Świetna współpraca z Marcinem, stworzył mój biznes od zera w bardzo krótkim czasie. Przedłużamy współpracę co miesiąc i myślę że się to nie zmieni. Bardzo polecam!
See what reviewers are saying
Współpraca z Marcinem całkowicie spełniła moje oczekiwania . W miesiąc pozyskaliśmy 10 klientów i mój grafik pęka w szwach. Pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy , bardzo duże zaangażowanie... See more
Współpraca z Marcinem pozwoliła mi rozwinąć swój biznes trenerski. Przygotowane przez niego materiały z zakresu sprzedaży i marketingu sprawiły znacząco przyczyniły się do podniesienia jakości mojej c... See more
Współpraca z Marcinem to coś czego brakowało mi, żeby w końcu ruszyć bez strachu. Wszystko fajnie wytłumaczone krok po kroku, także jak nawet ktoś uważa, że ciężko będzie mu mimo wszystko to ogarną... See more
Company details
Written by the company
Maksize Growth pomaga trenerom, ekspertom & biznesom online budować oferty i zdobywać klientów wartych tysiące złotych. Osiągamy to poprzez usługi wdrożenia systemów marketingu za naszych klientów oraz najwyższej jakości edukację z zakresu sprzedaży i budowania marki osobistej w mediach społecznościowych.
Contact info
Poland
- marcinklups.pl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Recenzja na temat współpracy z Marcinem
Chciałbym z całego serca polecić współpracę z Marcinem. Podjąłem się współpracy ze względu na to, że ciężko mi było trafić do nowych podopiecznych, a czas poświęcony na tworzenie treści na Social Media był nieproporcjonalny do pozyskiwanych klientów. Próbowałem własnymi siłami również promocji swoich treści reklamami, ale niestety z zerową skutecznością. Moim celem było zapełnienie grafiku treningami personalnymi na godziny wieczorny, czyli musiałem pozyskać 5 nowych podopiecznych (lub pary). Gdy bazowałem na pozyskiwaniu klientów tylko i wyłącznie drogą pantoflową, to w jednym miesiącu mogły podjąć się współpracy 3 osoby, a często było tak, że np. 2 miesiące nikt nowy nie przyszedł. Gdy zaczęliśmy współpracę z Marcinem to szczerze, nie mogłem uwierzyć własnym oczom. W ciągu 2/3 dni trafiłem do osób, którzy później zostali moimi podopiecznymi, tym samym wypełniając mój grafik na godziny wieczorne po brzegi. Nie ukrywam, że widząc w SM informacje o wypełnianiu grafiku w krótkim czasie byłem przekonany, że to "trik marketingowy" - nic bardziej mylnego. Gdyby nie studia, to jestem przekonany, że w ciągu 2-3 tygodni pozyskałbym klientów aby wypełnić grafik po brzegi w każdym dniu. Ponadto chciałbym podkreślić jaki świetny jest kontakt z Marcinem, który odpisywał na wszystkie moje zapytania jeszcze tego samego dnia i na moje wszystkie wątpliwości znalazła się trafna odpowiedź. Polecam serdecznie współpracę z Marcinem ambitnym trenerom, którzy również chcą pozyskać nowych podopiecznych na współprace stacjonarną.
Serdecznie polecam współpracę z…
Serdecznie polecam współpracę z Marcinem !
W ciągu miesiąca udało nam się zapełnić cały grafik treningami a robię ich nie mało bo 50 tygodniowo - mój biznes wszedł na 2 levele wyżej z czego jestem mega zadowolony !
Serdecznie polecam Marcina!
Współpraca z Marcinem pozwoliła mi wznieść mój biznes o 2 poziomy wyżej oraz podnieść swój standard życia ponad 2-krotnie ☺️
Z całego serducha polecam Marcina, chłop robi niesamowitą robote! 💪
Polecam współpracę z Marcinem
Polecam współpracę z Marcinem. Duże wsparcie oraz indywidualne podejście. Marcin pokazał mi jak z odpowiednią wiedzą można wskoczyć kilka poziomów wyżej! Z progu ok 3tys/ms zł i kilku klientów, zarobiłem 9tys w 2 tygodnie od początku współpracy.
Marcin jest zaangażowany od samego…
Marcin jest zaangażowany od samego początku współpracy.
Dostarcza wartościowe materiały, które bardzo pomagają w przeprowadzaniu rozmów sprzedażowych.
Duża wiedza i stały kontakt z Marcinem powodują, że nie ma problemów bez rozwiązania, wszystko jest jasne i klarowne.
Współpraca pozwoliła mi w łatwy sposób pozyskać 7 nowych klientów w niecałe 3 tygodnie od ruszenia kampanii reklamowej na Facebooku.
Przełożyło się to na sprzedaż pakietów na powyżej 20 tysięcy PLN.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.