maklarofferter.se Reviews 120

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Genom företaget fick jag kontakt med ett antal mäklare som hade ett seriöst intresse av att förmedla mitt objekt. Sedan kunde jag välja den jag kände störst förtroende för och gå vidare med försäljnin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter att jag skickat in uppgifterna till mäklarofferter så fick jag nästa dag samtal från 4st seriösa mäklare. Jag valde den som jag fick bäst intryck utav och allt gick sen otroligt snabbt och sm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi är väldigt nöjda med Mäklarofferter! Tack vare deras tjänst kunde vi enkelt och smidigt jämföra olika mäklare och hitta den som passade oss bäst. Processen var snabb, tydlig och helt kostnadsfri. V... See more

4.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Genom företaget fick jag kontakt med…

Genom företaget fick jag kontakt med ett antal mäklare som hade ett seriöst intresse av att förmedla mitt objekt. Sedan kunde jag välja den jag kände störst förtroende för och gå vidare med försäljningen.

16 April 2026

Stort Tack!

Efter att jag skickat in uppgifterna till mäklarofferter så fick jag nästa dag
samtal från 4st seriösa mäklare. Jag valde den som jag fick bäst intryck utav och allt gick sen otroligt snabbt och smidigt med försäljningen. Kändes otroligt skönt att bli av med bördan att inte kunna hitta en rimlig mäklare på 4 månader för att det sedan komma i kontakt med en toppen mäklare som fixade allt på bara 2 veckor
5/5 stjärnor Tack!

29 October 2025

Smidig tjänst.

Smidig tjänst.
De ringer också upp och verifierar hur nöjd man är vilket känns proffsigt. Men detta sker från dolt nummer vilket känns synd.

4 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG SOM LURAR…

RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG SOM LURAR MÄKLARE! Efter flera påtryckningar från Mäklarofferter gjorde jag ett test och köpte ett lead. Den "skarpa säljaren" bodde i hyresrätt och var inte alls intresserad av att sälja. Trots att jag reklamerade köpet gick det inte att få pengarna tillbaka. Sen gick det inte heller att säga upp abonnemanget och trots att jag bett dom avsluta så fortsatte de att dra pengar per automatik från kortet. Noll service-minded med inställningen köpt är köpt trots att de utlovar "enbart skarpa leads". Hoppas fler mäklare slipper bli blåsta.

9 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Mycket bra och proffsigt bemötande!

Mycket bra och proffsigt bemötande. Det är en djungel av mäklare och jag visste inte vem jag skulle ta.De hjälpte mig att träffa 3 olika mäklarfirmor som kontaktade mig för att mitt objekt var intressant för dem vilket för mig var viktigt.Jag kunde sedan välja i lugn och ro efter ett personligt möte med dem. Annette Fassari

20 May 2025

Mäklaren hittade mig

Mäklare som var intresserad av att sälja vår lägenhet och som var kunnig i området hörde av sig. Vi hade nog inte hittat dem annars.

15 August 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look