Martinellomode Reviews 62

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder. Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Der er god professionel service De er ærlige om stile... See more

Rated 1 out of 5 stars

Martinello Mode har adskillige varer i deres webshop som de ikke vil bytte. I følge loven så kan ALLE varer (også udsalg/tilbud m.m) der er købt online returneres eller byttes14 dage efter modtagel... See more

Rated 5 out of 5 stars

an kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har h... See more

Rated 5 out of 5 stars

❤️❤️❤️❤️❤️ Jeg har igennem snart 2 år købt det flotteste og smarteste modetøj til store piger, (men de har tøj i alle størrelser) i Martinello. ❤️❤️ Jeg køber tøjet via deres live videoer, som er... See more

3.6

3-star
2-star
1-star

Anbefalingsværdig

Kan varmt anbefales. God vejledende betjening både ang str og type. Vaskeanvisning mm gives ved køb af tøj.
Handler næsten alt mit tøj der, samt til min mor.

10 January 2024

Martinello/dametøj🙏…

Det er altid en fornøjelse at handle i Martinello i Vemmelev. Uanset om man handler i den fysiske butik, eller over live.
Personalet er smilende, positive og altid god for en sjov bemærkning, samt man får alt den hjælp man har brug for. Kan kun anbefales👍

10 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Et super dejlig butik med en mega god…

Et super dejlig butik med en mega god service og de siger deres mening om det klæde en eller ej.
Deres live er virkelig sjov at se på og der er meget lækker tøj som man gerne vil købe og der kommer mange sjove bemærkninger.
Dejlig når man har sin mand med at bliver placeret meden kop kaffe mens jeg går amok ❤️❤️

27 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice

Har købt utrolig mange gode produkter. Købte 2 par cowboy leggins til kr. 500. Efter 2 vaske på 30 grader på vrangen blev de utrolig ubrugelige og nuldrede overalt. Købte 2 andre, det samme skete. Andre har oplevet det samme. Fik at vide jeg skulle tage billeder, hvilket jeg sendte. De vil ikke tage disse retur uden et faktura nr, hvilket sendes på sms, og mine sms slettes hurtigt. De har ikke en kopi i deres bogholderi, så vil ikke erstatte de 4 par leggins. Andre tøj firmaer har alt på elektroniske fakturaer. Jeg har brugt mere end kr. 10.000 kr, så været en rigtig god kunde.
Jeg finder Kundeservicen her er utrolig dårlig.
Mange skriverier og telefonopkald uden løsningsforslag. Ærgerligt at skulle stoppe med at handle der på den måde.

12 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk butik at komme i

Der er altid rigtig god stemning når du besøger denne butik.Der er altid en masse spændende tøj at købe og massere af skønne farver. Personalet er dygtige til at finde din str. - Du vil ikke fortryde dit besøg i denne butik ❤️❤️❤️❤️❤️

29 November 2022

Vi elsker martinello😍

Vi elsker martinello😍 min mormor syndes det er smart at hun kan sidde og se live og så bestille det hun vil fordi hun kan se det på💖

25 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

an kun anbefale at handle hos…

Har handlet rigtig meget hos dem både på deres hjemmeside , i deres flotte butik og på live på facebook
Man føler sig godt tilpas og deres altid hjælpsomme , sjove og humør fyldte væremåde gør at man får lyst til at handle hos dem igen og igen 🤩

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj, super service og vidunderligt personale, som altid er glad og smilende. ❤️🌸❤️🌸
Helt sikkert en anbefaling og besøg værd.

❤️❤️❤️❤️❤️ Absolut det bedste sted at handle ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️
Jeg køber tøjet via deres live videoer, som er guld værd, de er både hyggelige og sjove at se og lytte til.
Jeg får rigtig mange fine komplimenter og kommentarer over mit tøj, sko og støvler.
Hele min garderober er snart kun Martinello tøj, og det gælder både hverdags tøj, men også tøj til selskabs brug.
Jeg har altid fået den fineste service og behandling, så jeg kan kun anbefale andre at gå ind og se Martinello’s live video’er og derefter trygt købe det tøj, sko, støvler og smykker de sælger. Absolut det bedste sted at handle.❤️❤️❤️❤️❤️

Kan klart anbefale Martinello ❤️

Kan klart anbefale Martinello ❤️

Det sødeste og smilende personale
Der altid står klar til at hjælpe
Elsker at følge med i deres live❤️
Skønt og fantastisk tøj

Martinello med på moden

Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder.
Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52
Der er god professionel service
De er ærlige om stilen farver eller
str passer.
Betaling er hurtigt på mobilpay og hurtigt levering gennem Dao til pakkeshop
Altid smilende personale
De bedste anbefalinger herfra