See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super kleine helpers! Ik gebruik nu een geruime tijd zowel de chillstof als de pitstof supplementen van Mind Hero. En wat een verademing , ik heb meer focus overdag met de chillstof en e... See more

Company replied

Company details

1. Vitamin and Supplements Store

Written by the company

MindHero Supplementen: Alles wat je nodig hebt voor een goede dag en nacht! Onze supplementen zijn met de beste zorg in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Onze formules zijn van de beste kwaliteit complementerende ingrediënten en zeer effectief gedoseerd. Dit met het oog om jou maximaal te ondersteunen bij jouw gezonde leefstijl. Handig om te weten: 🔆 Onze supplementen zijn VEGAN 🔆 Onze verpakkingen zijn 100% recyclebaar 🔆 Hoge doseringen van ingrediënten. Dus, waar voor je geld! 🔆 Wij passen door de brievenbus en besparen je een ritje naar de buren 🔆 Formules zijn ontwikkeld door een vooraanstaand Nederlands Medisch Bioloog en gemaakt in Nederland CHILLSTOF Dagformule: Onze CHILLSTOF helpt je door je dag heen. Of het nu een bomvolle werk- of weekenddag is. Onze formule is een natuurlijke rustgever*¹, is goed voor de concentratie² en draag bij aan extra energie³. ¹ Rhodiola ² Zink, magnesium biotine, foliumzuur, vitamine B1 ³ Magnesium, mangaan, foliumzuur *gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating PITSTOF Nachtformule: Slaap is een van de belangrijkste onderdelen voor een goed welzijn! Het herstel van een dag vindt deels in het holst van de nacht plaats. Onze PITSTOF Nachtformule bevat onder andere melatonine, GABA en slaapmutsjeskruid (5-HTP). De vitamines B1 en B6 zijn gunstig voor een goede geestelijke balans om daaraan bij te dragen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk vallen mijn ogen vanzelf dicht!!

Door het Pitstof Nachtformule supplement van MindHero.nl vallen nu eindelijk weer mijn ogen dicht als ik 's avonds lees in bed! Eerder las ik maar door tot het boek uit was midden in de nacht, lag daarna nog wakker en werd erg moe wakker in de ochtend...
Nu: heerlijk slapen en uitgerust weer opstaan. Om vervolgens een energieke en productieve dag aan te gaan. Aanrader dus!

1 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tevreden over gebruik chillstof…

Volgde Bart al enige tijd op Facebook voordat hij deze supplementen op de markt bracht.
Dacht ik moet dat een keer proberen.
Eind 2024 mijn hoofd was duidelijk overprikkeld en zorgt naar rust en een manier om de overprikkeling te verminderen. Naast in bv mijn werk dingen aan te passen heb ik ook de chillstof besteld.
In week 1 van dit jaar gestart met de chillstof en nu zit ik in week 5 en merk dat ik rustiger ben. Minder last van prikkels om me heen. Kan helderder denken en weer snelle linken leggen.dit blijft natuurlijk altijd in balans met stress herkennen en bewuste keuzes maken.

Maar voor nu helpt het mij met mijn dagelijkse bezigheden op een betere manier.

29 January 2025

Fijn hulpmiddel!

Ik ben erg tevreden over de chill- en pitstof. Het geeft mij wat meer rust in mijn hoofd. Ik vind het een fijn, ondersteunend hulpmiddel bij het doen van mijn dagelijkse taken en activiteiten. Om vervolgens wat beter te kunnen pitten.

25 September 2024

Reply from MindHero

Hoi, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de supplementen een goede aanvulling zijn. Groet, Bart

Dit gun ik iedereen!

Dit gun ik iedereen!
Na al vele jaren van moeite met in- èn doorslapen ontdekte ik Pitstof van Mindhero. Met de gedachte van “het zal mij benieuwen” gebruik ik inmiddels al een half jaar trouw iedere avond Pitstof.
Dít doet dus ècht wat het beloofd! Ik val sneller in slaap en slaap heerlijk door.
Ook heel fijn is de handige verpakking in mooie zakjes. Ze passen ook door de brievenbus.
Door de support en uitleg van Bart (eigenaar van MindHero) probeer ik sinds kort ook de Chillstof. Ik ervaar meer rust en mijn focus is verbeterd!

