Fint å kunne gi tilbakemelding på eit godt og utbytterikt samarbeid med meglaren vår. Brukte litt tid på å få fullført, litt styr med å finne ut kva lenke til FINN.no som skulle brukast. Samtidig var... See more
See what reviewers are saying
Veldig fornøyd med EIE eiendom og megler Sissel Longva. Ble veldig fornøyd med samarbeid og nyttig informasjon hele veien frem til salg. Opplevelsen var veldig positivt, med en oppofrende megler som s... See more
Du får en veldig god veiledning til en kjempe dyr tjeneste. Personlig så syns jeg det er veldig stas å se andre sine erfaringer med meglere, det hjelper meg med å velge riktig megler for jobben.
Sissel Longva i EIE tok seg av alt, da eg var mye vekk å langt ifra boligen så ble solgt. Hun er erfaren og holdt en meget bra informasjonsfluøyt.
Company details
Written by the company
Finn den perfekte eiendomsmegleren på nett med Meglerbasen.no – Norges største sammenligningstjeneste.
Contact info
Hesselbergs Gate 9, 5006, Bergen, Norway
- kundeservice@meglerbasen.no
- meglerbasen.no
Tilbakemelding frå ein fornøgd seljar
Brukte litt tid på å få fullført, litt styr med å finne ut kva lenke til FINN.no som skulle brukast. Samtidig var det uklart kva som meintes med «sted». Tok litt tid før eg fann ut at d var kommunenavnet de ville ha 🫣
Lett å bruke
Jeg var veldig fornøyd med tjenesten
Jeg var veldig fornøyd med tjenestenderes
Enkelt og uforpliktende
Enkelt og uforpliktende å legge inn et interesseskjema. Ble kontaktet av en megler på kort tid.
Enkel og grei side å forstå seg på
Enkel og grei side å forstå seg på, raskt og fint. Brukervennlig.
Oversiktlig og hjelpsom side
Oversiktlig og hjelpsom side. Finner det du trenger. Enkelt å navigere, stort pluss!
Meget fornøyd
Lett å få oversikt over meglerne i området. Enkel og rask å skrive sin egen anmeldelse etterhvert.
Kom i kontakt med megler som var "på"
Megler tok seg av alt
Lett og fin oversikt over anmeldelsene…
Lett og fin oversikt over anmeldelsene til meglerne i Trondheim. Gir mye informasjon og hvordan tidligere selgere har opplevd deres tjenester!
Enkel og intuitiv prosess
Enkel og intuitiv prosess som ikke krever mye tid å gjennomføre
Jeg hadde en veldig god opplevelse og…
Jeg hadde en veldig god opplevelse og fikk god hjelp i mitt valg.
Profesjonell og lokalkjent
Yasin informerte godt og fulgte opp…
Yasin informerte godt og fulgte opp kjempe bra under hele prosessen. Han oppnådde en meget god pris og var ryddig og hjelpsom. Kan anbefales på det sterkeste.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.