Mental Jack Reviews 38

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi bookede Mental Jack til generalforsamlingen i vores lokale Brugsforening, hvor der var ca. 100 deltagende. Showet passede perfekt til aftenen, da det var fyldt med overraskelser, og samtidig var... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde arrangeret Mental Jack til at underholde til en privat fest. Mental Jack skabte straks en rigtig god stemning, hvor alle gæsterne havde lyst til at lege med. Det var et fascinerende, impone... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde Mental Jack som underholdning til vores 60 års fødselsdag, og det var en rigtig god oplevelse. Han fangede hurtigt gæsternes opmærksomhed, og showet var både imponerende og underholdende.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde besøg af Mental Jack på Det Sociale Tilbud Kofoeds Skole Aalborg og anede ikke, hvad vi skulle forvente. Forud for besøget havde flere sagt, at de i hvert fald ikke ville bruges til hans mind... See more

1. Entertainer
  2. Adult Education School
  3. Corporate Entertainment Service

Written by the company

**Mental Jack – Underholdning med mentalisme og tankemanipulation** Søger du en anderledes og fascinerende oplevelse til dit næste arrangement? **Mental Jack** tilbyder et unikt show, hvor mentalisme og tankemanipulation skaber en intens og engagerende atmosfære. Gennem psykologiske teknikker, subtile påvirkninger og publikumsinddragelse bliver deltagerne en aktiv del af oplevelsen. **Hvad kan du forvente?** ✔ **Tilpassede shows** – Mental Jack skræddersyr sin optræden til forskellige typer arrangementer, fra firmafester og konferencer til private begivenheder som bryllupper og fødselsdage. Showets varighed kan justeres efter behov. ✔ **Tankemanipulation & psykologiske illusioner** – Oplevelser, der udfordrer sanserne og skaber undren hos publikum. Showet fokuserer på psykologiske mekanismer frem for klassiske trylletricks. ✔ **Interaktiv oplevelse** – Publikum er en vigtig del af showet, hvilket skaber en nærværende og engagerende stemning. ✔ **Velegnet til både virksomheder og private** – Mental Jack har erfaring med at optræde for både større firmaer og mindre, intime selskaber, altid med fokus på at skabe en god oplevelse for deltagerne. Har optrådt til enhver lejlighed: firmaarrangementer, universitet, gymnasium, skoler, bryllupper, konfirmationer, julefrokoster, fødselsdage, polterabends m.m. Oplev mentalisme helt nede på jorden og med humor. Ønsker du en spændende og anderledes form for underholdning, der skaber samtale og engagement? Læs mere eller book på www.mentaljack.dk

4.8

3-star
2-star
1-star

Tak for fantastisk underholdning

Tak for fantastisk underholdning til vores fest! Det blev lige præcis, som vi havde håbet på. Sjovt, overraskende, vildt imponerende og faktisk bare helt perfekt. Vores gæster hyggede sig, grinede og var helt opslugt af underholdningen - dejligt at have en fælles oplevelse at tage med videre.
Alle burde prøve at opleve en mentalist 🤩

31 May 2025

Reply from Mental Jack

Tusind tak for en mega god anmeldelse. Det var en stor fornøjelse at optræde til jeres fest. 😃

Book Mental Jack. Han er bare god

Vi havde booket Mental Jack til vores Barnebarns Konfirmation. Og vi var spændte på hvordan gæsterne og Konfirmanden ville modtage det.
Det var en stor Succes og en sjov + underholdende oplevelse.
Vi var 45 gæster fordelt på alle aldersgrupper. Og alle morede sig. Samt man undrede sig “Hvordan gør han”
Vi giver Mental Jack vores varmeste anbefaling

29 May 2025

Reply from Mental Jack

Tusind tak for den meget fine anmeldelse 🙏🙏🙏😃

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde besøg af Mental Jack til en…

Vi havde besøg af Mental Jack til en personaleaften i Bodylab, og det var et ekstremt godt indslag!
Han var utrolig underholdende, og man kedede sig ikke på et eneste tidspunkt :-)
Han var god til at inkludere publikum på en sjov og respektfuld måde. Alle var meget imponerede af hans show, og alle de varmeste anbefalinger herfra :-)

30 August 2024

Reply from Mental Jack

Jeg takker mange, mange gange for den meget fine anmeldelse. 🙏🙏🙏Det var en stor fornøjelse at få lov at lave det for jer 😃😃

Super show

Super show! Bestilling og kommunikation var nemt.
Bestemt ikke sidste gang vi bruger Jacob 👌

17 May 2025

Reply from Mental Jack

Det var en kæmpe fornøjelse at lave det for jer 😊 TUSIND tak for den fine anmeldelse 🙏

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse til min datters…

God oplevelse til min datters konfirmation i Frederikshavn d. 3 maj. Vi sidder stadig og snakker om det her en uge efter. De varmeste anbefalinger herfra.

3 May 2025

Reply from Mental Jack

Takker mange gange for den gode anmeldelse 😃🙏🙏 Det betyder rigtig meget.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste underholdning til konfirmation

Havde besøg af mental Jack til min søns konfirmation og det var virkelig en god oplevelse. Både børn, voksne og ældre blev underholdt fra start til slut. Han er rigtig god til at få hele selskabet til at blive en del af showet. De største anbefalinger herfra👍🏻

4 May 2025

Reply from Mental Jack

Tusind tak for den skønne feedback 😃 Er så glad for, at det faldt i god jord 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Mental Jack lavede et fantastisk indslag til min 40 års fødselsdag.

