Jeg havde et rigtig godt forløb. Både videomateriale og efterfølgende gennemgange og øvelser fungerede rigtig godt. Klar anbefaling herfra og jeg kunne sagtens forestille mig at række ud til dem... See more
See what reviewers are saying
En klasse oplevelse som altid, hvor vi virkeligt fik udfordret hinanden på vores forhandlingsevner. Vi har haft den fornøjelse af at Morten ville hjælpe os flere gange nu. Hvis jeg kunne give 6... See more
Tak for et meget lærerigt, og oplysende kursus. Der er altid noget fascinerende ved, at gå ind til noget, med en forestilling om at vide en masse allerede, men allerede i første modul sidde med fornem... See more
Company details
Written by the company
Få success i dine forhandlnger. Bliv online undervist af Morten Kragh-Sørensen - en af Danmarks førende eksperter i forhandlingsteknik, salgspsykologi og kropssprog.
Frederik VI’s Allé 12, 2000, Frederiksberg, Denmark
- +45 21 72 96 96
- hello@master-negotiator.com
- master-negotiator.com
Kommende stjerneforhandler!
Kurset var godt struktureret og informativt, og Morten er ekstremt kompetent og engageret.
Jeg fik en betydelig viden om effektive forhandlingsteknikker og strategier, som jeg allerede har kunnet anvende med succes. Kurset udrustede mig med værdifulde værktøjer, der har styrket mine forhandlingsevner markant.
Jeg vil varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at forbedre deres forhandlingsevner. Stor tak til Morten Kragh-Sørensen, jeg glæder mig til at følge dig og virksomheden på rejsen!
Super spændende foredrag
Jeg skulle have gjort det noget før
Jeg sidder tilbage med tanken om at jeg skulle have haft taget dette kursus for længe siden. Det er faktisk tankevækkende, at det er så relativt nemt at blive bedre til at forhandle. Teknikker, tips og tricks bliver formidlet på en let forståelig måde, og det er lige til at bruge i hverdagen. Det er virkelig fascinerende at blive bevidst om kropssprogets betydning i forhandling og lære hvordan man kan aflæse modpartens signaler. Jeg er helt overbevist om, at kurset kommer til at skabe stor værdi både for vores virksomhed og for mig personligt.
Kurset var en meget positiv oplevelse
Kurset var en meget positiv oplevelse ! - Det var anvendt psykologi, så forhandlinger bliver en konstruktiv samtale med et godt resultat.
Det giver kreativitet og fantasi i min organisation
Det giver kreativitet og fantasi i min organisation, som ikke set før. Hvis økonomien tillader det, vil jeg absolut følge op med at invitere Morten Kragh-Sørensen til en live seance med mine kollegaer.
Alle kan lære i alle relationer af disse evidens baserede,refleksive tanker og idéer, der kommer fra Morten Kragh-Sørensen.
Forhandlingskursus
Jeg har netop deltaget i et online kursus om forhandling, og jeg må sige, at det har været en fantastisk oplevelse. Kurset var meget informativt og velstruktureret, og underviseren var yderst dygtig og engageret.
Jeg har lært en masse om, hvordan man kan forhandle bedre og opnå de bedste resultater i forskellige situationer. Kurset har givet mig en række nyttige værktøjer og teknikker, som jeg allerede har implementeret i min hverdag. Jeg kan mærke en positiv forskel i mine forhandlinger, og jeg føler mig mere selvsikker og kompetent i denne disciplin.
Jeg vil klart anbefale dette kursus til alle, der ønsker at forbedre deres forhandlingsevner. Det har været en øjenåbner for mig, og jeg er sikker på, at det vil være det samme for andre. Tak til underviseren Morten Kragh-Sørensen for en fantastisk oplevelse!
Meget informativ
Fandt dem på tiktok, og de har hjulpet mig med at finde hoved og hale på forhandling, og at det fylder så meget, selv i hverdagen.
Supergodt kursus
Supergodt kursus - virkelig mange guldkorn og lækkert materiale, både videoerne og PDF'ere med øvelser og opsummeringer 👌🏻