Fin service og god chauffør
Fin service og meget venlig og imødekommende chauffør på vores tur med Mørkhøj kirke. Kan stærkt anbefales.

Reply from Lyngby Turistfart
Lyngby Turistfart er en familieejet busvirksomhed, der er grundlagt i 1947. Vi tilbyder alle former for kørsel for private, virksomheder og det offentlige. Vi kører i ind- og udland, altid med fokus på sikkerhed og præcision – og den gode oplevelse i form af komfort og mulighed for at tilvælge forplejning. Vores vagttelefon er åben 24 timer i døgnet.
Islevdalvej 110, 2610, Rødovre, Denmark
No recent history of asking for reviews

Super oplevelse.
Chauffører var meget serviceminded og punktlige.
Tak.

Reply from Lyngby Turistfart
Jeg vil blot takke jeres chauffør som var så flink at tage vores humanoid robot med hjem fra Robotbrag i Odense til Symbion igår eftermiddag.
Det var en stor hjælp, vi slap for at køre en bil fra Kbh til Odense og retur :-)

Reply from Lyngby Turistfart
Super god oplevelse hele vejen igennem med Lyngby Busser. Har ofte kørt med dem - altid søde høflige chauffører, står ud af bussen og byder gæster velkommen.
Meget rene og flotte busser - kommer altid til tiden.
Denne gang bookede jeg selv - gallakørsel for 25 glade gymnasieelever. Og alle havde en super oplevelse - fra det øjeblik jeg bestilte og indtil turen var afsluttet. Meget professionelt hele vejen igennem og en rigtig god pris.
Bestemt ikke sidste gang vi benytter os af Lyngby Busser. Tak for turen😊

Reply from Lyngby Turistfart
Vi havde booket kørsel fra vores hjem til restaurant i København for os og alle vores gæster ifm. konfirmation. God service, fair pris og en sød og rar chauffør og en lækker bus. God oplevelse for os og vores gæster. Det kan kun anbefales!

