Company details

2. Jeweler
  3. Jewelry Designer
  4. Jewellery Manufacturer
  5. Jewelry Repair Service

Information provided by various external sources

Milas Jewellery i København laver smykker til dig. Vielsesringe efter jeres drømme. Øreringe, halskæder. Diamanter og ædelsten. Kom og forelsk dig.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kære alle jer der elsker guld

Kære alle jer der elsker guld, perler, diamanter og god betjening samt høj høj faglighed - så kan jeg anbefale Milas ! Her har vi været kunder i over 25 år og altid er der en dejlig stemning i butikken og man bliver hjulpet igennem de svære valg - skal det være en bobbelring eller en perlekæde som næste gave ? Ja man finder altid noget som er særligt og smukt lavet og omhyggeligt og med smukke detaljer .Så kom glad til Milas og find dit ønskesmykke - her er du tryg

25 November 2025

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted. Der er intet der er for småt eller for stort. Man kan virkelig mærke at de gør sig umage for at finde det helt rigtige. Og smykkerne er de smukkeste og af bedste kvalitet. Svært at købe smykker andre steder når man først har været her. Varmeste anbefalinger herfra ❤️

25 November 2025

Den personlige oplevelse

Milas lavede en ring til mig, som passer perfekt til mig, min personlighed og stil. Dvs Freja greb hurtigt mine få nøgleord. Jeg kom med gammelt guld og 2 diamanter, arvestykker fra min mor. Endte med den smukkeste triple boblering med flerfarvet diamanter. Har den på hver dag og bliver altid gladere når jeg kigger på den.

30 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Altid fantastisk service og super høj…

Altid fantastisk service og super høj kvalitet. Fandt det perfekte armbånd til min kone. Ved specielle ønsker bliver der altid gået grundigt til værks og der er ikke en finger at sætte på resultatet. Har selv flere armbånd fra Milas.

8 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Meget skøn lille butik med et kæmpe…

Meget skøn lille butik med et kæmpe udvalg. Jeg har fået lavet smykker af mit gl sølv/guld og Milas lærer hurtigt kunders smag. Man kan snuse og ose lige så meget, man vil, og det ender altid med et smykke. En ring til hver finger er resultatet af mange års besøg.
Mine varmeste anbefalinger.

1 November 2025

En hjertevarm guldbutik💛

Milas guldbutik som ligger i hjertet af København, er et dejligt og varmt sted at få lavet/købt smykker. Det er et team som er super kreative og man finder ikke så høj kvalitet mange steder.
Mit møde med Milas første gang:
Jeg havde lidt gammelt guld fra familiemedlemmer der desværre ikke var mere. Jeg valgte at få lavet 2 ens bobleringe i guld. Ideen er når jeg engang ikke er mere skal mine to piger have en ring hver, for på den måde giver jeg lidt familiehistorie videre til mine piger. Så tusind tak for jeres altid hjertevarme hjælp, når man skal købe et smykke hos jer💛✨💍

4 January 2025

Hjerterum og smukke smykker

Når man går op ad trappen til Milas, kan man være sikker på to ting: Man bliver altid mødt med smil og oprigtig interesse, og man ender altid med et yndlingssmykke!
Jeg knuselsker mit familiearmbånd, oprindeligt designet sammen med Minna, og nu udvidet i Leas kyndige hænder.
Alt bliver lavet med omhu og i gode materialer, og du kan trygt regne med, at uanset hvem der tager imod dig, så får du altid kompetent rådgivning, elegant guldsmedearbejde og et smukt smykke❤️

24 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har i over 20 år købt flere helt…

Vi har i over 20 år købt flere helt særlige smykker hos Milas – fra vores forlovelses- og vielsesringe til dåbs- og konfirmationsgaver. Og løbende halskæder, armbånd og ringe til både mig selv, min søn og min mand. Hver gang har oplevelsen været gennemført personlig, top kvalitet og oprigtig kærlighed til håndværket. Vi har altid følt os lyttet til og de har hjulpet os med at finde netop de smykker, der passer til de store øjeblikke i vores liv. Stemningen i butikken er varm og imødekommende, hvilket gør det til en fornøjelse at komme igen og igen.

Vi kan på det varmeste anbefale Milas til alle. For os er det blevet en butik, som er det naturlige første og eneste valg❤️

22 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik smeltet mine nære afdødes guld…

Jeg fik smeltet mine nære afdødes guld om, så det kunne få nyt liv i en smuk ring – og hele processen var helt igennem fantastisk. Servicen var i top fra start til slut, og personalet var enormt søde og hjælpsomme.

En særlig tak skal lyde til Lea, som stod for at lave ringen. Hun var en sand stjerne! Hun guidede mig igennem alle valg, lyttede til mine ønsker og skabte et smykke, der betyder mere, end jeg kan beskrive.

Det er uden tvivl den bedste betjening, jeg har oplevet. Jeg kan varmt anbefale Milas Jewelry!❤️

29 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Personlig betjening og høj kvalitet

Vil du have personlig betjening, høj kvalitet og personlige smykker for livet kan jeg af hjertet anbefale Milas. Jeg har været kunde der i mere end 20 år og elsker at træde ind i deres hjertlige gyldne verden, hvor intet ønske er for lille eller for stort.

27 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner til Milas!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner til Milas!
Vi har været igennem alt hos Milas – fra tilpasning af arvestykker, ændring af ringe der var blevet for små, til udskiftning af låse på øreringe. Alt bliver udført med stor omhu og en fantastisk forståelse for vores ønsker.
Hvert smykke er håndlavet, forfinet og tilpasset med en imponerende sans for detaljer.
Når du er i København, gør dig selv den tjeneste at besøge Milas – det skuffer aldrig!

24 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Guldmed Milas kan noget helt særligt…

Guldmed Milas kan noget helt særligt med guld, sølv, sten og perler. Sidste jul var så ovenud heldig at få den smukkeste guldring i julegave. Og gulddamen over alle gulddamer Minna kom personligt og afleverede den til min mand!
Du kan trygt gå ind og blive inspireret. De møder dig, hvor dit smykkebudget er og arbejder sammen med dig, så du får et smukt smykke.

24 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

God og sød hjælp ved køb

Jeg har været så heldig flere gange at få smykker fra jer til jul og fødselsdage, hver gang en super god oplevelse at handle hos jer - i har de smukkeste smykker og altid sød sød hjælp- og nu er det jo snart jul igen❤️❤️❤️

15 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igen fået den smukkeste ring…

Jeg har igen fået den smukkeste ring som er lavet kun til mig og lige som jeg ønskede den. Jeg har flere af jeres utrolige smykker. I er meget dygtige og utrolig søde og venlige, det gælder hele personalet.
Alle burde komme ind til jer og få en fantastiske oplevelse. Om man har mange penge eller kun en drøm så kan Milas få den til at gå i opfyldelse.
Jeg kommer snart igen.

26 November 2024