Zamówiłem szary sweter
Zamówiłem szary sweter, a przyszedł szaro-brązowy! Napisałem do obsługi klienta, a oni powiedzieli, że taki jest jego odcień. To w ogóle nie rozwiązuje problemu, nigdy bym sobie takiego nie zamów
Dostawa nastąpiła w wyznaczonym terminie. Przesyłkę można było śledzić. Paczka dotarła bez uszkodzeń, ale materiał jest zbyt cienki na zimę. Będzie trzeba poczekać do wiosny.
Nie jest to idealna obsługa, ale wystarczająca i sprawna. To już coś. Nie jestem zbyt zadowolony z zakupu, fason nie jest w moim guście, a jakość kiepska. Nie wrócę tu więcej.
Numer śledzenia działał nieprawidłowo, długo nie było aktualizacji, musiałem napisać do pomocy technicznej. Tam nie pomogli mi zbytnio, ale towar dotarł na czas
Pomoc techniczna pomogła w wymianie. Proces ten zajął trochę czasu, ale wszystko zostało rozwiązane. Komunikacja przebiegała w sposób poprawny. Ostatecznie jestem zadowolony
Zamówiłam sukienkę. Materiał jest gruby, nie wygląda na tani, chociaż jest trochę za ciasny. Ogólnie rzecz biorąc, materiał jest w porządku, dostawa była szybka.
Zamówiłem bez większych oczekiwań. W rzeczywistości otrzymałem normalny towar. Nic zbędnego, wszystko zgodnie z opisem. Doświadczenie pozytywne
Produkt został dostarczony w starannie zapakowanym opakowaniu. Widać, że do wysyłki podchodzą z należytą starannością. Rozmiar pasuje. Produkt nadaje się do noszenia.
Miałem wątpliwości co do rozmiaru, napisałem do obsługi klienta, przesłali mi dodatkową tabelę rozmiarów, wszystko pasowało idealnie. jednak nadal dość niewygodne jest pisanie do pomocy technicznej w celu uzyskania informacji na temat rozmiarów
Zamówiłem sukienkę dla żony jako prezent. Jakość była średnia, musiałem kupić nową, a tę po prostu dałem córce jako domową. Napisałem do obsługi klienta, zaproponowali kilka rozwiązań, ale żadne mi nie odpowiadało.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.