Voor nu…eindelijk lekker pitten!

17 September 2024

Reply from MindHero

Hoi Marjo, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat de supplementen een waardevolle aanvulling voor je zijn. Groet, Bart.

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben heel blij met de supplementen

Ik ben heel blij met de supplementen. Ik ben meer gefocust op een dag en heb meer energie waardoor ik beter de dag door kom.
Ik raad ze iederen aan.

13 September 2024

Reply from MindHero

Hoi Sylvia. Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat de supplementen goed hun werk doen! Groet, Bart

Rated 5 out of 5 stars

Dochter van 14 jaar slaapt weer de hele nacht door!

Onze dochter van 14 jaar heeft moeite om haar gedachten te stoppen als ze probeert te gaan slapen. Dit belemmerde haar om in slaap te vallen. Zoekende naar mogelijkheden, kwam ik Pitstof van Mindhero tegen. Een supplement wat haar zou kunnen helpen met in slaap vallen! De volgende dag viel het pakketje al op de deurmat en konden we die avond gelijk starten. Op de verpakking staat dat je het supplement 1-2 uur voor het slapen in mag nemen. Onze dochter begint na 45 minuten na inname al te gapen en geeft dan aan naar bed te willen. Haar avond ritueel verloopt veel rustiger en als ze eenmaal in bed ligt, horen en zien we haar niet meer! Voordat ze Pitstof gebruikte, stond ze regelmatig bij ons bed dat ze niet kon slapen. Dit is niet meer voorgekomen sinds ze Pitstof gebruikt!

9 September 2024

Reply from MindHero

Hoi Eveline. Wat fijn om te horen dat de Pitstof een goede ondersteuning is voor jouw dochter! Dit is waar wij het allemaal voor doen : ). Groet, Bart

Super kleine helpers!

Super kleine helpers!

En wat een verademing , ik heb meer focus overdag met de chillstof en een betere , diepere en rustigere nachtrust met de pitstof.

Overall meer andere energie om mijn drukke dagen goed door te komen.

Buiten het feit dat deze kleine helpers voor mij persoonlijk zo goed hun werk doen , ziet de verpakking er ook erg mooi uit. Je kan duidelijk het onderscheid maken tussen de dag supplementen en de supplementen voor de nacht.

Ook het bestel proces voor de supplementen is duidelijk en simpel!

2 September 2024

Reply from MindHero

Hoi Elke. Fijn om te lezen, dat de kleine helpers een goede aanvulling voor je zijn! Groet, Bart

Aanrader

Heel fijn dat ik de chillstof mocht uitproberen en ik ben enthousiast. Het werkt!!!

27 August 2024

Reply from MindHero

Dat is mooi om te horen! Bedankt voor je review : )

Pitstof is een aanrader

Ik gebruik de pitstof nu al een tijdje en merkte eigenlijk meteen al effect. Ik slaap beter, dieper en wordt daardoor uitgerust wakker. Als je de voorschriften goed aanhoud tenminste. 1 uur voor het slapen innemen en je gaat moe naar bed en uitgerust weer op. Verpakking is makkelijk en leuk gekleurd. Het valt goed op en is duidelijk. Zo kan je het niet snel vergeten in te nemen. Ik ben er erg over te spreken want het helpt mijn werkweek wat meer vorm te geven qua ritme en energie. Aanrader!

21 August 2024

Reply from MindHero

Hoi Sander. Bedankt voor je review en mooi om te lezen dat de Pitstof jou bevalt! Groet, Bart

Rated 5 out of 5 stars

Chillstof doet wat het zegt!

Chillstof doet wat het zegt!

