Min go-to-butik, både på nettet og IRL, når jeg er i nærheden af Skanderborg. Skriver man til dem med spørgsmål, kommer der hurtigt svar på sms med billeder af det pågældende tøj, er også netop i d... See more
See what reviewers are saying
Faldt over Mamelukken på Facebook, det så indbydende ud. Sendte bud efter en kjole, den passede perfekt og i lækker babyfløjels. Sender bestillingen tirsdag kl 11, minsandten om jeg ikke kunne hent... See more
Bestilte flot kjole i XL. Desværre havde de kun en L tilbage, men sendte den efter aftale. Hvis jeg ikke kunne passe den, kunne jeg returnere uden beregning. Jeg valgte at få den sendt til pakkeboks,... See more
Super nemt at bestille, hurtig levering, elsker at der medfølger en returlabel i pakken, hurtig respons på returnering. Synes dog det er meget svært at se hvilken farve man vælger, nuancer stemmer då... See more
Company details
Fantastisk butik
Bedste tøjbutik i byen! Personalet er altid smilende, imødekommende og yder en professionel service, der gør hele oplevelsen ekstra behagelig. Udvalget byder på tøj i lækker kvalitet og med smukke, stilfulde designs, som virkelig skiller sig ud. Det er helt klart et besøg værd – jeg kommer igen og igen!
Min go-to-butik
Min go-to-butik, både på nettet og IRL, når jeg er i nærheden af Skanderborg.
Skriver man til dem med spørgsmål, kommer der hurtigt svar på sms med billeder af det pågældende tøj, er også netop i dag blevet ringet op derfra med uddybning af et spørgsmål.
Skønt tøj, kvalificeret, hyggelig og betænksom betjening.
kom dagen efter bestilling ,
kom dagen efter bestilling ,, desværre for lille men fin retur og prompte tilbage betaling .. lilla babyfløjl ,
Super nemt at bestille
Synes dog det er meget svært at se hvilken farve man vælger, nuancer stemmer dårligt med eksemplet i bestillingen, som mest af alt minder om et farvekort fra en maleforretning. Og det er kun få af farverne der er taget modelbilleder af. Så jeg har returneret et par gange fordi farven slet ikke levede op til forventning udfra farvekort på hjemmesiden. Heldigvis er det meget nemt at returnere.
Tøj i mange fantastiske farver
Tøj i mange fantastiske farver. Min yndlings tøjbutik.
Det er en perfekt kjole jeg har fået…
Det er en perfekt kjole jeg har fået tilsendt hurtigt ❤️.
God, hurtig og venlig betjening. Ikke en finger at sætte nogen steder.
Service i topklasse
Hurtig, venlig og effektiv betjening langt ud over hvad jeg forventede. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.
Lynhurtig levering - og returning
Lynhurtig levering - og lynhurtig returning af penge for de ting jeg ikke beholdt. Webhandel når det bare spiller!
Faldt over Mamelukken på Facebook
Sender bestillingen tirsdag kl 11, minsandten om jeg ikke kunne hente pakken dagen efter kl 13. Det kalder jeg super service.
Der er en fysisk butik i Skanderborg og der vil jeg helt sikkert handle.
Jeg har lige fundet den side/…
Jeg har lige fundet den side/ forretning.
Kender den ikke. Og så er man jo i tvivl.
Derfor skriver jeg nu her på. Så andre kan blive inspireret.
Jeg kiggede siden og fandt nogle ting. De kom allerede i dag. Og de var smukt pakket og flotte varer. Ville ønske jeg havde til den kendt den butik noget før.
men tak for det!
Overraskende lækkert produkt
Hurtig ekspedition!
Meget lækker kvalitet.
Fin pasform.
Jeg er positivt overrasket.
Lækker webbutik med hurtig levering
Bestilte om torsdagen og kunne hente min pakke om lørdagen. Perfekt.
Ordrenummer: 51149
Meget tilfreds 😍
Meget tilfreds med begge mine leveringer af kjoler. De levede fuldt op til mine forventninger i både udseende og kvalitet og kom hurtigt frem 😍
Meget tilfreds med min nye kjole
Meget tilfreds med min nye kjole.
Levede helt op til forventningerne. Jeg er førstegangs-kunde, men vender bestemt tilbage.
God stil og ordentlighed.
TAK
Total i topklasse.
Total i topklasse.. Det er en forretning der har de mest vidunderlige hør kjoler og trøjer.. fantastisk service, hurtig svar på mail og hurtig levering.. Har faktisk aldrig før oplevet så stort et serviceniveau..
Handler der med garanti igen 👍😉 både online og fysisk..
Tøj med livsglæde.
Jeg bestilte en kjole og fik den dagen efter. Fint pakket ind i silkepapir med faktura og sødt lille postkort. Mamelukken har et skønt udvalg af tøj, der signalerer livsglæde og har en virkelig effektiv og hurtig online service.
Købte en taske
Købte en taske. Waw, lever til fulde op til mine forventninger.
Hurtig levering og lækker indpakning i silkepapir.
Super professionelt og lækre varer!
Jeg har handlet 4-5 gange ved Mamelukken. Og jeg er ikke engang til kjoler i 50'er-stil.
De har dog også en del andet at byde på, som er unikt, flot og i virkelig lækker kvalitet. Størrelserne kan dog variere rigtig meget.
Jeg har skullet returnere en enkelt gang og en enkelt gang fået noget eftersendt, som de havde glemt i første sending, og her er Mamelukkens personale super søde at snakke med - de retter fejl hurtigt og professionelt. Tak for virkelig fin service og lækkert tøj!