Moccamaster.nl Reviews 11

1. Electronics Store
  2. Appliance Store
  3. Coffee Machine Supplier

Written by the company

Moccamaster maakt al sinds 1964 de beste filterkoffiemachines ter wereld. Absoluut koffiegenot, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn nog steeds onze topprioriteiten. Moccamaster koffiemachines worden met de hand gemaakt in de fabriek in Amerongen, Nederland. Er worden alleen hoogwaardige, energiezuinige en recyclebare materialen gebruikt. Moccamaster koffiemachines hebben een lange levensduur en 5 jaar garantie. Omdat het steeds belangrijker wordt dat keukenapparatuur harmonieert met het interieurontwerp van de keuken, volgt Moccamaster de huidige trend in kleur en design. De nauwe samenwerking met koffiebranders en de ECBC maakt een optimale verdere ontwikkeling van de koffiemachines mogelijk.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Binnen een maand stuk :(

Onderdelen zijn van matige kwaliteit en de machine ging binnen een maand stuk :(

Echt niet wat ik verwacht had van een bedrijf met zo een reputatie.

Ik kreeg wel snel antwoord met het verzoek een reparatieformulier in te vullen en de machine terug te sturen. Wel een hoop gedoe dus. Nou ja, even aanzien hoe het verder gaat, maar baal wel dat ik nu geen koffie heb.

14 April 2025

Slechte kwaliteit en service

Een jaar geleden een nieuwe Moccamaster aangeschaft waarbij meteen merkbaar was dat de kan niet lekker gleed over het warmhoudplaatje. Binnen een jaar was het warmhoudplaatje overmatig bekrast en de onderkant van de kan ook. Het apparaat is door de winkel opgestuurd naar de fabrikant. Na 6 weken kwam hij terug en alleen het warmhoudplaatje was vervangen en de kan niet. Na een aantal weken weer hetzelfde probleem, nu doordat de bekraste onderkant van de kan het warmhoudplaatje weer bekrast.. Ik ga nu zelf maar een nieuwe kan aanschaffen want de trage en halve service van moccamaster heb ik geen in..

9 April 2025

Al 18 jaar goede hete koffie

Er gaat niks boven filterkoffie! Al ruim 18 jaar hebben wij de Moccamaster in ons bezit. Nog altijd goede hete koffie, zoals koffie hoort te zijn! Al wel een nieuwe kan inmiddels en een nieuwe deksel, maar alles prima te bestellen en snel in huis!
Mijn ouders hebben de voorganger zelfs 32 jaar gehad, dus dan mag je wel spreken van een zeer goede kwaliteit! Wij zijn meer dan tevreden!!

2 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Moccamaster en geen ander!

Super apparaat! Duurzaam (al meer dan 15 jaar in gebruik) en prettig. Onlangs de koffiepot kapot laten vallen, maar die is ook weer aan te schaffen, dus super! We hebben ook een ‘luxe’ bonenapparaat (op de zaak) die zulke lekkere koffie zou moeten hebben.. de Moccamaster wint het volgens mijn man, die een echte koffieleut is ;) ! Natuurlijk is je koffiekeuze ook belangrijk, maar… dik tevreden en zou hem ondanks de negatieve review hieronder absoluut weer aanschaffen. Wij doen de gezette koffie gewoon in een thermoskannetje. Dan mag het apparaat vanzelf uit gaan na 40 min., graag zelfs, we vergeten het soms, dus een veilig gevoel! Als ik toch een minpuntje moet noemen is het dat de deksel van de koffiepot er makkelijk af valt, is wat vervelend bij het omspoelen.
Maar… Wil geen andere!

2 April 2025

Super service!

Er zat een fijn barstje in het pijpje van de koffiemachine. Daarvan heb ik een foto gemaakt en gemaild met de vraag of dit erg was.
Daarop kreeg ik een mail terug, dat het garantie was, dat ik mijn apparaat gratis kon versturen en dat de retour label er al bij zat. (Ik hoefde geen bon of andere dingen op te zoeken/ terug te mailen.) Het zou 8 werkdagen kunnen duren. Met 3 werkdagen had ik hem al weer in huis, gerepareerd en wel.

