Echt super goed gedaan, leuk en leerzaam verhaal van gemaakt gebruik makend van een aantal trefwoorden die je zelf moet doorgeven. Een klein minpuntje, de levering duurde in mijn geval langer dan voor... See more
See what reviewers are saying
Top-ervaring. We hebben geen foto of geen filmpje van de ontvangst van het boekje, maar de reacties van kinderen, ouders en vrienden zijn ronduit schitterend. Echt goed werk. De boekjes zijn prima, en... See more
Zeer mooi afgewerkt. Mooie kleurrijke tekeningen. Alleen het taalgebruik valt wat tegen, alles wat over een kind gezegd wordt is met verkleinwoorden Dit hoeft echt niet. Bijvoorbeeld zalfje op je neu... See more
Als kerstgeschenk voor mijn kleinzoon van 9 jaar konden we geen beter passend cadeau verzinnen om de geweldige band te schetsen tussen een opa en zijn kleinzoon van 9 jaar en tegelijkertijd een belang... See more
Company details
Written by the company
Creëer een uniek gepersonaliseerd kinderboek met AI, speciaal voor elk kind. Laat een op maat gemaakt verhaal en schitterende illustraties tot leven komen.
Contact info
Belgium
- magischkinderboek.be
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prachtig boek heel mooi geïllustreerd.
Prachtig boek heel mooi geïllustreerd.
Mooi verhaal.
Magisch
Echt super goed gedaan, leuk en leerzaam verhaal van gemaakt gebruik makend van een aantal trefwoorden die je zelf moet doorgeven. Een klein minpuntje, de levering duurde in mijn geval langer dan voorzien.
Mooi boek
Mooi boek. Eenvoudig te maken en - indien nodig - te verbeteren. Snelle verzending.
Zeer mooi afgewerkt
Dit hoeft echt niet. Bijvoorbeeld zalfje op je neusje, oortjes... Een kind heeft een neus een oor...
Deze boekjes zijn zo leuk en creatief…
Deze boekjes zijn zo leuk en creatief en spreken de persoon die ze leest zo aan want het zijn bekende personen en verhalen een pluspunt is de nieuwe voorlees mogelijkheid. Zo leuk voor op vakantie.
De foto’s en het boek is prachtig !
De foto’s en het boek is prachtig !
Boek ziet er exact hetzelfde uit
Boek ziet er exact hetzelfde uit! Was ook snel geleverd. Alleen jammer dat het boek beschadigd aankwam.
Heel mooi super ervaring boeken in…
Heel mooi super ervaring boeken in 10dagen ontvangen ook canvas een dagje later ontvangen super mooi
Een super tof cadeau om te maken
Een super tof cadeau om te maken, ik heb nu 8 boeken gemaakt voor mijn neven en nichtjes tussen de 7 en de 20 jaar en ze waren allemaal even enthousiast! Er zit zelfs een boek in het Engels en in het Spaans bij! Bij deze boeken heb ik ook de QR code gekocht voor het beluisteren van het verhaal, super handig! Zeer leuk voor beginnende lezertjes. Kijk wel alle tekeningen goed na op foutjes voordat je het boek besteld. Ik heb 1 boek waar 2 foutjes zijn ingeslopen en heb het te laat gezien. Het boek was reeds besteld. Voor de rest geen opmerkingen.
Echt een super leuk boek
Echt een super leuk boek! Mijn oudste zoontje herkent zichzelf ook in het verhaal! Hij vind het helemaal fantastisch! Enige waar ik zelf beter op had moeten letten is de oogkleur van de "personages". Voor de rest super! Ik ga zeker nog een boek bestellen voor mijn andere zoontje!
Aanrader!!
Bewerking ging vanzelf! Prenten zijn gelijkaardig aan kindje! Helemaal top!
Echte aanrader voor een heel persoonlijk kado!!
Boek zeemeerminnengrot met Emilienne en Ophélie
Ik maakte het boek voor het lentefeest voor mijn kleindochter. Het zag er prachtig uit en het verhaal is superleuk ze was er heel gelukkig mee . Op het feest zaten zelfs de volwassenen het boek te lezen . Super blij mee en een motivatie om haar te doen lezen ze vond het supertof dat het over haar zelf , haar zus en oma ging
Een super leuk mooi boek
Een super leuk mooi boek , hele mooie tekeningen ook , maar ik heb wel wat foutjes gezien bij de tekeningen, bv mijn kleinzoon had ergens 6 vingers , en ook hij had ook een hele lange arm ergens in de boek . Dat vond ik er wel spijtige aan , dat had ik voorheen niet gezien . En ik had het nog niet gezien , maar mijn kleinzoon van 4 jaar zei het oma ik heb zoveel vingers ! Maar voor de rest zijn het prachtige tekeningen in het boek .
Geweldig cadeau
Het boek ziet er exact uit zoals deze was in het voorbeeld op de website.
De levering ging ook vrij snel.
Mijn dochtertje is nog te jong om het te snappen, maar mijn schoonouders vonden het prachtig.
Het enige wat soms spijtig is, maar geen afbreuk doet aan het boek, is dat elke prent opnieuw gegenereerd wordt waardoor deze niet overeenstemmen met voorgaande afbeeldingen.
Vb. Het bedje waar de dochter in lag was op elke prent anders.
Gauw uitgewerkt en pracht resultaat.
De instructie van mijn kant was in een minuut of zo gegeven. Prachtig verhaal en mooie uitwerking. Uitstekende levering via DPD. Ben verrast door de goede kwaliteit van uitvoering. Het nichtje gaat ogen trekken..
Het boek was een grote verrassing!De…
Het boek was een grote verrassing!De familie vond het boek geweldig! Ook de kleinzoon is heel blij met het boek, vooral de sprekende prenten en het toffe verhaal.
Heb 2 boeken gekocht die waren zo leuk…
Heb 2 boeken gekocht die waren zo leuk echt een aanrader ver ook eens te doen
The Trustpilot Experience