Sinds een paar maanden gebruik ik Chillstof en Pitstof. Precies wat er op de verpakking staat doet het. Daarnaast is het erg fijn communiceren met de eigenaar, Bart. Ik had nog enkele vragen over de producten voordat ik ze aankocht en hij nam alle tijd om deze goed te beantwoorden. Naast dat het gewoon doet wat het zegt, heeft het ook een prachtige verpakking (plus makkelijk mee te nemen).

Ik blijf het zeker gebruiken!

26 August 2024

Reply from MindHero

Hoi Chloé. Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat het een goede aanvulling voor je is. Dit geeft weer energie om verder te bouwen aan MindHero : ). Groet, Bart

Een echte aanrader!

Heel erg blij met deze supplementen. Ik gebruik ze nu sinds 4 maanden en ervaar vooral meer rust in mijn hoofd door de chilstof. Door de pitstof voel ik 1,5u na het innemen duidelijk meer vermoeidheid waardoor ik beter in slaap kan komen. De verpakkingen zijn handig, ook om mee te nemem op vakantie! Ik heb ondertussen een abonnement en vind het een echte toevoeging in mijn zoektocht naar meer rust en een beter slaapritme!

24 August 2024

Reply from MindHero

Hoi Sandra. Bedankt voor de mooie review. Mooi om te lezen dat de supplementen een goede ondersteuning geven. Leuk om te zien dat je al een abonnement hebt genomen! Groet, Bart

Ik ben enthousiast!

Ik gebruik MindHero en ben superenthousiast. Chillstof doet precies wat de mooie verpakking beloofd. Ik blijf het zeker gebruiken.

23 August 2024

Reply from MindHero

Bedankt voor jouw review Maud. Fijn dat de Chillstof doet wat het beloofd. Dat is ook ons bestaansrecht. Groet, Bart

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne supplementen en een top service

Hele fijne supplementen (Chillstof en Pitstof) en een topservice. Mocht je vragen hebben dan staat Bart (de eigenaar) altijd voor je klaar.

Ook complimenten voor de mooie verpakking trouwens.

Ik zou zeggen, gewoon proberen en kijken wat het voor je doet, een echte aanrader!

16 July 2024

Reply from MindHero

Dank je Edo voor de mooi review! Altijd fijn om te lezen, reviews als deze : ). Groet, Bart

Andere, betere energie

De supplementen geven me de juiste energie. Waar je natuurlijk onwijs veel energie al hebt als ADHDer, is het vaak niet goed verspreid over de dag. Het lijkt erop dat de supplementen hier echt bij helpen de energie ook op andere momenten voldoende te houden.

5 August 2022

Van harte aanbevolen!

Snelle verzending, goede verpakking. De supplementen bevallen zeer goed. Vooral het feit dat je een abonnement kunt afsluiten spreekt mij erg aan, dit scheelt me een paar dagen zonder supplementen zitten iedere maand, omdat ik vergeet ze op tijd te bestellen. Goed afgestemd op de doelgroep dus ;).
Verder is de service ook uitmuntend. Door een vergissing kreeg ik één in plaats van twee setjes supplementen, na een vrolijke mailwisseling krijg ik de tweede set alsnog (op een nog handiger moment). Super service! Kortom: van harte aanbevolen!

2 August 2022
Rated 4 out of 5 stars

Ik ben er net mee begonnen

Ik ben er net mee begonnen. Kan nog geen echt oordeel geven omdat het eigenlijk pas na 6 weken volledig zou werken. Hiervoor had ik ook een supplement wat ik al 2 jaar gebruikte maar dan zonder de visolie capsule. Ik vermoed dat de visolie capsule wel een aanvulling is op de K2 capsule. Ik heb er iig geen nare ervaring mee. Ik ga het zeker nog een keer bestellen om goed beslagen ten ijs te komen. Wordt vervolgd

12 July 2022

Supersnel!

Supersnel had ik mijn supplementen binnen. Netjes verpakt! Ik ben vanmorgen gelijk gestart. Heel benieuwd. Voor nu in ieder geval een goede indruk.

30 June 2022

Reply from MindHero

Hoi Sandra, Bedankt voor je leuke review! Ben benieuwd of de supplementen een goede aanvulling voor je zijn? Groetjes, Bart

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look