Mervib Reviews 7

TrustScore 3 out of 5

3.2

Company details

Written by the company

Hos MerVib er vores vision at skabe Danmarks stærkeste fællesskab for mennesker med særlige behov. Det skal ske igennem en evidensbaseret omsorgsmodel med målbar effekt, hvor kommuner, forældre og samarbejdspartnere oplever os som en tryg og kvalitetsbevidst partner.

3.2

Replied to 33% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 5 out of 5 stars

Bedste sted

Det bedste sted jeg nogensinde har boet.
Nu har jeg snart til oktober boet her i 6 år.
Jeg havde det meget svært da jeg flyttede ind men har ændret mig en del siden da og er stadig glad for at bo her.

3 February 2026
Mervib logo

Reply from Mervib

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft et trygt og godt hjem hos os gennem så mange år – og at du stadig er glad for at bo her.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse.

De varmeste hilsner
MerVib personale

Rated 1 out of 5 stars

Dette er ikke et behandlingshjem

I forbindelse med min datters mulige placering blev der holdt et møde med os forældre, sagsbehandler fra kommunen og den eneste gang hvor vi så stifternen
Niels Christian Vibholm. Hans bosted er ikke et behandlingshjem og jeg kunne mærke at han løj i sin fortælling om hvad de kunne hjælpe med. Han havde ikke engang sat sig ind i min datters behov og hendes situation blev forværret under det korte ophold. Det er en pengemaskine som mange andre steder.

7 February 2025
Mervib logo

Reply from Mervib

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at I står tilbage med en negativ følelse i forbindelse med jeres datters forløb.

Vi vil dog gerne præcisere et par forhold af hensyn til korrekt information for andre læsere:
MerVib er et børn- og unge-hjem og ikke et behandlingstilbud, og vi er altid tydelige omkring vores rammer, målgruppe og det pædagogiske tilbud, vi kan tilbyde – både over for forældre og samarbejdspartnere.

Derudover vil vi gerne gøre opmærksom på, at Niels Christian Vibholm ikke deltager i visitationsmøder eller møder med forældre. Hans rolle er udelukkende administrativ. Hvis det omtalte møde har fundet sted i 2025, kan vi derfor med sikkerhed oplyse, at han ikke har været til stede ved mødet eller deltaget i dialogen omkring jeres datters situation.

Vi anerkender fuldt ud, at en anbringelse – også et kortvarigt ophold – kan være meget sårbar for både barnet og familien, og vi tager enhver oplevelse alvorligt. Det er aldrig vores intention, at et barn eller en ung skal få det værre af at være i vores regi.

Skulle I ønske en uddybende dialog eller have behov for at drøfte forløbet yderligere, er I meget velkomne til at kontakte os direkte.

Vi ønsker jer og jeres datter alt det bedste fremover.

MerVib

Rated 1 out of 5 stars

Forudsigelighed og faglighed halter gevaldigt.

Jeg er meget skuffet over deres håndtering af min søn, som er anbragt først i Grevinge, og derefter i Jyderup. Mervib har et enormt problem med kommunikation og samarbejde med forældre. Mervib har ikke ressourcerne eller vil ikke bruge dem på de anbragte, for at få børn i trivsel og ro, hvilket er meget vigtig, specielt for børn med autisme.

Mervib beskriver sig selv som Autisme specialiseret, hvilket er næsten umuligt at tro på når man ser hvordan de arbejder.

Forudsigelighed og fagligheden halter gevaldigt. Mervib er ikke det rette sted, for børn med psykiske udfordringer. Mervib har mange gange, lavet magtanvendelse på min søn, uden jeg bliver orienteret, eller min søn side af sagen noteres ned. Hver gang Mervib laver fejl, "glemmer" de at tage ansvar. I stedet peger de på andre ting eller personer i stedet, det er aldrig deres fejl..

For kort tid siden tog Mervib føregreb på min søn, imens han har en hånd der har været brækket i under 2 uger. Jeg anbefaler ikke Mervib, til udsatte børn og unge. Min søn har været anbragt et år, og han har været stukket af 75% af tiden. Det gør man ikke, hvis man er tryg og imødekommes af stabile voksne, der forstår hvordan autistisme fungere.

Min dreng er ulykkelig og skadet for livet, hans anbringelse har ikke gavnet ham på nogen måde.

Viso har netop været på besøg på Mervib.: VISO anbefaler at man anbringer ham et sted med uddannet personale, og nogle der kan håndtere autisme og ADHD. Dette er ikke på Mervib.

Der er mange nye medarbejdere. Der er mange der ikke er uddannet. Der er ikke primær pædagoger, hvilket ikke giver mening, når det handler om børn med autisme. Mange af deres beskrivelser og rapporter er direkte usande, for at fremstå kompetente. De sviner gerne forældre til og kalder børn løgnere, hvis det gavner deres firma.

12 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

Bosted

Det er en hjemmeside der jeres til et bosted.
Bostedet virker super godt, men det er langt fra sandheden. På Mervib (i Grevinge) bliver man talt ned til af personalet, gjort til grin og ikke taget seriøst fordi man har diagnoser! Den ene der bor her er 19 og går i bad 1 gang om ugen (vasker dov ALDRIG hår), og den anden børster aldrig tænder, holder sig for munden og høre højt musik indtil midnat. Vi er tvunget til at finde os i alt. Den ene dag blev en af de såkaldte ansatte sur på mig og råbte ad mig igennem døren, og fortalte mig personfølsomme oplysninger om en anden beboer. Den ansatte begyndte så at sige at mit (rene) vasketøj var klamt og at jeg ikke måtte tøre mit tøj i stuen, det skulle jeg gøre på toilettet. Nej det sker ikke, der er jo også andre der bruger det, skal de så sidde og få mit undertøj i hovedet fordi at de skal på toilettet? Nej tak.
Mange lignende ting og værre er sket endnu.
Ja gode ting sker da, jeg har boet her i 7 måneder og 4 gode ting tror jeg da der er sket.. tror jeg.. (Heldigvis for jeg lov at flytte, fra den rædsel de forventer at vi kalder hjem.)
De respektere ikke andre mennesker og forventer hele verden fra den person.
Super dårligt sted.
Hvis ikke du havde adfærdsproblemer før, så har du det nu!
Ja det er jo kun min mening så brug det eller lad hver, nu er du advaret.

18 April 2022

Take a closer look