MH Auto - Odsherred Reviews 41

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig kompetent og imødekommende behandling! Jeg havde et akut problem med min Toyota Aygo og var så heldig at få hurtig hjælp til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale Mikkel og hans kollegaer ved... See more

Rated 5 out of 5 stars

Venlig og imødekommende personale. Føler mig godt vejledt når der skulle opstå spørgsmål fra min side. Flotte lokaler, hvor man i ventetiden kan nyde en kop varm kaffe eller kakao mens man venter på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde problemer med AdBlue-systemet på min Mercedes og valgte at få lavet en fejlsøgning hos MH Auto. Servicen var i top fra start til slut. Personalet var professionelle, imødekommende og forklar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop fået lavet en meget stor reparation af motoren på min bil - der tog tre uger - det meste af tiden var ventetid og mangel på reservedele. Men der var leje bil i hele perioden. MH ring... See more

1. Auto Repair Shop
  2. Car Accessories Store
  3. Car Service
  4. Tire Shop
  5. Wheel Store

Written by the company

Vi er et autoværksted beliggende i Fårevejle, med automekanikere som altid står klar til at hjælpe dig. Vi servicerer alle biler på vores værksted uanset om den køre på el eller brændstof. Samtidig er der ingen opgaver, som er for små eller for store, til vi kan løse dem for dig. Vi lægger vægt på, at du bliver mødt af professionelle automekanikere, som yder den ekstra gode service, så du altid kan føle dig tryg når bilen er på vores værksted. Vi arbejder ud fra effektivitet med en høj kvalitet. Vi tilbyder et moderne værksted med alt det nyeste auto-teknologi, måleudstyr og værktøj, så vi kan reparere og vedligeholde din bil bedst muligt. Kontakt os allerede i dag, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

4.8

3-star
2-star
1-star

Venlig og kompetent service hos MH Auto

Super venlig dialog vedrørende fejlfinding, og top service på reparation og tilbagelevering af bil.
Jeg kan på det varmeste anbefale MH Auto i Fårevejle.

14 April 2026

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐️

Det glæder os, at du er tilfreds med både service og reparation.

Du er altid velkommen hos MH Auto i Fårevejle! 🚗

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig kompetent og imødekommende…

Virkelig kompetent og imødekommende behandling! Jeg havde et akut problem med min Toyota Aygo og var så heldig at få hurtig hjælp til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale Mikkel og hans kollegaer ved MH Auto.

8 April 2026

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt 😊
Du er altid velkommen hos os igen!

Rated 5 out of 5 stars

God hjælp med at få ordnet med…

God hjælp med at få ordnet med bilnøgle. Serviceminded og behjælpelig.

12 March 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Det er vi glade for at høre. Dejligt at vi kunne hjælpe med din bilnøgle.

Rated 5 out of 5 stars

Vi får altid den bedste service af MH…

Vi får altid den bedste service af MH Auto! Personalet er venligt - og så har vi kun oplevet en helt igennem fairness mht. priserne. Fantastisk, hele vejen igennem!

12 January 2026

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for de dejlige ord ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os, at I oplever god service, venligt personale og fair priser. Vi sætter stor pris på jeres tillid og glæder os til at se jer igen 😊🚗

Venlig Hilsen Mikkel

Super service🤩

Super service min hybrid bil skrev den skulle have et nyt 12v batteri så jeg ringe til mh auto og fik en tid med det samme.
100 procent 5 stjerner her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 December 2025

Tak for de 5 stjerner ⭐️
Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt. Du er altid velkommen hos MH Auto.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mikkel og resten af teamet hos MH Auto, fortjener uden tvivl topkarakter! De leverer altid et fantastisk stykke arbejde, og alle er både søde, rare og utroligt imødekommende. Hver gang jeg har haft brug for deres hjælp (ofte i sidste øjeblik), har de stået klar med det samme, og fået mig hurtigt videre. Det er sjældent at møde så god service og fleksibilitet. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til alle, der ønsker et autoværksted man virkelig kan stole på, og føle sig trygge ved! 🚗🔧

16 October 2025

MH Auto - Professionalisme på højt plan

Som selvstændig elektriker, er jeg dybt afhængig af vores biler.
Hos MH Auto har jeg igen oplevet en service, der er intet mindre end uovertruffen.

Deres team består af yderst kompetente, effektive og løsningsorienterede mekanikere, der altid leverer et professionelt stykke arbejde. Ydermere skiller Mikkel og Co sig ud, ved deres ekstraordinære gode service:
De afhentede min bil, tjekkede den igennem, fandt en fejl og udbedrede den, fik den synet – og afleverede den tilbage hos os, klar til brug.

