SUPER mooie ringen
SUPER mooie ringen, jammer dat ik maar 10 vingers heb ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Waterproof non-fading jewellery
antwerpen, Belgium
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
SUPER mooie ringen, jammer dat ik maar 10 vingers heb ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ik ben supertevreden van mijn masté juwelen! Ze zijn niet alleen heel mooi en stijlvol, maar ook van verrassend goede kwaliteit voor zo’n betaalbare prijs. Ik draag ze bijna elke dag en ze kunnen perfect tegen water — zelfs na douchen of handen wassen blijven ze mooi zonder te verkleuren. Dat maakt ze extra praktisch voor dagelijks gebruik.
Kortom: betaalbare, duurzame en waterbestendige juwelen. Absoluut een aanrader!
In mei een ketting gekocht bij Masté in een pop-up winkel en ik ben er super blij mee. Prachtige kwaliteit en een heel mooi, elegant ontwerp. Zeker een aanrader!
Super kwaliteit en vlotte communicatie. Een absolute aanrader!
Super mooie en betaalbare juwelen! Leuk dat ik geen fortuin kwijt ben en toch veel kan afwisselen. Benieuwd naar de nieuwe collectie ❤️
Het was weer een zalig verwen moment om mijn pakje aan te krijgen. Ik kijk al uit naar de nieuwe collectie 😃
Grote fan 🫶
Prachtige juwelen, unieke design’s. Ik heb een halsketting van masté op mijn huwelijk gedragen en enorm veel complimenten over gekregen. Ondertussen al enkele stuks aangekocht en vaste klant geworden.
Kwam voor één juweel, bleef voor de kwaliteit. Correcte verzending. Best impulse-buy EVER. Absolute aanrader!
Had n ketting en oorbellen besteld. Waren niet naar m’n zin. Terug gestuurd maar na 1 week nog geen teruggave. Heb n mail gestuurd maar er was niets ontvangen zeiden ze. Na 1 week weer n mail en daarin werd me gewoon verteld dat de termijn van teruggave was verstreken en ze niets hadden ontvangen. Kan natuurlijk altijd maar heb hier toch n wrang gevoel bij.

Reply from Masté Antwerp