Maulbiler Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Havde, over kort tid, fået to skader på bilen, og valgte Maul biler i Skanderborg til at stå for reparationen. Udover de to skader, havde jeg en lille bule i bunden af et panel under den ene dør, so... See more

Rated 4 out of 5 stars

God kommunikation, service og vejledning til at finde en leasing bil, til os som snart børnefamilie. Der var lidt forvirring omkring størrelse på dæk, men ellers intet at påpege! Vi er fra Køb... See more

Rated 2 out of 5 stars

jeg har købt en brugt skoda rapid hos Maulbiler den var indrigisteret med anhængertræk, men der er ikke noget anhængertræk på min bil . dvs sige de har afmonteret det

Company details

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Nu har vi igen fået en bil hos…

Nu har vi igen fået en bil hos Maulbiler.
Og endnu engang super tilfreds med deres hjælp og service.
Mere tilfreds kan man ikke være, lige fra man træder ind i forretningen til man beslutter sig uden at blive påduttet noget.
Endnu en gang tak for jeres hjælp.

7 May 2020

Køb af brugt bil hos Maul Biler A/S i Skanderborg

Købte i juni 2019 en brugt VW Touran med 112.000 km på tælleren. Min 'gamle' bil skulle indgå i handlen, og jeg blev mødt af en kompetent og imødekommende sælger, hvor vi stille og roligt diskuterede os frem til en passende byttepris.

Alt blev gennemført som aftalt: nyserviceret, nysynet og med opdateret navigation. Hertil kommer nye bremser for og bag samt nye sommerdæk, selvom dette ikke var aftalt. Bilen blev leveret nyvasket, rengjort og med nye måtter. Se, det er service.

I forbindelse med annonceringen var der blev lovet ekstraudstyr, som efterfølgende viste sig ikke at være til stede. Dette fandt vi i al mindelighed en fornuftig løsning på i form af en passende kompensation.

Summa summarum - jeg har fået en glimrende betjening af Maul Biler A/S og videregiver hermed min bedste anbefaling til at handle med firmaet.

3 November 2019

Virkelig professionelt!!

Virkelig professionelt!!
Jeg kører i min 3 Octavia fra Maul-Biler. Det kører bare, altid god service, og virkelig professionelt! Yderst hjælpsomt personale!

18 March 2019
Rated 2 out of 5 stars

Autoriseret Service 2 gange i streg.

Jeg har købt en ny Skoda Octavia i 2016 og jeg oplevede rigtig god service i forbindelse med køb af bilen. Jeg har efterfølgende desværre oplevet knap så god service på deres autoriseret værksted. Efter første service skete der en mekaniker fejl, der resulterede i olie tab i min indkørsel. - alle kan lave fejl. Fejlen blev efter henvendelse rettet uden ydligere omkostninger på bilen, dog måtte jeg selv stå for rengøring af min indkørsel.
Jeg har netop nu haft min bil til service igen ved Skoda i Skanderborg, og er denne gang blevet fejl informeret, hvilket nu betyder at jeg skal afsted med bilen to gange. Skoda har påtaget sig skylden og erkendt de har fejl informeret mig, men ønsker ikke at kompenserer for dette, så derfor må jeg selv betale regningen for endnu et værkstedsbesøg.

14 September 2018
Rated 1 out of 5 stars

Mine kone forhørte sig på en Skoda …

Mine kone forhørte sig på en Skoda Citygo, og kom lidt ubetænksomt til at sige at hun gerne ville købe sådan en, så salgschefen sender os en slutseddel og skriver samtidigt i mailen "Tak for handlen", hvilket vi syntes lød lidt mærkeligt da vi på daværende tidspunkt ikke engang havde læst slutsedlen igennem. (Og slet ikke skrevet under)

Min kone var lidt nervøs for at salgschefen var af den opfattelse at vi allerede havde indgået aftale om at handle bil, selvom vi slet ikke havde skrevet under. Og rigtig nok, da min kone ringer og siger at vi ikke er interesserede i bilen alligevel, siger salgschef at han allerede har bestilt bilen og der er indgået en aftale.

Jeg tror at salgschef læser aftaleloven lidt for bogstaveligt når han tror at han kan prakke os en bil på, bare fordi man ude i biludstillingen har sagt at man gerne vil købe en bil.
I aftaleloven står der godt nok at en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig, men hvad med alle detaljerne der står i slutsedlen, dem var der ikke blevet snakket om, så jeg synes det er bondefangeri.

Det skal siges at vi slap for at købe bilen, men processen var ikke særlig sjov for os.
Derfor fraråder jeg handel med salgschefen hos Maul biler

29 January 2018
Rated 1 out of 5 stars

Handelen gik rimelig med et par …

Handelen gik rimelig med et par forglemmelser i forhold til det aftalte. Et eftermonteret træk overholdt ikke trafikstyrelsens anvisninger vedr. højde.
Klage blev blankt afvist med udokumenterede påstande og total mangel på kundeservice. Har aldrig oplevet lignende

31 August 2017
Rated 5 out of 5 stars

God service og god betjening

Jeg handlede bil med deres salgschef, et utroligt behageligt forløb. hvor han var god til at guide en, hele vejen igennem forløbet.
også efter handlen var kommet i hus, hvor jeg efterfølgende konstatere at der desværre manglede en del til det aftageligt træk, denne blev hurtigt eftersendt, så alt var i skønneste orden.
Jeg kan kun anbefale at hvis man man købe bil ved Maul Biler i Skanderborg

17 November 2016