Det er en service, jeg ganske enkelt ikke ville kunne undvære i en travl hverdag.
En stor tak til hele teamet hos MH Auto for den altid professionelle behandling og pålidelighed i topklasse.

- Tak.!

Marc Olsen
MDO Erhverv

13 October 2025

Hej Marc 👋

Tusind tak for de flotte ord – det varmer virkelig! 🔧🚗
Vi ved, hvor vigtigt det er, at bilerne bare kører, især når man er afhængig af dem i hverdagen 💪

Rated 5 out of 5 stars

Tak for rigtig god service!!! 😍👌🏼

Når bilen pludselig bimler og bamler med advarsler og trusler om nedlukning....🤯😱 Så er MH Auto bare klar med kyndig og venlig hjælp til fantastiske priser. Tak, I skønne drenge 💪🏼😍👌🏼🫠✨💖

6 October 2025

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for de flotte ord! 😍🙌🏼

Rated 5 out of 5 stars

Jeg får altid fantastisk service

Jeg får altid fantastisk service! Mikkel og hans medarbejder er altid så smilene og super professionelle, og som kvinde føler man sig aldrig talt ned til, og man får forklaret tingene ordentligt og forståeligt.
Jeg vil til en hver tid anbefalde MH Auto!

20 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kan klart anbefale dette værksted

Kan klart anbefale dette værksted. Her bliver man godt modtaget af venlige folk og de leverer en fantastisk service og et godt stykke arbejde. 😊😊😊 kommer helt klart til at bruge det værksted igen.

21 August 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Havde min Punto til forsyn idag.

Havde min Punto til forsyn idag.
Ventede spændt og da mobilen ringede var jeg klar til sandhedens time 😁 Det var Mikkel, bilen var klar, nul problemer og da Puntoen nu var hos dem kunne de ligeså godt få den synet 😲
I løbet af 15 min. var Puntoen hjemme hos mig igen 👍💥🇩🇰🎶
Se det er 100 % god service !
Så endnu engang 1000 tak til Mikkel og hans Crew hos MH Auto 🏎

20 August 2025

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for de flotte ord 🙏🚗

Vi er super glade for at kunne hjælpe.

Hilsner Mikkel & crewet hos MH Auto – Odsherred 🏎️

Ja tak!

Bedste anbefalinger herfra.
Mikkel er en rar og behagelig fyr.
Der blev stillet lånebil til rådighed, og der blev lavet det der var aftalt, til fornuftige priser.
Jeg er en glad kunde, som uden tvivl kommer igen.
Mine måtter foran blev støvsuget og stod som nye, det er service på højt plan.

14 August 2025

Perfekt service

God service,
venligt personale,
kvalitet er i top,
Hurtigt og professionelt udført arbejde
De Svarer gerne på eventuelle spørgmål
Vil klart anbefale dette sted

31 July 2025

Venlig og hurtig service

Venlig og hurtig service. De tager imod med et smil og du er hurtigt videre. Klar anbefaling herfra.

30 July 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

God service og hurtig hjælp er lige præcis det, vi stræber efter hver gang! 🚗🔧

Vi er altid glade for st bruge MH Auto

Vi er altid glade for st bruge MH Auto. Kommer helt fra Kbh for at få super god service :)

29 July 2025

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for de pæne ord og for at tage turen hele vejen fra København – det betyder virkelig meget for os! 😊

Vi er glade for, at I sætter pris på servicen hos os :-)

Ærlig og oprigtig mekaniker

Jeg har været kunde ved MH auto i mange år, og har endnu ikke haft en dårlig oplevelse. Jeg er altid gået derfra med ro i maven. De er ærlige omkring hvad der er nødvendigt at fikse og hvad der ikke behøver at blive gjordt noget ved. De er altid venlige og imødekommende. Deres priser er endda også fair.

Jeg kan helt klart anbefale dem.

30 June 2025

Reply from MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for, at du har haft gode oplevelser hos os gennem årene. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os!🙏

Rated 5 out of 5 stars

Opdagede at jeg havde overskredet syn på bilen. Kontakede MH Auto som hjalp med at få det klaret med det samme.
Super professionelle og meget imødekommende.
Klar anbefaling herfra 🌞

9 July 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med synet.
God service og tilfredse kunder er altid vores mål 🚗🔧

MH Auto

Virkelig god service

Virkelig god service og komme hurtigt finde tid. Kommer helt sikkert igen

1 July 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Venlig Hilsen
Mikkel