Bestelling niet ontvangen er wordt ook…
Bestelling niet ontvangen er wordt ook niet gereageerd op mails en telefoon.
Had ik maar eerder hier de review s gelezen weg 40 euro!!
Motorsticker.com is gespecialiseerd in rimstriping / velgstickers voor motoren. Hiernaast hebben we ook kuip / accent stickers voor bijvoorbeeld Yamaha en BMW motoren
Tolweg 2W, 3851SK, Ermelo, Netherlands
Bestelling niet ontvangen er wordt ook niet gereageerd op mails en telefoon.
Had ik maar eerder hier de review s gelezen weg 40 euro!!
Motorstickers besteld,niks ontvangen!!! Weg 35 euro...
OPGELICHT!!! Reageren nergens op.
Mensen KOOP DAAR NIETS AUB!!!!!
Besteld en kwam geen orderbevestiging. En reageren niet op mails. Gewoon geld kwijt. Oplichters
velgstickers besteld en krijg niet geleverd en er word ook niet gereageerd op mails
Bestelling geplaatst. Sticker waren op voorraad en zouden mee 2 dagen verstuurd worden
Daarna niet meer gehoord
Diverse mailtjes via mail en contactformulier gestuurd geen reactie
Na 2.5 week alleen een reactie , dat aankoopbedrag teruggestort zou worden
Dat duurde 2 dagen en bij de onschrijving stond dat het bedrijf momenteel overgenomen werd en dat er daarom niet geleverd kon worden
Er kan wel tot nu toe nog steeds besteld worden !!!
Niet bestellen bij dit bedrijf
17 juli stickers besteld, 7 weken later niks ontvangen, tevens is geen contact mogelijk.
In afwachting........
Oplichting. Ik heb 2 weken stickers besteld en tot op heden niks ontvangen, terwijl de levertijd 2-3 dagen moet zijn. Al meerdere e-mails gestuurd, maar krijg geen reactie. Telefoonnummer dat op de website vermeld staat is niet meer in gebruik.
Learn more about other kinds of reviews.