Har brugt MK-EL flere gange og altid været tilfreds med resultatet. Reagerer hurtigt og god service og til at få fat på.
MK-EL blev etableret i 2004 af elinstallatør Michael Kristensen, som har mere end 30 års erfaring inden for faget med blandt andet grøn el, renovering, nybyggeri, alarmsystemer, hus- og butiksinstallationer, og el-service af enhver art og i ethvert omfang. Vores kunder er fordelt over både Fyn, Sjælland og Jylland, og vi dækker derfor hele landet. Vi ønsker at fremstå som seriøse og kvalitetsbevidste elektrikere, og vi kan udføre alle opgaver inden for vores fag. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. Vi mener, at vores ekspertise skal komme andre mest muligt til gavn, og vi står derfor også klar med gode råd og vejledning, inden vi påbegynder arbejdet. Vi tror på, at det er vigtigt at dygtiggøre sig inden for sit fag og holde sig opdateret på den nyeste viden, og derfor sørger vi for løbende at efteruddanne vores medarbejdere. Det er din garanti for et sikkert og godt resultat hver gang. MK-EL er medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for veludført arbejde. Du er velkommen til at ringe til os på +45 40 14 89 79 eller sende en mail på post@mk-el.dk
Holkebjergvej 60, 5250, Odense SV, Denmark
Hurtigt fremmøde til akutopgave. Venlige montører og flot arbejde. Kan varmt anbefales.
Hurtigt og effektivt.
Der skulle monteres nogle småting ifm. overgangen til fjernvarme.
Det var Mark der kom forbi. Super flink og sympatisk fyr.
Venlig og imødekommende virksomhed. Laver gode og fornuftige løsninger. Er ordentlige.
Gode råd og godt udført arbejde:). vi vil fortsat bruge MK EL, og kan varmt anbefale dem.
Fem stjerner herfra,,
Alt i alt har vi fået lige hvad vi ønskede os, super kvalitet og faglighed, god behandling af både Michael og hans svende:-)
Vi kan varmt anbefale at i bruger MK-EL næste gang at i skal bruge en elektriker..
Vi har haft en fantastisk oplevelse med MK-EL og kan kun give dem de varmeste anbefalinger! Fra første kontakt var kommunikationen nem og hurtig – uanset om det var med mester Michael eller en af de dygtige svende.
Michael tog sig tid til at tage ud til os og gennemgå vareprøver, så vi var helt sikre på at få præcis det, vi ønskede. Det gav en stor tryghed i processen, da vi vidste, hvad der skulle laves, før arbejdet gik i gang. Hele vejen igennem blev vi mødt med professionel rådgivning og sparring, så vi kunne træffe de bedste beslutninger. Vi fik lavet spots i mange af vores rum og han havde et spot med som han gik rundt og viste effekten af og var god til at forklare for og imod placeringen af de forkelligespots.
Elektrikerne hos MK-EL er ikke bare fagligt dygtige – de er også utroligt venlige og imødekommende. Uanset hvem der kom forbi, blev vi mødt med et smil og en hjælpsom attitude. Hvis der opstod udfordringer undervejs, fandt de altid en god løsning, og hvis der var behov for justeringer, blev det rettet med det samme uden besvær. Vi fik ligeledes sat nye kontakter op i hele huset med tilsluttet wifi styring så vi kan styre alt fra tlf. også her var de rigtig gode til at overtage styringen og lavede en masse lækre programmeringer som nu gør at lyset fx tænder dæmpet om morgenen og lukker langsomt ned om aftenen. vi har fået en kontant ved vores hoveddør som hhv. kan bruges til at tænke alt lys eller slukke alt lys i hele huset. så nu spare vi også penge på strøm og hjælper miljøet :)
Alt i alt leverer ML-EL service og faglighed i topklasse. Deres værdier om kvalitet, kundeservice og gennemsigtighed skinner igennem i alt, hvad de gør. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse – fem stjerner herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟
MK-EL har leveret en fantastisk service fra start til slut. Michael, firmaets ejer, tog sig tid til at gennemgå materialer med os, så vi var sikre på at få præcis det, vi ønskede. Deres integritet er i top – de overholder alle aftaler og tider, og kommunikationen både med mester og svendene er hurtig og nem.
Vi oplevede en tryg og professionel proces, hvor alt blev gennemgået, inden arbejdet begyndte. Hvis der opstod udfordringer undervejs, blev de løst med det samme, så resultatet blev præcis, som vi ønskede. Særligt Jesper fortjener en stor ros – han er en yderst venlig og imødekommende elektriker, der virkelig tager sig tid til at vejlede og finde de bedste løsninger.
Alt i alt er MK-EL et firma, der lever op til deres værdier – høj faglighed, kundeservice i særklasse og en imødekommende tilgang. En klar anbefaling herfra!
Jeg havde ikke forventning om, at MK El ville smide alt, hvad de havde i hænder for at løse vores opgave. Men det er den følelse jeg har. Vores opgave var meget i etaper og Jesper kom med det samme, hver gang jeg gav besked om, at vi var nået til næste skridt. Det har kæmpe stor betydning, og jeg kan kun give MK El mine bedste anbefalinger.
Mads lavede nogle virkelig gode løsninger for os, i et hus som er en mystisk blanding af noget tudsegammelt og noget nyligt renoveret. Det var skønt at han undervejs fortalte om ting han så/gjorde, jeg følte mig godt informeret :) Jeg elsker at han lavede løsningerne ‘pæne’ - og at han var super realistisk om hvad der var både billigst for os, praktisk og gangbart. Tak! :)
MK-EL lavede elektriker arbejdet i vores nybyg i slutningen af 2015. Vi bad om schuko kontakter og KNX kabling. Solceller med batteri. Alt blev udført til perfektion. God dialog hele verden og fejlfri aflevering. Kan varmt anbefales :)
Brug dem. Ejeren Michael er behagelig og kompetent. Medarbejderen Alex er hammer kompetent og skaber en tryghed når vi har haft brug for hjælp. 👍