Fantastisk god service 🤩🙏🏻
Ordre #1068
Jeg kan kun give Mirelle mine varmeste anbefalinger🥰
Jeg skulle have lavet nogle mindesmykker til min søn, som desværre er erklæret terminal med kræft. Det er noget af det sværeste, jeg nogensinde har stået i, og derfor har det betydet mere for mig, end jeg kan beskrive, at blive mødt af så meget empati, forståelse og omsorg🥹
Mirelle er virkelig meget mere end en butik, der sælger smykker. Man mærker helt tydeligt, at der sidder rigtige mennesker bag, som oprigtigt interesserer sig for den person, de hjælper.
Jeg har haft nogle spørgsmål og været i tvivl om nogle ting undervejs, men hver eneste gang er jeg blevet mødt med tålmodighed og en utrolig hjælpsomhed. Jeg har kunnet skrive, ringe og spørge om alt, og de har taget sig tid til at guide mig igennem det hele. Jeg fik også mulighed for at se udkast, inden noget blev lavet, så jeg hele tiden har følt mig tryg ved, at det blev helt rigtigt☺️
I en situation som min betyder den slags bare utrolig meget. Det er ikke kun nogle smykker, jeg har bestilt. Det er minder om min søn, som jeg skal have med mig resten af livet. Derfor er jeg så taknemmelig for den måde, Mirelle har behandlet mig på. Det kommer jeg ikke til at glemme🙏🏻
Tusind tak for jeres tid, jeres omsorg og for at gøre noget så svært lidt mere trygt for mig.❤️
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Mirelle igen, og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger🤗⭐️

Reply from Mirelle