Reply from Lyngby Turistfart
På jeres hjemmeside skriver i ”Sikker kørsel og høj service og at vi som pasagere kan slappe af”
Her er en helt anden oplevelse.
Min arbejdsplads, havde booket bus igennem jer, til at køre os frem og tilbage fra Sjæland til Jylland den 6.5. Bagest i bussen er der en lounge med sæder i U form med borde i midten. Her sad jeg og 6 andre kollegaer.
Helt fra start blev det tydligt at chaufføren ikke regulerede farten efter forholdende. Igennem rundkørsler, bremsninger, sving osv. rutsjede tingene rundt og ned fra bordene. Bussen ”sejlede” derudaf. Chaufføren blev set sidde og lave alt mulig andet end at være opmærksom på kørslen. Så som at sætte oplader til, hvor han bruger begge hænder, altså helt slipper rattet. Han vender hele kroppen for at snakke med passager der sidder skråt bag ham. Kort tid efter et pit stop får vi ”voksen" skældud over højtaleren omkring brug af toilettet. Her kunne det have været på sin plads at han inden vi startede turen havde fortalt reglerne for toiletbrug, sikkerhedsseler og andet brugbar info. Dog når vi hele vejen til Jylland. Tilbageturen derimod er vi alle kun glade for vi overlevede.
Her fortsætter chaufføren med den foregående kørsel. På motorvejen er der kø, dette er chaufføren tydeligvis ikke opmærksom på i tide, og må derfor blokere bremserne. Mine kolleger og jeg der stadig sidder bagved bliver kastet rundt. En kollega der lige har rejst sig, flyver ned af midtergangen og hans ryg rammer et sæde. En anden ryger ind i mig, hvorpå jeg ryger ind i en anden kollega som banker sit hoved ind i plexiglasset, der adskiller loungen med de andre sæder. En kollega ryger ned af sædet og ind under bordet. På de andre sæder får mine kollegaer også knubs. Personlige ejendele såsom computer bliver smadret. Kage, sukker og andet flyver om ørene på os. Der bliver råbt ”stop bussen” men intet sker. I stedet for fortsætter vi. En mega upassende kommentar kommer over højtaler anlægget. I stil med ” Det var noget af en bremsning var hæ hæ, hvis der er nogen der mangler en flaske sodavand, så ligger den hos mig som kan hentes.” Det ville have været et fint træk fra chaufføren, hvis han havde kørt ind på førstkommende rasteplads, så vi havde haft mulighed for at orientere os om alle var fysisk ok. Dette skete ikke.
VI ER ALLE I CHOK.
Hen over Storebælt bliver der advaret mod vindfølsomme køretøjer. Alle lastbiler og busser ligger i kortage og køre stille over, hvad gør vores bus? Den ligger i overhalingsbanen med høj hastighed, og der tages ikke højde for det som advarselstavlerne viste. Min leder går op til ham for lige at fornemme om han har styr på situationen, og kommentere på farten, får han af vide at der er styr på det.
Efterfølgende begynder chaufføren at snakke i telefon som vi alle kan følge med i da det køre hen over højtalerne. Her får vi bla. at høre at han har fået en fartbøde som han nærmest med stolthed i stemmen venter på at få tilsendt.
Ved en rundkørsel nær vores rejemål er han SÅ tæt på at køre ind i en personbil og sådan fortsætter turen til vi når slutpunktet.
Jeg har fået piskesmæld og flere af mine kollegaer har også fået skader som har krævet et besøg på skadestuen.
Vi har selvfølgelig efter tænkt og talt situationen og vi er selv i chok over hvorfor vi ikke reageret på vejen. Vi skulle ikke have kørt med den chauffør hjem, vi skulle have ringet og bedt om en anden. Jeg håber ikke den chauffør kommer til at køre med børn måske skulle han slet ikke køre.
Der er blevet klaget til jer og ”tak” for den ”fine” besked om at det beklager vi.
Susanne
Der er mange selskaber man kan bruge, hvis man skal på en bustur, men jeg må sige at vores tur i går til Sverige med Lyngby Turistfart var helt suveræn.
Fornem service. Fornem kørsel. Alt spiller på turen og ift håndtering og planlægning, så har Anette, Bettina og Chauffør Henrik. Været helt i top.
Stor fleksibilitet, stor kompetence, super god indstilling, løsningsorienterede og så fik vi konkurrencedygtige priser med humanitær rabat til NGO.
Jeg kan på det varmeste anbefale LT. Og det er sjældent, at jeg går så langt.
Vi var en boligforening der ville på en dagstur i bus, fra Gentofte gennem Kbh og ud til Dragør, hvor vi spiste frokost på Café Espersen. Og selvfølgelig også retur.
Vi bestilte turen gennem Lyngby Trafik v. den dygtige salgsperson Anette og blev hentet dd af den gode chauffør: Henning Rigall der kørte sikkert og rolig (også i tæt trafik) og forklarede os om alt det vi så på både ud og hjemvej. Han var langt mere end forventet hjælpsom overfor flere gangbesværede som deltog i turen,
Vi ville se både det gamle København, Nordhavnen og Ørestadens nye byggerier - og vi fik se rigtigt meget. Og hvor var det spændende.
ALT på turen fungerede helt perfekt.
Frokosten var rigtigt lækker og tjeneren Ayhan gjorde alt hvad der stod i hans magt for at betjene på allerbedste vis.
Det var Anette der havde tilrettelagt turen og der skal rettes en stor stor tak til Lyngby Trafik for det flotte rrangement.
Havde vu kunnet give 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Havde de fået dem.
Tak for en fantastisk tur til Trysil. Super søde chauffører, der kørte meget behageligt, ren og komfortabel bus, en lang tur men den gik dejligt nemt.
Vi brugte Lyngby Turistfart til transport på vores Studietur .
Turen havde vi selv planlagt. Det betød at der undervejs kom flere små ændringer i planen. Lyngby Turistfart klarede det til perfektion og var også rigtig gode med prisen.
Vi takker for en fantastisk god tur, med en god bus og en god chauffør.
// M6A Maskinmesterskolen København
Jeg fik d.08-02-17 ikke mindre end 6 stenslag i min forrude og det skete ved at en bus fra Lyngby Turistfart overhalede mig og da han trak ind foran mig røg der flere sten fra bussens hjul op på min forrude.
Jeg kontaktede selvfølgelig Lyngby Turistfart, og fik den medarbejder der stod for det i røret, og så skal jeg da love for at jeg fik en ubehagelig oplevelse, for han svarede bare at de kunne da ikke gøre for at der lå sten på vejen og at de ikke kunne standse for hver 5. m og tjekke om der sad noget i dækkene, og da jeg så forklarede ham at jeg havde talt med Midt og Østjyllands politi, fik jeg det svar at det var han ligeglad med, for det ville jeg ikke få noget ud af, så noget negativ afsluttede jeg samtalen, og skrev derfor da jeg kom hjem en mail til firmaets direktør, han svarede da også pænt og fortalte at han havde haft den pågældende medarbejder inde til en samtale, og havde fået at vide, at det ikke havde været hans mening at virke smart, eller at tale ned til mig, men hvorom alting er, de vil ikke give sig, så jeg skal som pensionist efter en faldulykke på arbejde, hvor jeg faldt 7 m. ned og fik 5 brud på ryggen, selv have penge op af min egen lomme selvom jeg ærligt talt synes at de som en service burde have dækket mine udgifter i forbindelse med stenslagene, men det vil jo selvfølgelig gå ud over deres overskud, men mon ikke de vil kunne overleve det, jeg har bevidst valgt ikke at nævne den omtalte medarbejder ved navn.