Magma Pizzaovn Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik produktet i gave, men den kunne desværre ikke passe i vores grill. Joachim fra Magma var fantastisk til at hjælpe med min retur af produktet, også selvom jeg var lidt sent ude med gerne at vil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bliver simpelthen nødt til at skrive en kommentar til dette produkt. Hvilket fantastisk produkt med dertilhørende tilbehør. Kvaliteten er i top og prisen må siges at være i særklasse. Pizzaovn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lagde en bestilling hos Magma, som grundet bøvl med PostNord desværre aldrig kom frem, og endte med at blive sendt retur til butikken. Magma kontaktede mig per e-mail, og efter en kort dialog tilb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Magma Pizzaovn! Så fik vi pizzaovnen i brug og er på ingen måder skuffede! Ovnen varmede hurtigt op og det færdige resultat var lækre sprøde jævntbagte pizza OG sprøde luftige brød. Udover ovnen har... See more

Company details

1. Bakery Equipment

Written by the company

Magma er et nyt koncept der i 2022 har lanceret en serie dansk designede pizzaovne og tilbehørsprodukter. Pizzaovnen varmes op af din grill og er klar til pizzabagning efter blot 10 min. Den er nem at betjene og opvarmer nemt pizzastenen til over 400° C - sådan som det kræves for at bage rigtig og autentisk italiensk pizza. Pizzaovnen har integreret termometer, så det er nemt at se, når temperaturen er optimal til pizzabagning. Pizzasten følger gratis med ovnen, naturligvis. Foruden pizzaovnen tæller Magma-serien bl.a. produkter som cover til ovnen, pizzaspader, Turning peels, pizzahjul og -cutter. Vores mål er at give vores kunder den samme oplevelse vi selv har haft - at lære at lave hjemmelavet pizza som aldrig før.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Klar til brug på 10min.

Pizzaovnen skal bare ind i grillen, som så opvarmer ovnen. Særdeles nemt at betjene.

Man modtager samtidig et hæfte, hvori man finder opskrifter og tips til at lave gode og nemme pizzaer. Virkelig nemt.

Magma Pizzaovne kan varmt anbefales.

1 March 2022
Unprompted review
Magma Pizzaovn logo

Reply from Magma Pizzaovn

Hej André.

Fedt at du vil dele din oplevelse og har brugt tid på at skrive os en anmeldelse. Det er vi virkelig glade for.

Og fantastisk at høre du synes om vores produkter og ikke mindst finder pizzaovnen nem at bruge.

Tusinde tak for det og held og lykke med pizzabagningen.

Mvh. Joachim Brodersen
Magma-pizzaovn.dk

Rated 5 out of 5 stars

Høj kvalitet til lave priser

Jeg har længe været på udkig efter en pizzaovn, men jeg syntes simpelthen de har været for dyre. Jeg faldt så over Magma pizzaovne og besluttede mig så for at prøve det af. Kvaliteten af ovnen og de accesories som jeg købte er helt i top - langt bedre end hvad jeg forventede til den pris. Derudover får man også en fin lille bog med, hvor der er forskellige opskrifter på pizzadej, pizzafyld og ikke mindst gode tips til at lave en pizza. Med denne bog bliver man taget i hånden igennem hele processen, noget som var virkelig brugbart for mig som rookie pizzabager. Magma pizzaovne kan klart anbefales!

26 February 2022
Unprompted review
Magma Pizzaovn logo

Reply from Magma Pizzaovn

Hej Thomas.

Tusinde tak for den positive anmeldelse og for at tage dig tiden til at skrive den - det sætter vi stor pris på.

Vi er også utroligt glade for, at du har kunne bruge det medfølgende hæfte med opskrifter og inspiration.

Held og lykke med pizzabagningen fremadrettet.

Mvh. Joachim Brodersen
Magma-pizzaovn.dk

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look