Magisk Barnbok Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Älskade min barnbok som handlar om mig och mitt barnbarn som åker på campingresa. Blev full i skratt i hur väl den AI genererade fotoskannern avbildade oss. Så roligt att läsa en saga som handlar om o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Väldigt fint och enkelt att skapa böcker. Den största nackdelen är att AI:n inte håller karaktärerna konsekventa mellan bilderna, trots samma prompt. Skor, kläder och detaljer på både hunden, robo... See more

Rated 3 out of 5 stars

Riktigt bra bok med ett intressant innehåll, men kvaliteten kunde ha varit bättre. Till exempel var sidorna inte ordentligt häftade, vilket gjorde att de lossnade efter att man bläddrat i boken några... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gjort 3 böcker och så himla nöjd!! Bästa sidan att göra böcker på!! Valde sagoskatten som stil och den är så fin och välgjord!! Kan verkligen rekommendera Magisk Barnbok!

Company details

1. Childrens Book Store

Written by the company

Skapa en unik personlig barnbok med AI, speciellt framtagen för varje barn. Låt en skräddarsydd berättelse och fantastiska illustrationer komma till liv.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

En kvalitetsprodukt!

Väldigt tillmötesgående, snabba svar på mail och trevliga anställda! Boken var av superkvalitet, över förväntan! Beställde boken över jul och helt okej leveranstid.

12 January 2026
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Mycket missnöjd

Mycket missnöjd. Först tog leveransen väldigt lång tid. Jag gjorde köpet den 9/11, boken skickades den 14/11 och sedan fick jag den 25/11. När jag väl fick den så var omslaget feltryckta, helt snett och ryggens text har därmed hamnat på framsidan av boken. Jag kontaktade kundservice om detta och sa att jag vill ha en återbetalning eftersom jag ska ge bort boken den 30/11 och med deras leveranstider så har jag då ej möjlighet att få en ny bok tills dess. Detta går de dock inte med på, de kan aldrig göra några återbetalningar skriver deras kundservice, som kanske också är AI troligen. De kan endast skicka ny bok. Eftersom det kommer innebära att den kommer försenat så är det ej intressant för mig, därmed väldigt besviken. Också besviken på att bilderna i boken på människor inte blir exakt samma på alla bilder. Detta visste jag såklart innan men det gör att jag inte tycker att boken är värd det pris den har.

25 November 2025
Unprompted review
Magisk Barnbok logo

Reply from Magisk Barnbok

Vad tråkigt att höra om din upplevelse.

Tyvärr kan vi inte ta tillbaka eller byta böcker eftersom de är personligt tillverkade unikt för dig. Vi ber verkligen om ursäkt för att den första boken inte blev bra direkt.

Vi ser dock till att den nya boken kommer att skickas hem till dig inom kort, helt kostnadsfritt.

Support Magisk Barnbok

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look