijk dus tevreden klant!
Company replied
Ik heb de pot met collageen net binnen en wat me opvalt is dat de pot halfleeg is. Ik begrijp dat niet!
Muu’Muu staat voor ‘Meer voor mij’. Wij dragen hiermee uit dat wij oplossingen aanbieden waarmee je jezelf op de eerste plaats zet en de ‘strijd’ aangaat tegen de tijd. Zowel voor je gezondheid als voor je uiterlijk. Muu’Muu zal zich blijven inzetten om de beste oplossingen aan te bieden die past binnen ons hoofddoel: producten op de markt brengen die zonder chirurgisch ingrijpen een onmiskenbare toegevoegde waarde bieden op het gebied van anti-aging, schoonheid en gezondheid.
Netherlands
Ik neem deze collageen nu bijna een maand en ik merk echt een verschil, mijn huid met eeuwige acne staat zachter, het is een fijn gevoel om na al die jaren een huid te krijgen die egaler lijkt. Daarbij is de citroensmaak nog lekker ook!
Wat een top service,besteld en zelfde dag nog verstuurd om het de dag erop al thuis te ontvangen!
Zeer goede kwaliteitsproducten ook.
Bij het versturen van mijn pakket stonden plots 3 verschillende lever adressen op, spijtig ....
Producten zijn van goede kwaliteit en het is snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en zal vaker bestellen bij Muumuu.nl

Reply from MuuMuu.nl
Snelle levering, en eindelijk een product gevonden die doet wat hij beloofd!!! Zo blij met het resultaat.

Reply from MuuMuu.nl
Top product! Snelle levering en de smaak (citroen) is lekker. Ik zie ook al snel resultaat. Aanrader!

Reply from MuuMuu.nl
Mijn haar en huid zijn echt verbeterd nadat ik 3 weken muumuu gebruikt te hebben. Ik krijg de laatste tijd ook veel complimenten en dat motiveert mij om hiermee door te gaan.

Reply from MuuMuu.nl
Geweldige webshop voor collageen supplementen. Allemaal zuivere ingrediënten! En ook supersnelle levering...

Reply from MuuMuu.nl
Heb de Anti-age Citroen besteld. Heerlijke smaak! En snelle levering. Mooi product:)

Reply from MuuMuu.nl
Vorige week voor het eerst de collageen van Muumuu binnen gekregen in de smaak citroen. Heerlijk frisse smaak en nu al verbetering te zien in mijn huid. Ik kan MuuMuu aanraden!

Reply from MuuMuu.nl
Geweldige collageen poeder! Smaak is heerlijk ik zie na 3 dagen al dat ik een betere huid heb en had de collageen de volgende dag al in huis. De service had niet beter gekund. Ik heb de smaak citroen.

Reply from MuuMuu.nl
Snelle levering na bestelling.
Fijn en betaalbaar collageen.
Geen suikers wel vezels.

Reply from MuuMuu.nl
Learn more about other kinds of reviews.