1 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Onze eerste moccamaster was prima, de tweede een afknapper

Onze eerste moccamaster was meer dan 5 sterren!! Pas een nieuwe gekocht en met deze is 1 ster nog te veel. Krijgt na minder dan een week al problemen. Dan moet je hem inleveren en gaan ze een nieuw apparaat repareren, zit je weken zonder. Daarna moet je dan nog zelf gaan vragen wat er aan de hand was, een reparatierapport komt niet eens vanzelf. Ik zou een nieuw apparaat trouwens vervangen en niet repareren. Ook zeer teleurgesteld over de veranderde specificaties. Na 40 minuten gaat hij gewoon uit, verplicht doordrinken, je kunt de koffiekan niet gewoon warm houden. Alles bij elkaar spijt van het opnieuw kopen van moccamaster. Dit is zeker allerlaatste en een absolute afrader! NIET DOEN

6 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Perfect koffiezetapparaat en geweldige service

Na circa 12 jaar dagelijks gebruik hadden we voor het eerst een defect aan ons koffiezetapparaat, dat we deels zelf veroorzaakt hadden. Omdat het apparaat verder nog in perfecte staat was hebben we het bedrijf zelf gevraagd of zij hiervoor een reparatieservice hadden. Deze reparatie hebben ze zeer snel en netjes voor ons gedaan. De dag nadat ze het defecte apparaat hadden ontvangen kwam het alweer gerepareerd bij ons terug.

Onze mails werden door de afdeling Sales steeds binnen enkele minuten beantwoord en ons verhaal werd serieus genomen, ondanks dat het apparaat al wat ouder was, en niet meer onder garantie viel. Dat wij als trouwe liefhebbers van de Technivorm Moccamaster werden beloond met een gratis servicereparatie maakte het helemaal compleet. Vijf welverdiende sterren.

1 February 2023

nieuwe schakelaar

een foto van de schakelaar gestuurd die stuk was. Keurig netjes per post een nieuwe gekregen omdat ik aan had gegeven deze zelf te willen vervangen. Vervangen en de koffiezetter is weer als nieuw. Dank u wel voor deze service!
Saskia

18 August 2022

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle service,ook al is de machine al wat jaren oud, er kunnen nog steeds onderdelen vervangen worden,na opsturen snel gerepareerd en retour gekregen.
Een tevreden klant.

17 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Perfecte service, goed apparaat (KBGV select)

Perfect apparaat (KBGV select), goede koffie en optimale service.

Na circa een half jaar ontstonden er 2 kleine scheurtjes in het waterreservoir onder het overlooppijpje. Dit per mail aangegeven, direct antwoord gekregen; er is kosteloos een nieuw reservoir op gezet. Prettige mensen en goede service.

11 June 2022

ADVARER MOT MOCCAMASTER

ADVARER MOT MOCCAMASTER
ADVARER MOT MOCCAMASTER. DA MYE VANNET LIGGER IGJEN I BUNNEN AV DEN, Å DET GÅR UT OVER KAFFE SMAKEN. JEG KLAGDE TIL FIRMAET I MOCCAMASTER, Å DET ER DEN SURESTE KUNDESERVICEN EVER, Å DE TOK IKKE IMOT KRITIKK. HVER GANG MÅ MAN SNU DEN OPP NED Å HELLE VANN UT. DETTE FORÅRSAKER BAKTERIER OSV OM MYGG ELLER ANNET FALLER NED VIA STØV I LUFTEN, SÅ LIGGER DET DRITT IGJEN I BUNNEN AV KAFFEMASKINEN DA DEN IKKE HAR EN LUKE UNDER MAN JAN HELLE VANN UT SLIK SOM ANDRE KAFFE MASKINER HAR.
ANBEFALER ANDRE MERKER SOM HAR EN SKUFF I BUNNEN MAN KAN HELLE UT AV DA DET ER UHYGENISK DA MAN KAN BLI SYK AV MOCCAMASTER SINE PRODUKTER. DE HAR Å EN STYGG BRUN SKJE OG EN STYGG BRUN FARGE UNDER,,,,DE GNITNE, GJERRIGE MED FARGE VALGET! ÆRLIG TALT OPPDATER DERE MOCCAMASTER Å SLUTT Å VÆR SÅ UÆRLIGE OG GJERRIGE MED MODERNE LØSNINGER OG FARGER!

13 March 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look