Mental Jack lavede et super godt og underholdende indslag til min 40 års fødselsdag. Alle mine gæster var underholdt fra start til slut. Showet henvender sig både til børn og voksne, hvilket fungerede rigtig godt til min fødselsdagsfest, da der deltog 6 børn ud af 35 deltagere. Alle var underholdt og talte positivt om showet efterfølgende. Mental Jack var nærværende og sjov. Showet var spændende, overraskende og havde masser af Wow-effekt. Flere af deltagerne i festen blev inddraget undervejs i showet, hvilket fungerede rigtig godt. Mine gæster og jeg var meget begejstret for det flotte og underholdende indslag. Mental Jack får mine varmeste anbefalinger.

13 April 2025

Reply from Mental Jack

Tusind, tusind tak for den virkelig fine anmeldelse 😀🙏 Det glæder mig meget, at det faldt i god jord 😀

Mental Jack

Mental Jack
Kom til vores temadag. Vi var 34 kollegaer der oplevede 45 minutters optræden. Flere kollegaer var i starten lidt skeptiske, men blev trygge i og med de fik at vide at de kun skulle deltage hvis de havde lyst. Jack imponerede med at kunne finde ud af hvem der ikke sagde sandheden og en masse spænding om at finde ud af hvad en kollega tænkte. Det var underholdende og tankevækkende, var kollegaerne efterfølgende enige om. En positiv og god oplevelse.

10 April 2025

Reply from Mental Jack

Tusind, tusind tak for den fine anmeldelse, Anette. 😀🙏🙏 Er glad for, at showet faldt i god jord.

En rigtig god oplevelse!

En rigtig god oplevelse med masser af involvering af tilskuere - hvor vi både fik lidt input vedr. nogle af de elementer en mentalist gør brug af, men også et show hvor vi blev underholdt og forbløffet

26 March 2025

Reply from Mental Jack

Jeg takker tusind gange for den fine anmeldelse 😃

Rated 5 out of 5 stars

Nærværende og sjov underholding til alle aldre

Vi havde booket Mental Jack til vores fars 80 års fødselsdag hvor eventen varede en halv times tid. Det var sjovt og underholdende fra start til slut. Både gæster og fødselaren blev inddraget i forskellige indslag. Har ikke fortrudt bookingen af Mental Jack og de varmeste anbefalinger herfra.

22 March 2025

Reply from Mental Jack

Hej Flemming. Tusind tak for den fine anmeldelse 😃🙏🙏 Er glad for, at det faldt i god jord.

Super god underholdning 🤩

Super god underholdning 🤩
Mental Jack fik alle med, og det var spændende fra start til slut.
Vil til hver en tid anbefale ham

4 March 2024

Tusind tak, Freya! 😊 En stor fornøjelse at optræde for jer. 😊

Topklasse

For 2. år i træk har Mental Jack optrådt til vores Dimission. Der er ca. 140 til stede og Mental Jack er virkelig god til, at få hele lokalet med og efterlader dem med undren og mange indtryk. Man er godt underholdt og der er mange gode snakke bagefter. Mental Jack kan sit kram og fremstår imødekommende, venlig, kompetent og formår at få deltagerne til at være "afslappede". Hele showet blev leveret med god jysk humor og stor indlevelse. Der er ingen tvivl om, at her er en person der har en stor passion for det han laver. 5 stjerner og de bedste anbefalinger herfra.

31 January 2025

Reply from Mental Jack

Tusind tak for den anmeldelse 😀

90 års fødselsdag og Mental Jack

90 års fødselsdag og Mental Jack! Kan det nu gå?
Ja det kunne det. Alle var underholdt og alle var med.
Super god oplevelse

1 February 2025

Reply from Mental Jack

Mange gange tak for din gode anmeldelse. 🙏🙏 Er glad for, at I var tilfredse.

Skide god underholdning

Underholdningen var en gave til vores mor i forbindelse med hendes 60 års fødselsdag. Hun holdt stor fest for 75 mennesker. Indslaget var skide godt, Jacob var meget sød og ydmyg på den gode måde, hvilket passede perfekt til en flok voksne nordjyder. Han inddragede både min mor og flere af gæsterne i sine indslag, hvilket bidrog til at give alle gæsterne en god oplevelse. Det blev til et stort samtaleemne blandt gæsterne resten af festen, som var meget imponerede og prøvede at regne ham ud. Mor var så tilfreds og glad for overraskelsen, og vi fik stor ros af gæsterne for indslaget!

18 January 2025

Kære Nanna. Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏🙏🙏

Rated 5 out of 5 stars

Mentaljack underholdt til vores 60 års…

Mentaljack underholdt til vores 60 års fødselsdag. Det var en stor succes og gæsterne talte længe om showet og var meget forundret. De fleste gæster deltog aktivt og vi var top underholdt på en behagelig måde. Mvh. Lene og Henrik

2 November 2024

Hej Lene og Henrik
Tusind tak for den gode anmeldelse 🙏🙏🙏 Mvh. Mental Jack

Dygtig og underholdende

Dygtig og underholdende , fik alle med ved min kones 50 års Fødselsdag.
Kan klart anbefales.

26 October 2023

Hej Lars
Tusind tak for god anmeldelse 😃
Mvh. Mental Jack

Super underholdning!

Super underholdning!
Vi var et lille selskab på 11 (15 - 80 år) der fejrede min fars 80 års fødselsdag i privat hjem. Showet var perfekt afstemt til selskabet og underholdningsværdien helt i top. Kan varmt anbefales 😊

19 January 2024

Hej Malene
Tusind tak for god anmeldelse 😃🙏🙏
Mvh. Mental Jack

Take a closer look